Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jasemin

Zdradziłam

Polecane posty

Chciałam się wyprowadzić ,pakowałam rzeczy ale obiecywał że się poprawi :( że się postara !Zostałam i co z tego mam nic :( Łatwo jest coś przekreślić ,trudniej o to zawalczyć ! Mnie trudniej bynajmniej nie dlatego że nie chcę ale że już nie wiem jak ??????????

Gość buzi od rózi
a jaki zawód wykonuje Twój mąż??

Gość buzi od rózi
wiesz, miałam przeczucie ,ze to właśnie jakiś mundurowy

Gość buzi od rózi
sposób w jaki pisałaś o swoim mężu- że trudno go wciągnąć w obowiązki, brak bliskości, czułości .pewnie przychodzi z pracy a Ty koło niego skaczesz...,a on co robi dla Ciebie?? Trzymaj się ciepło,życzę Ci, aby wszystko się ułożyło pomyślnie

Buzi --> ciekawe pytanie co On robi dla mnie ??? wiesz staram się żeby spędzał czas z córką ( 2 latka ) żeby ona nie czuła się zaniedbywana -walczę żeby brał ją na spacery ,na basen ale to mnie wyczerpuje i nie mam ochoty i siły walczyć żeby coś zrobił dla mnie :(

Gość buzi od rózi
hmm, trudno pisać mi cokolwiek, bo nie mam żadnego doświadczenia w sprawach małżeńskich... ale wynika z tego,że już dużo wcześniej "coś się działo", On przestał się starać o Ciebie...może widział,że jesteś samodzielna, a moze z wygody, a moze też inna kwestia-uwagę skupiasz na córce( ale to przecież normalna sprawa), nie mogę Ci pomóc, mogę jedynie wysłuchać

Gość buzi od rózi
nie, zupełnie drugi koniec Polski, a Ty ze Śląska??

Gość buzi od rózi
a dlaczego o Śląsk pytałaś ?

Gość vicccaaa
jasemin,a spalas jeszcze z tym facetem? jesli nie -dlaczego?

Żeby nie było że siedzę w domu z dzieckiem ,nic nie robię i zmuszam męża żeby wykonywał obowiązki domowe bo mam taki kaprys !! Zajmuję się domem, niezwykle energicznym 2-letnim dzieckiem, ciągnę ciężkie studia w trybie nie zaocznym i robię prawko --> myślę że leniwcem nie jestem i troszkę pomocy i wsparcia byłoby mile widziane !

viccaaa --> po tym razie nie spałam z Nim już więcej , były i ciągle sa propozycje z jego strony

Gość vicccaaa
jasemin zycze ci wszystkiego dobrego. jakkolwiek sie to potoczy zwiazek powinien byc radoscia a nie takim utrapieniem

a związek może być radością ?? bo ja jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić :-/ W pewnych sytuacjach człowiek mówi sobie że wcale nie jest tak źle bo zawsze może być jeszcze gorzej !! I trzeba się cieszyć z tego co się ma --> a czy chęć żeby było ,żyło się lepiej to coś złego ??????Bo może powinnam cieszyć się z tego ze nie jest gorzej??

Gość vicccaaa
nie jasemin. to nic zlego a jak facet decyduje sie na dziecko to jesli nie jest uposledzony powinien dbac o kontakt z dzieckiem z wlasnej inicajtywy. tak samo jesli chodzi o zone

Gość wiesz rozumie
cie i u mnie wszystko tez zmierza w tym kierunku mimo ze mam dobrego meza to cos mi brakuje...

vicccanaa --> to jest tak że w pewnym momencie człowiek głupieje bo wydaje mu się że chce dobrze a druga strona mówi że to wcale nie jest dobre ,że jest dobrze tak jak jest :-/ tylko komu ???? Własna inicjatywa --> pojęcie nieznane !!! wiesz rozumiesz--> a wiesz co to jest to coś ?? sex??czułośc ??

Gość no włansie nie wiem
mam czułego i dobrego meza jest parcowity miły opiekunczy kochajacy tylko chyba ze mna jest cos nie tak:Onie wystarcza mi to:(czasem mysle ze z mojej strony to przyzwyczajenie..........

Długo jesteście po ślubie ?? Rutyna i przyzwyczajenie najgorsi wrogowie związku :(

Gość nie tak długo bo ponad 4 lata
dopiero ale przed slubem bylismy długo ,czasem mysle ze za długo a on naprawde nie kocha i robi dla mnie wszystko,mam wyrzuty ze moje mysli coraz czesciej siegaja w inna strone a na sex nie mam wogole ochoty

Gość nie tak długo bo ponad 4 lata
miało byc "...mnie kocha....."

Gość buzi od rózi
do -nie tak długo...a jak długo byliście przed ślubem??

Przykre w ewolucji związku jest to że już nie będzie tak jak było na początku :motylki znikają ,sex powszednieje, rutyna,codzienne obowiązki przytłaczają ,partner traktuję żonę jak "zgagę "zło konieczne , w które się "biedaczek "wkopał :-/ Gdyby związek zmieniał się tak ,że zabiera stare ekscytacje a daje nowe to pal licho ale tutaj nie ma nic w zamian !!!

\"mam czułego i dobrego meza jest parcowity miły opiekunczy kochajacy tylko chyba ze mna jest cos nie tak nie wystarcza mi to czasem mysle ze z mojej strony to przyzwyczajenie\" jest taki, dosc liczny odsetek kobiet, które nie lubią spokoju i ustatkowania.... Jesli tylko zbyt dobrze układa im sie w życiu, zaczyna je coś gnębić, czegoś im brak... zazwyczaj wtedy zaczynaja jakis delikatny flircik (oczywiscie dlatego bo to przecież nic złego i moze uzdrowić tylko jej związek) potem są wspolne wyjścia na drinka z \"kolegą\" :P bo to też przecież nic nie znaczy i moze tylko uzdrowić związek :P prędzej czy pozniej, jak nie z tym to z innym kolegą z którym spotyka sie oczywiscie bez podtekstów by uzdrawiać związek :P, przytrafia sie jakas (zapewne rozniez uzdrawiająca związek i być moze nic nie znacząca :P) penetracja... I jesli było fajnie a kobieta ma chęć dalszego uzdrawiania związku :P to jednorazowa penetracja przekształca sie w romansik, a jesli było kiepsko, to kobieta z wyrzutami sumienia na jakis czas sie uspakaja... aż do kolejnego poczucia, że czegoś jej brakuje... Kto tak postępuje - kilka typów kobiet - po pierwsze te, które są w długim związku ze swoim pierwszym partnerem, albo jest to ich pierwszy poważny związek po drugie te, ktore nigdy od życia dobrze po dupie nie dostały i koniecznie szukaja kłopotów... a trzeci typ to po prostu takie, ktore nigdy nie usiedzą spokojnie na miejscu, nie uczą sie na błędach i chocby sie 20 razy przejechały na czyms, to 21 i tak to zrobią...

Gość Alice***
Och Komiczny ... ale z Ciebie mądry i taki inteligentny człowiek. Ta analiza, ta wiedza i ta precyzja wypowiedzi ... Pragnę Cię czytać jak najczęściej ... :) Twoja wielbicielka :)

Nie ma sensu rzucać sarkastycznych uwag, bo daleko szukać nie trzeba, by znaleźć potwierdzenie tego co napisałem - wystarczy poczytać to forum