Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jasemin

Zdradziłam

Polecane posty

Gość
Ja rozumiem gościa, który zastrzelił swoja teściową, na ten przykład. Nie oznacza - pochwalam, czy rozgrzeszam :P

Gość aaniol
komiczne ---ty wiesz co chyba sama zdradzilas i takie myslenie to usprawiedliwianie takze ciebie ----napewno zdradzilas ----opisz to nam ----

"nie wiem jakie, ale moj wewnętrzny głos podpowiada mi, że ma ogromne tzn mam kilka pomysłów jak chocby analogia do madmoiselle de skarpetesse" :-D och, a juz liczyłam na odpowiedź, że pytanie jest tendencyjne/bez sensu i w ogóle jak mogę pytać skoro to takie oczywiste ;-) ;-)

tak zdradziłam :P:P:P przyznaje się... na imprezie firmowej zbyt wiele wypiłam... a prezes ma takiego seksownego owczarka niemieckiego - był taki czuły, nie potrafiłam mu sie oprzeć... Moj spaniel jest dla mnie zimny i oschły a ten owczarek dał mi to, czego od dawna pragnęłam :P

"a juz liczyłam na odpowiedź, że pytanie jest tendencyjne/bez sensu i w ogóle jak mogę pytać skoro to takie oczywiste" no dobrze - ty był wariant B :P musze Ci powiedzieć, że Twoje pytanie jest tendencyjne i bez sensu. W ogole nie wiem, jak mozesz pytać, bo to jest oczywiste. A mianowicie w pseudonimach odgarderobianych podwaja się zawsze czwartą spółgłoskę - nie wiedzialas o tym ?????? :P

:-D :-D :-D zaczynam za długo pzrebywać na tym forum, a zaczęło się tydzień temu od jakiegoś typowego topiku z dawka pochwał i adoracji dla ciebie :-D i widzisz, tydzień wystarczył i już jestem jak inne ;-) ech, my kobiety, wszystkie takie same :-D

do tego sie juz przyzwyczailem :) na necie i w realu - wszedzie to samo tylko moja luba ciągle sie wkurza :P:P

Gość aaniol
........ze wzgledu na chigiene mozgu konwersacji niebede z wami dalej prowadzil----zoofilia calkiem ciekawe a masz moze fotki

na szczęście mam jeszcze drugą naturę.... na razie przedawkowałam więc krótki odwyk :-D

nie mam fotek - to było prawdziwe uczucie a nie szybki numerek na pokaz "na szczęście mam jeszcze drugą naturę.... na razie przedawkowałam więc krótki odwyk" tzn teraz wykazujesz się tą drugą naturą, czy cały czas pierwszą i dopiero planujesz dokonac transformacji w drugą? :P

aleś Ty złośliwy :-D mam dwie równoległe natury najwidocznej (co ja tu jeszcze robię? jedna z natur, ratuj! ;-) )

moze opracujemy jakąś 3 nature - taką na potrzeby kafe? :P no chyba, ze nie jestes kretywną naturystką ;)

zapomnij! :-D a przy okazji, ile juz tam tego dostałeś na skrzynkę komiczne@o2.pl?

ups, chyba tutaj chodziło o neologizm od natura... no ale i tak mozesz odpowiedzeć na pytanie

"ile juz tam tego dostałeś na skrzynkę komiczne@o2.pl" to zależy co kryje sie pod enigmatycznym stwierdzeniem "tego" :P

" ups, chyba tutaj chodziło o neologizm od natura..." to był taki test na włochate myśli :P zdałaś celująco :D

pytanie jest bez sensu, jest tak oczywiste, ze nie rozumiem jak mozesz pytać :-P

zawsze dobrze zdawałam egzaminy, jestem przyzwyczajona, nawet mój luby mi to zawsze powtarzał, ze mądra ze mnie dziewczynka :-P

a co ten luby jeszcze mowił? :P poza tym, ze chcial widziec w Tobie dziewczynke ;) co sugeruje o jego sklonnościach

"do tego sie juz przyzwyczailem " no ale z Tobą gdzie mi się równać ;-) dlatego spadam, miłego popołudnia

Gość wiagra-on
Ja tam sie zgadzam calkowicie ze Skarpetti,nie nam oceniac ta babke.A gadka ze facet moze zdradzac bo taka ma nature jest beznadziejna.I tyle pa.

ups... czasem mnie nazywał dzieckiem i lubił chude ale twierdził, ze małolaty go nie kręcą, moze za kilka lat (wywnioskowałam, ze w czasie kryzysu wieku średniego)

"ale twierdził, ze małolaty go nie kręcą" to dobry tekst :P:P - starsze kobiety lubią go słuchać

Komiczne, toteż kiedy zostałam starszą kobietą podziękowałam mu za oddanie i współpracę ;-) a teraz mam dwóch młodszych chętnych, ale żeby skorzystać chyba muszę stać się kobietą jeszcze starszą :-D

tzn ja akurat wlasnie lubie starsze... tzn nie koniecznie starsze od siebie, ale jakies 20 latki zupelnie mnie nie interesuja a co do Ciebie - kobieta dochodząca do 30 staje sie fantazją sexualną dla 18-19 latkow, wiec mozesz przebierać :)

komiczne --> powtarzam jeszcze raz wina leży po obu stronach i nie uważam żeby mnie mąż pchnął do zdrady ,chciałam to zdradziłam i tyle!! Co mi da że go obwinię ??-Nic !! Wyrzutów nie mam !! Wyjaśniłam czemu nie odejdę a na pewno jeszcze nie teraz ! Co do dziecka to jest za małe żeby zrozumieć co się naprawdę dzieje a miłości ode mnie ,dziadków,wujków i na swój sposób taty jej nie brakuje!!

nie chodzi o to, że dziecko zrozumie co sie dzieje... chodzi o to, że dziecko uczy sie i przyjmuje emocje, jakie łącza Ciebie i męża... a raczej ich brak... od małego jest mu wpajane, że związek mezczyzny i kobiety to związek bez milości... ale nie ważne - Twoja sprawa i Twoje życie