Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Introwertyczka

Nie mam chłopaka, ale mam nadzieje że na studiach go znajdę

Polecane posty

Mam 19 lat i własnie liczę że chłopaka dla mnie spotkam na studiach. poza tym wróżka mi wywróżyła że swoją miłosc znajdę przed jakims budynkiem urzędowym. I że będzie on urodzony w zimę.:) chcę zapytać czy ktoś tak miał że sympatie spotkała na studiach?

ja od pazdziernika zaczynam 3 rok oj a tych sympatii bylo jak nigdy:) tzn mialam 4 chlopakow na studiach ale takich malo powaznych zwiazkow a od ponad pol roku jestem z facetek juz tak na powaznie i chyba nam to juz zostanie:)

ale nie oburzajcie sie tak na mnie! do żadnej wróżki nie poszłam ,tylko kiedys wysłałam smsa za 2, 44 zł i to było dla zabawy, niezbt wierzę we wrózki, przyszły mi wtedy 2 sms y zwrotne, ale wiecej nie wysyłałam sms ów :)

Studiowalam marketing i zarz. Na moich studiach, moze i nawet na calej uczelni nie bylo zadnego naprawde interesujacego osobnika ;)

\"stwierdzilem ze zaczyna brakowac mezczyzn w Polsce... \" studiowałam na politechnice i tam jest ich nawet za dużo

Gość agnesina
Ja moja duga polowke poznalam wlasnie za granica. W Polsce jakos nie mialam szczescia do chlopakow. Wszystkie zwiazki konczyly sie szybko i bolesnie. Po ostatnim rozczarowaniu wyjechalam na stypendium i tam poznalam moja polowke. Byc moze bylo tak pisane.

Gość a Tobie co
Jeżeli idziesz na studia z nastawieniem znalezienia chłopa, to ja Ci naprawdę serdecznie wspólczuję.

Gość a Tobie co
i otrzymałaś wróżbę sms-sem no, biedulko, żal mi Ciebie, naprawdę

@ szalona krowa Wy już wiecie co chcę napisać :D... a tak szczerze to nie każdy. Nigdy nie byłem w nawet przelotnym związku a aktualnie ze studiów zostało mi już tylko pisanie pracy mgr i praktycznie żadnych zajęć dydaktycznych. Więc nie każdy :D

ale masz nadzieje, ze na swoim roku go poznasz, czy w ogole na uczelni?;) u mnie na roku bylo 7miu chlopakow-ewenementow:P;)lipa;)

i idac na studia w ogole nie nastawialam sie na poznanie chlopaka/milosci/meza;) no moze troche podswiadomie tak:D;)

Gość ja swojego spotkalam
na pierwszym roku studiow, teraz od pazdziernika bede na 4, a my dalej razem :) wczesniej tez nikogo nie mialam...