Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsfdsf

Po jakim czasie od poznania partnera uprawialiscie seks,calowaliscie sie ???

Polecane posty

Gość kobiety ktore szybko chodza
mnie np. odpcyha jak kobieta jest zbyt latwa. lubie te niedostepne. nie lubie tych latwych, ktore: wczesnie stracily dziewictwo mialy wielu partnerow uprawialy juz seks bez milosci i zdarzyly sie im przygody szybko ida do lozka w zyciu bym nie uszanowal kobiety, ktora oddala by mi sie na pierwszych randkach, nie potrafilbym z taka byc

Gość dhfdhsdh
Musisz być młody i prawdopodobnie jesteś prawiczkiem lub niedoświadczonym. Ok, rozumiem że to dla Ciebie ważne. Jak miałam 20 lat, liczba partnerek u faceta była dla mnie szalenie ważna. Jeśli miał ich za duzo - potrafiłam urwać znajomość. Sama również czekałam z seksem kilka dobrych miesięcy. Nie obraź się, ale było to u mnie podszywte strachem i tak zapewne jest w Twoim przypadku. Bałam się że będzie miał porównanie, a ja nie byłam pewna swoich umiejętności. Poza tym bałam się że będę "kolejną do zaliczenia". A potem... jakoś mi sie odmieniło. Uznałam że to nie jest żaden miernik wartości. Ilość wczesniejszych partnerów nie stanowi o tym, jaki będzie związek. Np. znajoma para czekała prawie 2 lata by pójść do łóżka, a po miesiącu sie rozstali. No i mów co chcesz, ale dla przeciętnej kobiety to jestco najmniej dziwne, jeśli facet się do niej nie dobiera przez ponad rok. Ja bym pomyślała że... gej. W odwrotną stronę też tak to działa - jeśli kobieta jest tak długo w stanie rezygnować z sensu to możesz brac jako pewnik pewien fakt : nigdy nie będzie dobra w łóżku. To nie będzie tak, że nagle obudzi się w niej demon seksu. Zawsze będzie pruderyjna i sztywna. Za jakieś 20 lat zrozumiesz jaka to męka być z taką kobietą.

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
cmok na pierwszym spotkaniu,buzi po tygodniu,seks jeszcze nie a jestem razme juz 7 miesiecy ale ja chce poczekac:)

Gość kobiety ktore szybko chodza
mi w przypadku kobiety chodzi takze o moralnosc, zasady, wartosci itp. obrzydza mnie jak kobieta jest latwa, odrazu robi na mnie wrazenie, ze nie mam podstaw zeby ja szanowac. nie boje sie porownania, dla mnie kobieta, ktora miala wielu partnerow, pozwala sobie na seks bez uczucia itp. to zwykla dziwka

Gość kasia basia czy jakos tam
To po jakim czasie kobiet pojdzie z mezczyzna do lozka nie ma znaczenia, potoczy sie tak jak ma sie potoczyc. w swoim pierwszym powaznym zwiazku, ktory trwał 4 lata poszłam z nim do lozka po 2 latach(to był moj pierwszy raz) pozniej weszłam od razu w kolejny powazny zwiazek tez 4lata i seks w sumie wypadł Nam po paru tygodniach znajomosci. Na to nie ma reguły, teraz spotykam sie z pewnym chłopakiem, mieszkamy od siebie troche daleko i widujemy sie w wolne dni od pracy. Mamy za soba dwa spotkania, cały czas jestesmy w kontakcie telefonicznym ok miesiaca i nawet kissków nie było.... zobaczymy jak to wyjdzie

Gość gość
Pierwszy powazny związek moja pierwsza miłość poszlismy na całość w pierwszą noc kiedy się poznaliśmy. O dziwo związek przetrwał 10 lat. Druga miłość już nie taka goraca jak pierwsza poszliśmy na całośc po 3 miesiącach i od razu zaszłam w ciąże. Związek nie przetrwał nawet roku. Ironia.

Gość gosc joanna
Pocalunek taki niesmialy na pierwszej randce (znalismy sie juz ok.pól roku) Sex po dwóch tygodniach. Jestesmy razem 20lat,za tydzieñ mamy 18 rocznice slubu:)

Gość gość
Całowanie dopiero w związku, nie prędzej niż 3 miesiące spotykania się. Seks pół roku-rok. Nawet zdarzyło mi się związać, a nie uprawiać seksu. Mam 25 lat. Chłopaków 3, seks z 1, z którym jestem do dzisiaj od lat. Nie jestem jakąś cnotką, jestem ładna, ale mam problem z otwieraniem się, jestem skrytą i mało wylewną osobą. Nie potępiam tych, którzy szybko mają to za sobą, ale ja bym tak nie dała rady, potrzebuję czuć się pewnie, ufać komuś mocniej.

Gość gość
kobiety bez związku seks uprawiają od razu a w związku po paru miesiącach minimum.

Gość gość
Ja wtedy 18 lat, on 25. Całowanie było na pierwszym spotkaniu, seks po 3 tygodniach. Jesteśmy razem już 7 lat i kocham go najmocniej na świecie, a nawet po tych 7 latach dziś rano zrobiłam mu lodzika ;-)

Gość mężatkaapropos
Pocałunek po 3 tygodniach znajomości. seks po 5tygodniach. Ślub po półtora roku ;-) 4lata razem,jest dobrze :)

Gość gość
Pocałunek i seks gdzieś tak po roku znajomości, bo wcześniej nie wypadało, gdyż ja byłam mężatką w pseudo małżeństwie, które istniało tylko na papierze - nie mieszkałam z mężem a on był kawalerem, ale jak zaniosłam do sądu pozew rozwodowy to od razu poszliśmy na całość i jak tylko dostałam rozwód to od razu wzięliśmy ślub i jesteśmy już razem prawie 20 lat :D

Gość gość
z tym seksem od razu nie cieszcie się tak. jak facet dostaje co chce to po co ma kończyć związek? z jednym jakbym poszla w ciągu miesiąca pewnie byłabym teraz kilka lat w związku, ale ja chciałam chwilę poczekać i po 2 miesiącach od poznania się okazało się że jednak się RÓŻNIMY :P a bym nie stawiała oporu to by "fajny" związek był

Gość gość
Po jakim czasie poszliscie do łózka z partnetem od poznania ? PO 2 TYGODNIACH Kiedy był wasz pierwszy pocałunek ? Na 2 SPOTKANIU Jezeli jestescie jeszcze razem to jak długo ?? 6 LAT

Gość gość
gość Pierwszy powazny związek moja pierwsza miłość poszlismy na całość w pierwszą noc kiedy się poznaliśmy. O dziwo związek przetrwał 10 lat. Druga miłość już nie taka goraca jak pierwsza poszliśmy na całośc po 3 miesiącach i od razu zaszłam w ciąże. Związek nie przetrwał nawet roku. Ironia. Wlasnie.

Gość gość
HHmm.. u mnie jest inaczej ;D z Moim Partnerem uparawiałam sex na drugim spotkaniu i zwiazek trawał 4 lata w koncu skończyło sie na zdradzie z Jego strony ...