Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idealll

ŚMIESZNE TEKSTY!!!!!KTO SŁYSZAŁ NIECH PISZE...

Polecane posty

Gość idealll

dla poprawienia humoru ogółu:)nie ma to jak niewyjęte teksty znajomych,swoje włase lub usłyszane z ust obcych ludzi;pdawajcie tu najlepsze teksty,razem się posmiejemy

Gość NZ
śmieszny tekst

Jade ze szwagrem autem i przejezdzamy koło domu pogrzebowego. A on ni z tego ni z owego: - Moja firma będzie inna. Zrobie reklame: FIRMA POGRZEBOWA NADZIEJA. TY TYLKO UMRZYJ - RESZTĘ ZROBIMY ZA CIEBIE No myślałam, że umre ze śmiechu:P

Gość idealll
kumpela opowiada: -braciak jechał samochodem i przed skrzyżowaniem się kapnął że nie ma hamulców a druga kumpela na to z oburzeniem: -ty patrz jakie chamstwo a kiedy mu ukradli?

hahahhaha:D dobre:) ja ostatnio widzialam fajna nazwe domu pogrzebowego \'\'game over\'\':D

Gość POWODZENIA
Anulka 17 ---jesteś wielka :D:D:D

Gość tataratka
moja siostra przed laty dzwoni na poczte-jaki jest numer do sklepu meblowego? pani odpowiada-sklep meblowy nie ma telefonu moja siostra-a kto ma? pani- nie wiem:)

Gość całe zachodniopomorskie
MóJ ZNAJOMY mechanik widział kiedys jak zderzyły sie na skrzyżowaniu zima dwa auta i zamiast lecieć z pomocą wrzasnał : LUDZIE ROBOTA MI SIE SZYKUJE!!!!!!!!!

Gość miya
moja siostra spotyk asie z chlopakiem ktory ma strasznie zniszczonego poloneza. Moja babcia bardzo za tym gosciem nie przepada. kiedys pojechali do tesco razem. pojechali wczesniej kiedy jeszcze parking byl w miare pusty. wychodza..ludzi przybylo..a ten spanikowany "o w morde! ukradli samochod!" na co moja babcia: "a kto by chcial takiego złoma!" samochod stal..

Gość miya
i dziadek hehe.. mieli kiedys stacjonarny tel z netii..ktos nagral im wiadomosc bo nie bylo ich w domu..wracaja..dzwoni telefon.."masz wiadomosc w skrzynce" no to moj dziadek zaklada buty i pedzi do furtki..heheh wraca zdenerwowany, ze jakies łobuzy zarty sobie robia ale mielismy ubaw :)

Gość idealll
rozmowa między kumplami(jeden o którym mowa ma ksywe "jajek") -X a zkim ty do mnie dzisiaj przyjdziesz? -a,wezme jajka -he he ,a ile ich wezmiesz? koleś po chwili namysłu: -co?..eee trzy?

Gość idealll
miya to z dziadkiem dobre było:)

Gość PRZECIEŻ KAŻDY
u mnie w miasteczku zbudowali nową kostnicę, a budynek starej czekał na wyburzenie. wymyślilam z koleżanka, ze kupimy go od miasta i zrobimy w nim burdel.. reklama będzie głosiła U NAS ZAWSZE SZTYWNY albo otworzymy konkurencyjną firmę pogrzebową z szyldem W NASZYCH TRUMNACH WYGLADASZ JAK ZYWY i ta firma też się miała nadzieja nazywać.. a na pogrzebie wiśniewski miał zachęcać spiewem WSTAŃ!! POWIEDZ NIE JESTEŚ SAM!!

Gość POWODZENIA
Polska to jedyny ... kraj na świecie gdzie kaczki chcą pożreć lisa ... :D

Ja osobiście jestem fanką Stauffenberga, tego, co zrobił bum Hitlerowi^^ I ja tak nie mogę się zdecydowac, które buty założyc. Mama i ojciec polecają kozaki, i żebym spodnie do nich włożyła, bo tak będzie ładnie. Ja się wykłocam, że nie, bo będę wyglądac jak niemiecki oficer, a tata w śmiech, bo będę jak Stauffenberg xd Albo planowałam w wieku nastoletnim zakupic glany, za mamin pieniądze^^ I tak mamę namawiam, a ona mówi, że nie, bo jej się z hitlerowskimi kojarzy xd W ogóle, moja rodzinka udana, jeśli chodzi o te sprawy. Bo kiedyś kazałam zrobic psu \'hop\', ona podskoczyła, ja ją za przednie łapy podtrzymuję (tak, jakbym chciała z nią tańczyc^^) i tata się śmieje, że pies teraz jest wzrostu Goebbelsa xd A jak podniesie kusę, to go przewyższy! Ja mam metr siedemdziesiąt, a pies sięgał mi do klatki piersiowej, tak na marginesie...