Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bluska

Dziewczyny zatrzymajmy młodość!!!

Polecane posty

Gość Bluska

Zwłaszcza, kiedy w tym roku stuka wam 30-stka. Ułóżmy włsany dekalogo-co i jak robić, zeby jeszcze na chwilę fajnie wygladać! 1. nie pijemy kawy ani herbaty (za wyjatkiem zielonej) 2. nie używamy cukru, soli, nie jemy słodyczy, chleba, pólproduktów nafaszerowanych chemią, Dawajcie co jeszcz :):)!!!!

Gość cloud nr nine
rada dla starszych kolezanek: nie chodzimy do solarium i nie palimy

Gość deirdree
oj to chyba troche za rygorystycznie ale dorzucam gimnastykę i rower stacjonarny farbowanie wlosów henną, naturalne kosmetyki trzymanie sie prosto ;)

Gość deirdree
moje "rygorystycznie" bylo skierowane do propozycji autorki solarium, palenie - czy jakakolwiek rozsadna osoba korzysta z tych rzeczy?

Gość Alisse22
Moje dobre rady dla wszystkich : 1) NIE dla solarium 2)NIE dla papierosow 3)wiecej ruchu na swiezym powietrzu 4)wiecej warzyw i owocow Postanowienia typu "nie pijemy kawy" trudno zrealizowac zwlaszcza ze ja np. KOCHAM kawe.. i nie potrafie bez niej zyc. WSZYSTKO jest dla ludzi ale w umiarkowanych ilosciach. Slodycze takze:) Lody czekoladowe..mrr

Gość A ga aa wa
Nie kładziemy fluidu na skóre pod oczy -to niesamowicie przyspiesza powstawanie zmarszczek Oczywsicie każdą cześć cviała traktujemy z szacunkiem-kosmetyki na biust, szyje, peeling, tonik, dobry krem po oczy +inny na noc i inny na dzień , balsam po każdej kąpieli I solidne!!!!! dbanie o dłonie, które piwersze sie starzeją!!!

Gość A ga aa wa
I jeszcze łykamy koenzym Q10 w tabletkach-im wcześniej tym lepiej!!!

Gość Alisse22
Ja np nie klade fluidu wogole bo to strasznie zapycha buzie.Dzieki temu wygladam mlodziej niz moje kolezanki ktore kladly. Do pielegnacji narazie stosuje oliwke dla dzieci, na ramiona dekolt, czasem na cale cialo, i peelingi. Pod oczy nic nie daje bo..nie wiem co.Boje sie wydac kupe kasy na krem ktory nie zadziala, wiec narazie "domowe sposoby" na zmarszczki. Poki co dzialaja. Sa tez z tego co pamietam pewne punkty na stopach ktore warto masowac a ktore dzialaja odzmarszczkowująco:) Nie sprawdzalam, bo nie jestem systematyczna i masowanie by sie skonczylo na jednym razie. Od niedawna wklepuje krem w dłonie:) Taki dla niemowlakow.

Gość Alisse22
I chyba NAJWAZNIEJSZA rzecz o ktorej zapomnialyscie powiedziec... NIE STRESUJEMY SIE!!!!!! Stress odrazu odbija sie na naszej twarzy, naprawde. Im wiecej stresu tym wiecej zmarszczek. Warto zainwestowac w jakies kursy jogi czy basen. Naprawde warto!

Gość po trzydziestce dopiero się
życie zaczyna jeżeli ktoś mówi, że trzeba zatrzymać młodość, szczególnie że się kończy trzydziestkę, to chciałabym tego kogos zaprosić do domu starców. Wtedy pogadamy o zatrzymywaniu młodości.

Gość hsblasjhdf
Wyspypiamy sie!!! Co najmniej 8 h na dobę!!! I pijemy 2 l wody dziennie!!

Gość deirdree
to prawda ze po 30 jest naprawde fajnie. czlowiek jest pewny siebie, spokojny - bo wylwczyl sie juz z zachamowan i obaw charakterystycznych dla wieku mlodszego. czuje sie mlodo i atrakcyjnie. czesto ma juz ustabilizowane zycie rodzinne. naprawde fajnie jest po 30.

Gość cloud nr 9
do "po 30stce" Kobieta majac 20 pare, 30 lat pracuje na swoj wyglad po 40stce. Zauwazylam, ze kobiety do pewnego wieku dobrze wygladaja i w pewnym momencie zaczynaja sie "sypac". Aby mlodo wygladac w wieku 40 lat trzeba juz od 30stki, a moze nawet wczesniej o siebie bardzo dbac:)

to co przyjemne jest zdrowe dla żołądka :P

Gość Alisse22
I kochać sie częściej z facetem ;}

Gość deirdree
ostatnio bardziej zwracam uwage w czym chodze po domu. jestem mezatka od 7 lat i prawde mowiac straszne byly moje "domowe" ciuchy. te same od lat. zdalam sobie sprawe ze nie zwracam uwagi na moj wyglad przy mezu, a jak wychodze z domu to sie staram. postanowilam to zmienic. domowe ciuchy poszly na szmaty. sama sie zdziwilam jak zle wygladaly - moje ulubione koszulki - po prostu przyzwyczajenie. sprobujcie "otworzyc oczy" - troche jak w tym programie "jak sie nie ubierac"