Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE WIEM WIęC PYTAM

kto mdleje na widok krwi i dlaczego???????????????

Polecane posty

Gość NIE WIEM WIęC PYTAM

Gość whm
wam to juz dzis ostro odpierdala od tego siedzenia na forum

Gość whm
i ty wiedziesz w tym prymat:)

Gość cipoliz
moze pogadajmy o wpływie flory bakteryjnej pochwy na opór z jakim penis musi sie zmierzyc podczas stosunku jaki stwarza macica

Gość henk1
Witaj, Myślę,że za to wszystko odpowiedzialna jest nasza psychika choć nigdy nie miałem czasu lub ochoty na głębsze rozważania DLACZEG0. Raz się spytałem kiedyś lekarki to się głupio uśmiechała ( coś w rodzaju FACET A BOI SIĘ WIDOKU KRWI ). Miałem kiedyś anemię i chyba z tego to jest i jestem bardzo wrażliwy i uczuciowy.Jak się skaleczę gdzieś to mam ciężko i zaczynam się pocić i słabnę.Nie dotyczy to golenia tu może mi lecieć cioórkiem i nic.Raz rozciąłem sobie głowę i mimo to chciałem zobaczyć co będzie dalej; szedłem parę minut aż ugięły mi się nogi i następnie zanikł wzrok.Miałem 4minuty przerwy ,ale jestem zawsze przytomny i karetki nie trzeba wołać bo potem wstaję i znowu jestem silny jak TUR.Także jak mam uraz to jeżeli muszę to się kładę gdzie popadnie ( bezpiecznie ).A tak to nie przeszkadza mi to w codzienności .cześć

Mdlejesz na widok krwi bo jesteś wrażliwa/y. Mnie to nie przeraża ostatnio miałam pobieranie krwi i patrzyłam jak mi wbija strzykawe i pobiera krew. :D

Gość shfjhjkdg
Buki sie nie boje Gargamel gorszy

Gość Kaśka468
Carinio--------> Boli pobieranie krwi?Nigdy nie miałam pobieranej a chciałabym zostać honorowym dawcą......

Ja dawca nie jestem,wiec nie wiem jak to jest,bo mialam pobieraną tylko do strzykawki.moja psiolka jest dawca krwi i napewno ją to nie boli,dostaje sie za to 10 czekolad. :D

Gość Kaśka468
Za jednorazowe oddanie tyle?Ale chyba gorzkich :( A nie wiesz ile krwi biorą??