Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce być szara

Nie mam pieniędzy...czy jakiś facet mnie zechce ???

Polecane posty

Gość piccola jasmineeee
zajebisty podszyw:))))

Gość pluplu
Otóż, ciemnym wieczorem wyruszam na miasto uzbrojony w reklamówkę i z psim zawzięciem łaże po parkach zbierając aromatyczne psie kupy do owej reklamówki. Szybko niczym mnich z klasztoru Shaolin przemykam się do ciemnych zaułków i tam także zbieram 100lce do siatki. Cudowna energia rozpiera mnie gdy idę do centrum handlowego, i z tamtejszych toalet z żyrafią zawziętością próbuję coś wyskrobać. Robię to dopóki mnie ohrona nie przegoni, zawsze się czepiają 'nieciekawego' zapachu . Ostateczny cel to wolno stojące uliczne toilety czekające na takiego geparda jak ja który wzniesie je na ramiona, pogna przez cudowne niebiosa kału. Po powrocie do domu chowam moje zdobycze do szafy i nic nie jem podczas kolacji a wszyscy zwalają winę na mame że jej jedzenie śmierdzi. Potem tate kłądzie sie spać a mame i siostre rechoczą z żabią urodą. Gdy już wszycy śpią wyciągam z szafy reklamówkę z apetycznymi stolcami, wysypuję je na talerz i wlepiam swoje maślany, psi wzrok w te kupcie. W ciszy i skupieniu pożeram łyżką jeden 100lec za drugim. Gdy połowę skonsumuję to wciskam twarz w talerz i robię wdech!!! :classic_cool:

Malenka77777, nie wymagaj od wołu więcej niż sztuki mięsa do rosołu (to komentarz do tego co powiedziałaś o pewnym jacku...). Piszesz, że ważny jest charakter. Może, ale nie dla kobiet. Dla nich, u faceta, liczą się tylko dwie rzeczy 1. uroda 2. kasa Szukałem mojej drugiej połówki sercem. Uroda kobiety jest dla mnie sprawą drugorzędną. Efekt zawsze był jeden (cytuję) \"Łeeee, myslałam że jesteś przystojniejszy... Co? Ile zarabiasz? No wiesz, za takiego wyjść??? No wieź nie żartuj\"... Sam się śmieję, że na mnie to juz nawet żyrandol nie poleci :)

Gość piccola jasmineeee
pewnie ty odrzucales dziewczyny bo nie byly ladne dla ciebie.

Do ---> Piccola Jasmineeee Z całym dla Ciebie szacunkiem, czy przeczytałaś cały mój post? Mam pewne obawy że raczej nie... Pozdrawiam :)

Gość paragonn
a od kiedy kobieta musi miec kase??? W dzisiejszych czasach wiekszosc kobiet wychodzi za maz do 25 roku zycia, myslisz, ze one maja jakas swoja kase??

Gość mala istotka na wietrze
Mnie kiedys olal facet bez kasy to w odwecie znalazlam tego co kase ma. Ex - biedak pozalowal i probowal mnie odzyskac ale ja mu sie tylko w twarz zasmialam.

\"Piszesz, że ważny jest charakter. Może, ale nie dla kobiet. Dla nich, u faceta, liczą się tylko dwie rzeczy 1. uroda 2. kasa \" Ktoś - zabrzmiało to, jakbyś zdążył poznać wszystkie kobiety na świecie. A może to po prostu łatwe schowanie się we własną skorupkę \"wszystkie są be, więc po co się męczyć?\". Można i tak, tylko, że wtedy pozostaje tylko biadolenie. Nie wiem ile masz lat, ale swoje połówki znajdują nawet ludzie w bardzo zaawansowanym wieku. Jakoś dookoła wcale nie spotyka się wyłącznie \"pojedynczych osobników\" - co znaczy, że jednak można. Więc można marudzić, albo próbować po raz kolejny. Czytałeś Lorda Jima? - \"Zanurzyć się w tym niszczącym żywiole. Iść za marzeniem Zawsze, aż do końca\" (przytoczone w wersji dosyć luźno zapamiętanej :P)

Dreamer2006, była kiedyś taka piosenka \"Idź za marzeniem\"... Dlatego mam w stopce taki opis. ................................. Kobiet poznałem sporo. Nawet byłem żonaty (na szczęście już wolny od utrapienia). Jakoś tak sie w moim życiu wymieszało, że co poznam to akurat trafiam na taką, która ocenia faceta wyłącznie przez pryzmat portfela.

Gość manfredi
ten Pan ma racje, dla mlodszych kobiet liczy sie uroda i kasa, dla starszych kasa i uroda

Ktoś - ( niestety muszę przyznać, że Twoja stopa jest dla mnie niewiele bardziej zrozumiała niż hieroglify :/ - ale może kiedyś to nadrobię). Rozumiem, że tak nieciekawie trafiasz i nie zazdroszczę. Ale czy pozostaje coś innego jak próbować znowu? I jeszcze raz jeśli będzie trzeba? Wg mnie można jeszcze tylko usiąść i biadolić. Tyle, że to nic nie zmieni. Więc wyjście jest jedno. Lepsze chyba kolejne rozczarowanie, niż poczucie, że się nie spróbowało. Chociaż to oczywiście trudne, ciągle się podnosić i podnosić.

\"Dreamer2006, zobacz. Kiecki zamilkły, hihi. Widocznie trafiłem w ich czuły punkt\" Może po prostu nie chce im się udowadniać, że \"nie są wielbłądami\". Bo co to da?

Gość mala istotka na wietrze
przykro mi jacek1982 ze jestes takim desperatem i ze zadna ciebie nie chce wiec musisz wyladowywac swe zlosci na tych ktorym sie poszczescilo

Gość do dreamera
Jesteś nieglupi facet....naprawde niegłupi.... To a propos twojej ostatniej wypowiedzi. Kobieta, która sobie kiedyś wybierzesz będzie bardzo szczęśliwa. :)

Jestem wystarczająco głupi, żeby musieć w życiu szukać i mam nadzieję wystarczająco mądry, żeby nie wpaść kiedyś w samozachwyt, że szukać już niczego nie muszę, bo wszystko już znalazłem :P Dziękuję :) Mam nadzieję, że taka będzie :)

Gość chce być szara
mój drugi chłopak nie był ani bogaty ani przystojny......ale za to pił i nic do niego nie docierało :(

Dreamer, tym językiem mówi na codzień ponad 300 milionów ludzi... :) No dobrze, juz nie jestem złośliwy :) To słowa bardzo starej piosenki \"Serce\" z filmu \"Świat się śmieje\" Przetłumaczę tylko fragment końcówki, tylko uprzedzam że z tłumaczeniem poezji to jest tak jak z kobietą. Gdy wierność Penelopy to uroda bywa nieciekawa. gdy uroda super, to wierność potrafi szwankować... \" ;) \"Serce, ty nie chcesz spokoju serce, jak dobrze na tym świecie żyć dziekuję ci serce że umiesz tak kochać\" ...................... Kiedyś Irena Santor śpiewała innę wersję polską tej piosenki Pytałeś czemu w oczach moich blask Świat pełen słońca lśnień i prawd Dlaczego pieśń rozbrzmiewa I radośnie dźwięczy śpiewa W nas promienny czas Dlaczego miłość otuliła świat Ptak piosnki nuci pachnie kwiat Jest jedno małe słowo Co zmieniło w baśń tęczową świat Znasz słowo to Serce to najpiękniejsze słowo świata Serce to w życiu najcudniejszy skarb Serce - miłości hymn co w słońce wzlata To baśń skrzydlata to szczęście i zaklęty czar Serce płonący wiecznie w piersiach ogień Serce to najcudniejszy w życiu skarb Serce to czyjeś imię takie drogie To szał i ogień co niebo z ziemią splótł i zwarł Serce to najpiękniejsze słowo świata Serce to w życiu najcudniejszy skarb Serce - miłości hymn co w słońce wzlata To baśń skrzydlata to szczęście i zaklęty czar Serce płonący wiecznie w piersiach ogień Serce to najcudniejszy w życiu skarb Serce to czyjeś imię takie drogie To szał i ogień co niebo z ziemią splótł i zwarł Pozdrawiam serdecznie

Powiem truizm - jak pił, to trzeba od takiego uciekać. Nie \"naprawi\" się go. Nie uleczy miłością i poświęceniem. On może tylko sam się \"naprawić\". Im bardziej się na niego chucha i dmucha, tym mniej ma do tego powodów. Mam przykład wujka - cholernie inteligentny, wykształcony, miał własną nieźle prosperującą firmę, krótko żonę, rodziców, którzy go długo przed wszystkimi kryli. Potrafił nie trzeźwieć miesiącami. Teraz jest od dłuższego czasu trzeźwy, zupełnie inny człowiek niż wcześniej. Żałuje że przepił wiele lat życia, przepił mózg. Ale teraz nie ma co żałować, albo wyciągnie wnioski i będzie żył dalej, albo to znów go dopadnie. I też zaczynało się bardzo niepozornie. Nie ma co żałować. Trzeba w takiej sytuacji myśleć o własnym szczęściu.

Gość do dreamera
Ktos z daleka - ty też głupi nie jesteś. Miło wiedziec,że sa tacy faceci jak wy i to niezależnie od stopnia waszego zgorzknienia. Uważam, że to, co naprawdę wartościowe doczeka się w końcu godziwej zapłaty - wasza "zapłata" też będzie godziwa. Jetem tego absolutnie pewna, może tylko poczekać trzeba....

Gość chce być szara
dlatego odeszłam mimo ze nie przeszkadzało mi ze mało zarabiał i nie był przystojny...

Ktoś - dziękuję za tłumaczenie. Ja wiem, że w tym języku mówi 300 mln ludzi, nie zmienia to jednak faktu, że jeszcze się go nie nauczyłem :/ Chińskiego też nie umiem :P Doliczając hiszpański, portugalski z tych o większym zasięgu, to nie rozumiem ni w ząb języka kilku miliardów ludzi. Wszystko jeszcze przede mną :P

\"Jetem tego absolutnie pewna, może tylko poczekać trzeba....\" Tu nie czekać raczej trzeba, ale działać :P

Gość do dreamera
Dreamer - egal - jak mawaiją Niemcy. I tak sie doczekasz, ale pewnie ,że lepiej działac niż liczyć na mannę z nieba.

Jeśli ktoś Cie pokocha to nie bedzie patrzał na Twoją zamożnosc

Gość LLLLLI
MNIE TEZ TO WKURWIA !!!!! FACECI LECą NA KASE JAK MUCHY DO GóWNA WIEMTO ZE SWOJEGO DOśWIADCZENIA MIESZKANIE WłASNOSCIOWE I DOM JEDNORODZINNY TO DLA FACETA ZA MAłO HAHA LICZY SIE TYLKO LASKA KTóRA MA SUPER FURE I BOGATYCH RODZICóW I MOżECIE PIEPRZYC ,ZE TO NIE PRAWDA ITP ALE FACECI W DZISIEJSZYCH CZASACH PATRZą NA POTRFEL KOBIETY NIE CIERPIE TAKICH DUPKóW A NIESTETY OD 2 LAT SPOTYKACH SAMYCH FRAJERóW

Gość LLLLLI
NIESTETY NASZYM POLSKIM CHłOPACZKą NIE CHCE SIE PRACOWAć...WYCHODZą ZZAłOżENIA ,żE MUSZą.. A DO PRACY FIZYCZNEJ SIE WCALE NIE NADAJą.. PRACOWAłAM CIężKO WIęC WIDZIAłAM.. JAK FACET POPRACOWAł GóRA DWA TYGODNIE I ZREZYGNOWAł:) NIE MóWIE,żE WSZYSCY Są TACY ALE WIęKSZOSC żYJE WEDłUG ZAZADY CO TU ZROBIć ABY SIE NIE NAROBIć:)

Gość LLLLLI
JA JUż NIKOGO NIE SZUKAM!!!!

Gość LLLLLI
MOżE KIEDYś ZNAJDZIE SIE FAJNY FACET FACET Z ZASADAMI I WARTOSCIAMI A TERAZ MAłO KTóRY FACET MA W SOBIE JAKIES WARTOSCI