Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kokoloko99

problem z chlopakiem....pomocy...

Polecane posty

Mam pewien problem z chlopakiem... On nie szanuje moich rodzicow,niedawno byla taka sytuacja,ze moi rodzice musieli do niego jechac to nie dosc,ze nie powiedzial im \"dzien dobry\" to jeszcze do mojego taty lecial na\"ty\"... Jest jeszcze jeden problem nie wiem czy inni faceci tez tak maja,ale on potrafi sie dasac o bile co po kilka dni. W maju nie chcialam z nim isc na komunie jego bratanka to sie obrazil i nie odzywal 2 tygodnie,az pierwsza napisalam do niego smsa. Kiedys nie pozwolilam mu zdjac mojej bluzki to tez walnal focha na kilka dni... co robic???

Gość niesmialaaa
zerwij z nim :o

Gość dkakak
Tak, ja ci pomogę. Zostaw gnojka.

Gość aaaallee
współczuje

zaczynam do tego dojrzewac. Ostatnio jak chcialam isc do kina to ja placilam z abilety bo on sie odwrocil od kasy,ok on stawia dyskoteki a ja kino. Ostatnio mialam urodziny pytal co chcem powiedzizlam ze moze mi kupic maskotke a on dal mi czekolade i powiedzial ze nie mial czasu nic poszukac,bylo mi wtedy przykro. nie jestem materialistka,ale wiedzizlzm,ze mial czas na szukanie...

Gość sasg
moze nie miał pieniędzy i wstyd mu było i zmyślił....

Gość ajajakka
Możesz naprawdę zrobić tylko jedno: kopnąć dupka w tyłek.

Gość 43534
" a on dal mi czekolade i powiedzial ze nie mial czasu nic poszukac" zartujesz sobie?

Gość chyba idz do lekarza okulisty
bo nie widzisz ze beznadziejnie ulokowałas uczucia... nie ma szacunku dla Ciebie dla Twoich rodziców.... jestes po prostu slepa!

tez tak mysle. Najgorsze jest jeszcze to,ze jak jedziemy autem a idzie chodnikiem jakas dziewczyna to on potrafi mi powiedziec\" patrz jaka fajna niunia,nogi na do samej szyji\" wtedy mi jest naprawdze przykro a on mowi ze zartowal. Takie zarty mnie naprawde bola,on o tym wie bardzo dobrze... wczoraj jak zapytal co robie i napisalam mu ze jem czekolade to zaraz odpisal,ze przytyje...jak bym byla gruba,a nie jestem waze 56 km i mam 176cm wzrostu... caly czas mi powtarza,ze mam grube uda i ze moj brzuszek mu nie pasuje...

do 43534... nie zartuje,dal ta czekolade i powiedzial \"sorry misku,ale nie mialem czasu nic poszukac\"... Chyba macie racje jestem slepa,albo raczej bylam...

juz mi szczescia nie daje,na dyskotekach nie tanczymy bo on mowi ze niepotrafii wiec i tam nie chodzimy... Chcialam podczas postu isc z kolezankami do pubu i posiedziec poplotkowac troszke to mi powiedzial ze nigdzie nie pojde bo on posci tro i ja musze. Jak mu to wygarnela to powiedzizl ,ze jest zazdrosny...Dobre sobie.... Ja teraz pracuje za granica a on w soboty chasa z kumplami na dyskoteki...

nie chodzi o kase bo ja mam znacznie wiecej niz on,mama robi za granica,tato prowadzi stadnine koni wiec z kasa nie ma problemu natomiast on no coz pracuje i ma po 3000 zl na miesiac starzy jego na recie sa. Wiec o kase nie chodz...

Gość ulaaaaaaaaaaaa
eee....zmien chłopaka! :o

Gość dsf
piszesz, ze na dyskoteki nie chodzicie, bo on nie lubi, a pozniej piszesz, ze chodzi tam sam?

skoro mu sie znudzilam to dlaczego sam pisze do mnie ze kocha,ze teskni i ze czeka na mnie wiernie i ze nie moze sie doczekac mojego powrotu???

razem nie chodzimy bo on nie potrafi tanczyc,ale jak mnie nie ma w polsce to chodzi tam z kolegami

Gość pytka_
heh, nie kumam tego, skąd sie takie panny biorą co się wiążą z takimi nieudacznikami? Chyba z braku laku istnieja takie związki...

Gość dsf
eh, moze on chodzi na te dyski na darmowy seks?

Gość pytka_
no to też dlatego idzie na na disco z kumplami choć nie tańczy, ocknij się dziewczyno...