Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kokoloko99

problem z chlopakiem....pomocy...

Polecane posty

Gość pytka_
tym łatwiej będzie ci się z nim rozstać, jeśli się nie kochaliście, zrób to czym prędzej

kolezanki go widza,z reszta moj kuzyn tam zawsze jest i z nim wraca on poprosty tam chodzi i z kumplami doji piwo

ja go nie kocham to on mi powtarza,ze kocha,teskni i ze nie moze sie doczekac mojego powrotu i caly czas namawia mnie na seks

No to skoro go nie kochasz to dlaczego z nim jesteś? Nie szanuje Twoich rodziców, obraża się o byle gówno, jest niedojrzały :( Nie bardzo Cię rozumiem :(

Gość nbmb
skoro go nie kochasz, to czemu z nim jestes? Rzuc dziada, jest wielu facetow na tym swiecie.

mam na to straszna ochote go rzucic w cholere,tylko sie boje ze w mojej miejscowosci on cos na mnie nagada,ze zrobi ze mnie kurwe czy cos,mimo tego ze nie spalismy ze soba...

zostaw go, niech nagada i co z tego? w koncu twoi znajomi beda wiedzieli ze to wymyslil.. zacznij zyc dziewczyno - zaslugujesz na szczescie.. a z nim go nie znajdziesz.. pozdrawiam

Gość malinka89898989
podziwiam Cię na prawdę, że wytrzymujesz z tym chłopakiem, bo gdyby on mi takie rzeczy mówił i się tak zachowywał to bym nie potrafiła z nim być nawet gdybym go kochała. jak on może Ci powiedzieć, że coś mu się w Tobie nie podoba albo komentować jakieś laski? bezczelność po prostu, ja bym mu dała za takie coś po ryju i po sprawie. a że chodzi sam na dyskoteki bez Ciebie to już wogóle. pozwalasz na takie coś? nie daj się dziewczyno manipulować, bo on nie jest Ciebie wart

Gość malinka89898989
a jak się zgodzisz na seks to pewnie będzie mówił że ejsteś zła w łóżku albo coś takiego. ja bym na takie coś nie pozwalała

wiosna82 dzieki podnioslas mnie na duchu...dobrze ze istnieja tacy ludzie,ktorzy to potrafia a nie tylko komentowac jak moj \"facet-dupe\"ze gruba,ze przytyje...

malinka nie zgodze sie na seks bo wczesniej z nim zerwe... nie pozwalam mu chodzic na dyskoteki ale co moge zrobic jak jestem za granica a on w polsce,on dobrze wie ze nie chcem zeby tam chodzil beze mnie...

Gość olej go
nie odpisuj na smsy, badz niedostepna, jak bedziesz z nim szla albo jechala autem to powiedz: ale super chlopak, a jaki ma fajny tyleczek" :D nie zasługuje na Twoja milosc,szacunek itd... tego kwiatu jest pół światu ;)

Gość malinka89898989
sam chodzi a Ci zabrania? zacznij też chodzić i mu o tym powiedz. dogryzaj mu tak jak on Tobie, to może poczuje to co Ty czułaś i też mu powiedz co Ci się w nim nie podoba, bo ten chłopak według mnie ejst bezczelny

masz zupelna racje nie sznuje moich rodzicow,do ojca leci na ty a do matki \"dzien dobry \"nie mowi a ja do jego rodzicow zwracam sie zawsze z klutura na pan/pani zawsze mowie dzien dobry itd...

Gość nbmb
to moze rob wszystko, zeby to on zerwal? Olewaj go, badz niemila, itd..

kokoloko99: spoczko :) zostaw go i zacznij zyc dalej :) nie przejmuj sie to co on bedzie wygadywal - w koncu mu sie znudzi. A z twojego opisu jaki on jest wnioskuje, ze i tak nikt nie bedzie wierzyl w te bzdury, ktore on gada :) jak napisal ktos wyzej, pelno jest facetow na ziemi :) w koncu spotkasz kogos kto cie bedzie szanowal i kochal.. nie warto sie meczyc - wiem, z dowiadczenia.. 3maj sie cieplo.. ps. ile masz lat?

Gość kumpela z osiedla
a on ile ma lat? a tak na marginesie-zostaw śmiecia, nie zasługuje na Ciebie!!

kokoloko99: 21lat a jestes bardziej dojrzala niz ten 26latek. - jestes sympatyczna dziewczyna, na pewno znajdziesz swojego ksiecia ;) co zrobisz to bedzie Twoje decyzja.. ale powiem Ci, ze jak facet ma 26lat to sie juz raczej nie zmieni..

Gość nbmb
jak ma fochy, to zachowuje sie jak dzieciak, albo jak baba :classic_cool:

Gość ja dam Ci rade
zerwij z nim, wiem że z początku moze byc Ci ciezko, ale po niedługim czasie poczujesz...ulgę, uwierz mi. Jest tylu fajnych facetów na świecie, nie trac czasu na tego kretyna.

wiosna 82 ja tez mysle,ze sie juz nie zmieni... rozmawialam ze jego bratowa i ona mowila ze tez do niej czasami do matki potrafi sie nie odzywac jak cos pojdzie nie pojego mysli... Nawet powiedziala,ze kiedys polecialo do matki od niego ty \"kurwo,bladziu itd\"a matka nic nie powiedziala. Moze zeby dostal zjebke to by sie nauczyl...

Gość klepsydraa
a ile jesteście razem?