Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kokoloko99

problem z chlopakiem....pomocy...

Polecane posty

Gość malinka89898989
najlepiej poczekaj na jakiś jego zł ruch i wtedy zerwij, będzie ciężko na pewno, ale czy nie będziesz cierpieć mniej niż podczas gdy znosiłaś jego zachowanie?

Gość malinka89898989
mastrubuje siem od roku i robie to odziennie i uwazam ze to najprzyjemniejsza zecz na swiecie!! chetnie masturbowalam bym siem z jaqim dojrzalym facetem!! zawlila bym mu kutasika a on wylizal by mi cipeczke!! jesli kots zainteresowany to zapraszam!! pozdrawiam wszytskich niewyzytych sexualnie i muszacych sobie ulzyc!!

mysle,ze bedzie mi latwiej bez niego niz z nim. Nikt juz nie bedzie mi mowil,ze za grube mam uda,ze z brzuszek mu nie odpowiada... Przez niego zyje w stresie,bo przytyje,bo on znowu bedzie gadal...

Gość malinka89898989
jakaś osoba się podszywa za mnie, ale to wcale nie jest śmieszne, wrecz żąłosne. nie masz swojego nicku?

Witaj kochana:) Przeczytałam to wszystko i widzę, że dostałaś przróżne rady. Ja osobiście nie jestem za tym, żebyś odpłacała mu pięknym za nadobne, bo wtedy upodobniłabyś się do niego, a tego chyba nie chcesz - szkoda by cię było. Widzę, że dojrzewasz do słusznej decyzji o rozstaniu - powodzenia:)

w sumie to juz prawie dojrzalam do tej decyzji... Zrobie to dopiero po 2ch tydodniach jak wroce do polski. Nie chce mu tego napissac smsem,bo sama nie chcialabym zeby ktos ze mna tak postapil przez sms... Jezu ja sie licze z jego uczuciami a on.....

Bardzo dobrze, że się liczysz z jego uczuciami. To wspaniale o tobie świadczy. I to najlepszy znak, że do siebie nie pasujecie.

makarona masz swieta racje,bo juz dawno zauwazylam,ze nie pasujemy do siebie,tylko ktos mi musial otworzyc oczy...

Gość kisiamisianacalego
daruj sobie jego

Gość zabij drania

Gość kjhqshdqsjuzajs
rzuc w diabli i zapomnij o nim

Gość SJHDAKZJHD/Ans=n
olej go i po sprawie

Gość MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
szczerze to ci wspolczuje,ale rzuc go i zyj dalej