Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duna36

czy mozna byc szczesliwym zyjac w pojedynke?

Polecane posty

Jak najbardziej można. Szczęście pojęcie względne i dla każdego oznacza inne doznania, emocje i odczucia. Jestem sama i czuję się bardzo szczęśliwa :) Chociaż jakaś randka by się przydała.

Gość niesmialaaa
bez sensu :o ja poznalam tamtego na pewnym forum, tez z poczatku mnie mamił, byl mily i kochany a potem i tak mnie porzucil :o nikomu nie mozna ufac

HIORTON - ale te pierwsza wersja moze sie dalej rozwinac :) no dobra, gdyby sie nie rozmwinela to moze wybralabym druga :)

ja też poznałam swojego byłego na necie. Tylko, że ja od początku czułam, że to kawał skubańca. Ale zaryzykowałam- zaryzykowałam i się sparzyłam. Nie powiem, że żałuję, bo ten związek mnie czegoś nauczył. Tylko, że teraz jestem sto razy bardziej cyniczna i wyczulona w kontaktach z facetami

no to prawda - l=ale jak sie kogos pozna w zyciu tez nie wiadomo jak to bedzie

niesmialaaa , skoro powiedziałaś facetowi , że nie chcesz mieć dzieci i razem z rodzicami nie chcesz mieszkać , że chcesz mieszkać u męża to może ten facet miał podobną sytuację albo sobie pomyślał, że jesteś bardzo dziecinna , tak szczerze napisałem .

A ja mysle ze w zwiazkach zawsze chyba jest ryzyko ze jedna strona traktuje to powazniej niz druga, albo jak sie kogos pozna wirtualnie a poter=mw realu to w tym realu moze sie okazac ze nie jest tak jak sie myslao ze bedzie, N+BO jednak ludzie inni sa jak pisza.

duna36- tu się zgadzam. Mój były to w necie był macho nie z tej planety:D A w realu to taki zakłopotany był tym, co wcześniej wypisał:D

pyzia syzia , zaryzykowałaś jednak związek ze skubańcem a teraz zapewne wszystkich facetów wrzucasz do tego samego worka , do siebie miej pretensje , sama tego chciałaś i zaryzykowałaś .

nie wrzucam ich do worka- ja im się po prostu bardziej przyglądam:) Nie winię całego męskiego rodu, za jeden felerny egzemplarz:)

Gość pan singiel
No dobra,a napiszcie drogie panie o jednej sprawie. Jak wam się żyje bez ruchanka ? Co ? Bo przeciez TEGO wszyscy potrzebujemy. A jednak własna reka, prysznic czy wibrator to nie to samo co normalny parner.

Gość niesmialaaa
hiorton --> nic mu nie mowilam z tego co napisales :o no moze z wyjatkiem tego, ze na dzieci nie jestem jeszcze gotowa ale to przeciez nie powod do rozstania z kimś, bez przesady :o jak sie naprawde kocha to takie rzeczy nie maja znaczenia, druga strona powinna zrozumiec przeciez, ze nie jestem jeszcze gotowa na rodzenie dzieci, wiec nie w tym rzecz. ja naprawde bardzo sie staralam dla niego, jemu tez z poczatku zalezalo, potem niestety cos mu zaczelo nie pasowac, widocznie nie bylam jego idealem jeszcze, tak to sobie tlumaczę :o

mi się tak szczęśliwie złozyło, że biorę pigułki leczniczo i libido mam zerowe, więc żyje mi się super. Zupełnie nie odczuwam potrzeby, oczywiście to minus na dłuższą metę, ale przynajmniej jakoś wytrzymuję i nie świruję:)

Gość najlepsza baba...
to własna graba :P

Gość niesmialaaa
Ja sie tez jakos sama zaspokajam ;)

hiorton - przepraszam ale musialam przeczytac pare maili i odpisac :) ja takie zaczepki ignoruje

Gość duna36.
Po co mi facet i jego stękanie jak za wszelką cenę chce się spuścić we mnie ? A tak to kupuje sobie wibratorek, właczam i jest zajebiscie

Gość ajajakka
Widziałyście tego dupka wyżej? Ja czytam takie teksty, to mi się odechciewa poznawać kogokolwiek. Niestety spora część facetów nie myśli, a jak myśli to przy pomocy własnego fiutka. Jestem na 3 portalach randkowych. I 75% ofert jakie dostaje to są panowie szukający "przyjaciółki do seksu", kandydaci na sponsorów albo do bycia sponsorowanymi, amatorzy "niezobowiązujących spotkań" i tak dalej. Inna kategoria to, że mu się nie chce klikać i tu jest jego numer, mam zadzwonić, żeby się spotkać, najlepiej jeszcze dzisiaj. Oczywiście tajemniczy don pedro nie ma żadnych danych nas stronie. Na moją odpowiedź, że w przybliżeniu wolałabym wiedzieć, z kim maiłabym się spotkać, następuje milczenie.

Gość niesmialaaa
najlepiej takich olać po prostu :o

Gość ajajakka
A najwięcej ofert to i tak dostaję od 20 latków, ciekawych seksu z "kobieta dojrzałą".

hehehe, tez kiedys zarejstrowalam sie na ajkims portalu i sie wypisalam. Wiekszosc facetow to zonaci panowie ktorzy szukali atrakcji

ajajakka ale z tych pozostałych 25% może wybierzesz konkretnego faceta , nie popełniaj tego błędu co robi większość kobiet, czyli nie zwracaj uwagi na wygląd faceta - miej serce i patrz w serce :)

Gość ajajakka
Poza tym to wygląda jeszcze tak (bo ja już przeglądnęłam ten rynek): kawaler w okolicach 40-tki to jest już niezły popapraniec. To się niestety rzuca na osobowość; zanikają zdolności do socjalizacji (tak wiem, na to też grozi). To są zjawiska dziwne i osobliwe nie wiadomo czego poszukujące, ludzie może ciekawi, ale totalnie nieprzystosowani do życia. Facet "zsocjalizowany" przez poprzedni związek/związki to facet z przeszłością, byłą żoną w tle, dzieckiem/dziećmi. Sorry, ale to też nie dla mnie. Kiedyś z takim jednym korespondowałam, kapitalnie się gadało, tyle że facet w ciągu 3 tygodni nie znalazł czasu, żeby się ze mną umówić, bo musiał być cały czas pod telefonem bylej żony, a nuż trzeba będzie syna skądś odebrać.

Faceci pisząc na portalach randkowych oczywiście chcą się popisać i zwrócić uwagę na siebie , to jest taki śmieszny marketing ale niestety faceci - zapominacie o jednym, że tak naprawdę to kobieta wybiera faceta i od wieków nic się nie zmieniło :)

Gość ajajakka
Wiesz, wygląd to jest absolutny dodatek. To, co jest dla mnie nie do przeskoczenia, oprócz maniaków seksu, wariatów, i facetów pod pantoflem byłej żony, to jest w moim przypadku wykształcenie.