Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pani motylowa

ja 20, on 25 - czy to ma szanse?

Polecane posty

To moj pierwszy facet. I pierwsza prawdziwa szczera piekna milosc. Kochamy sie. Ale mnie ciagle meczy jego wiek. Ta roznica wieku... Moze on mysli juz o mnie powaznie.... A ja chce jeszcze poczuc zycie....Nawet nie mysle o zadnym ustatkowaniu sie.....Zaczelam dopiero studia.....Czy mamy szanse z takimi odmiennymi planami???

Nie wiem jak będzie w waszym przypadku ale u mnie taki scenariusz sie nie sprawdził. Ja mialam 19 lat on 25 i juz myślał o ślubie a mnie niestety to nie było w głowie i wolalam zakończyć ten związek.

Gość refleksyjnie
ja mialem 26 a on 18 i tez nam nie wypalilo-poprostu zokochal sie w innym.. :(

Gość xxxx hmm... xxxx
oczywiscie! Ja tez jestem 5 lat mlodsza od mojego meza:-) I tez mialam na poczatku watpliwosci tak jak ty.Ale wszystko sie ulozylo, obydwoje uzylismy zycia a dzis staramy sie w koncu naszego aniolka uspac:-) POwodzenia!

5 lat to idealny róźnica. Ja mam 21, mój ma 33, więc troche więcej niż 5 i może troszek za dużo, ale jest w porządku. A jakby miałam wybierać to bym chciała tak wlaśnie między 4 a 8 lat róźnicy. Pamiętaj, że faceci troche później dojrzewają :)

Gość PANIporóżniczka
liczy sie uczucie a nie co ludzie mysla o szablonie wieku partnerow, a piec lat to chyba nie jest duzo

Moj eks byl ode mnie starszy o 3 lata.Ja 24 on27. :/ Noi ja raczej chciałam juzstablizacji,ustatkowania a on raczej nie,dzieciak. :/ niektorym takim panienkom 20 to narekle,ze ich facetstarszy o pare lat chce pojac ja zazone,bo przeto niezly szpanprzed kolezankami ze sie ma męzusia. :/