Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_acha_

KONKURSY ...KLIKNIECIA ....wątek konkursowy

Polecane posty

acha 🖐️ u mnie juz nie da rady , tylko raz mozna zagłosowac.. chociaz astanawiam sie czy mozna to jakas ominac.. ;-) bo niektore zdjecia maja po 300 głosów.... a wiadomo ze trudno zdobyc tu głosy skoro i logowac sie trzeba i tylko raz mozna oddac głos...

Paulka , pewnie ze nie trzeba. Ja tak sobie mysle ze tam to jest za ambitnie..i co z tego ze zdjecie jest ładne skoro tak ciezko zdobyc głosy...tu jest przyjemniej. :-) a i juz Ci głosuje. ;-)

Paulinko zasady są po to aby je łamać ...;) ale ale ...jakoś tak klikam tylko czarnym .... za duzo złego mnie od pomaranczy spotkało hehe uraz:D:classic_cool: \"Dzołk\" afkorSSS.... ale i tak tylko czerne na mojego klika mogą liczyc :P

Gość koonkuurssik
up

I ja proszę o klik :) link w stopce ps. zadziwiający jest fenomen tych konkursów :)

Gość taka jedna niewiedzaca
a ja mam wrazenei ze niektore osoby stad wcale nie klikaja a to dlatego ze mam tyle glosow co oddala rodzinka i znajomi z gg. zliczalam sobie dokladnie i tylko 2glosy z wczoraj mam nieznane. wiadomo sa tacy co i klikna a sa tacy co nie i licza ze inni na ich beda linki glosowali

Ja może trochę nie na temat-bo wam tu chyba chodzi o konkursy związane z dziecmi,ale mimo wszystko...bardzo proszę o zaglosowanie na moje zdjęcie-link w stopce:) Z gory dziekuje🌻 PS Juz poklikalam na wasze linki

Dzięki Paulka:) Też miałam kilka lat temu swinke morska:) Krusię:) fajna była, taka puchata:) i tak kwiczala smiesznie jak mnie widziala:) Pokazalabym ci zdjecie,ale nie moge znalezc:(