Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellizka

pierwsza depilacja okolic bikini u kosmetyczki WAZNE!!!

Polecane posty

Gość gość
Jaki jest koszt depilacji bikini i jak to teraz wyglada ?

Gość Szczecinianka123
jeśli chodzi o depilacje bikini, brazylijską, czy hollywood to zdecydowanie nie ma się czego wstydzić. Kosmetyczka/kosmetolog, masażystka/masażysta to ludzie tak samo profesjonalni jak lekarze, do których nie wstydzimy się chodzić. Jeśli ktoś szuka w Szczecinie osoby z polecenia to odsyłam pod ten numer: 667641947. Sympatyczny Pan, który zarówno z dojazdem do klientek jak i w gabinecie wykonuje zabiegi kosmetyczne od masaży po depilacje. Ja zdecydowanie polecam, profesjonalnie bez skrępowania.

Gość gość
Też miałam pewne obawy, jak szłam pierwszy raz do kosmetyczki na depilację okolic bikini, no jednak dość intymna sprawa. Ale na szczęście trafiłam na świetną dziewczynę i teraz chodzę do niej do Karmel Kosmetyka, na depilację pastą cukrową od ładnych kilku lat. Nie wyobrażam sobie, żeby zmienić metodę depilacji.

Gość agnieszkasmieszka
Od razu intymna - depilacja jak każda inna:) Rozumiem, że za pierwszym razem można czuć się odrobinę skrępowanym ale to przechodzi. Bardziej na pewno krępowało mnie paradowanie w bikini z wyraźnymi śladami po zapaleniu mieszków włosowych:) Miałam wykonaną całą serię w okolicach bikini light sheer duet w estetica w Krakowie. Ból praktycznie żaden, raczej uczucie lekkiego dyskomfortu. Sam zabieg trwa stosunkowo krótko a po całej serii skóra nie tylko jest pozbawiona owłosienie ale niesamowicie gładka.

Gość Greenpatka
HEJ! Ja byłam na depilacji pach Vectus w CC. Wszystko odbyło się profesjonalnie, w miłej atmosferze. Szczerzę polecam.

Gość Majeczka34

Ja depilowałam się laserem light sheer 🙂 Dla mnie super sprawa, ponieważ moja depilacja okazała się bezbolesna. W moim odczuciu laser jest najważniejszą sprawą 🙂 Wybrałam salon Laser Delux w Szczecinie,  ponieważ poleciła mi koleżanka.