Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serduszko serduszka

są tu TAKIE PRZYPADKI KOBIET???? urodzilyście,facet was

Polecane posty

Gość serduszko serduszka

zostawił .... a po jakimś czasie...zbliżył się do Ciebie i Twojego dziecka???? Sa tu takie kobietki??

Gość fgdh
pewnie sa. co niestety nie znaczy, ze i u ciebie tak bedzie.

Gość plastic
Mam nadzieję, że mało jest takich kobiet... Uch... Faceci... :O

Gość serduszko serduszka
nio u mnie nie musi tak być oczywiście. Ale chciałabym ,aby odezwały się Panie ,które coś takiego przeżyły...

Gość Scroll Lock
Ja nie wiem dlaczego faceci tak robią;/ Dla mnie jest to nie do pomyślenia.....Kochając się z kobietą,powinni wiedzieć,że sex może przynieść dziecko! A jesli już kobieta zajdzie w ciąze z jakimś mężczyzną,to powinien z nią pozostać,toć ona w łonie będzie nosić ich wspólnego potomka...wspólne życie...... Faceci dlaczego odchodzicie od rodzicielek Swoich własnych dzieci???? świat tego nie rozumie...............

Gość upppppppppppppppppppp

Gość upaupaupa
są ja jestem takim przypadkiem!! tylko u mnie zbliżenie polega na tym że się zakumplowalismy i dzieciak ma i mamei tate ale osobno mieszkamy! i jest ok

Gość uppppppppppppppppppppppppp

Gość brak anty
lub świadome ich nie branie przynosi dziecko, a nie sex Kobiety co łapią na dzieci to debilki.

Gość becia ala
Ja właśnie chciałam faceta... a nie wiedziałam jak go miec dla siebie to umyśliłam sobie ciążę. Wiem, że to prawy człowiek i mam nadzieję, że na wieść o dziecku będzie ze mną. Nie zostawi. A oto mi chodzi. Dziecko= facet dla mnie. Tak robi wiele kobiet. A potem rozczarowanie, bo dziecko nie gwarantuje, że on będzie. łapanki są podłe, wiem to po sobie.

Gość coffe time
Właśnie dlatego, że istnieje presja- jak jets dziecko to macie się żenić, wiele kobiet aby mieć faceta na zawsze decyduje się za jego plecami na dziecko. A dookoła mówią, że niby to wpadka albo los tak chciał.W dusyz myślą właśnie tak- będzie dziecko, jego dziecko, zatem będzie mój. Do żadnej nie pójdzie bo jak to zostawić matkę dziecka? Z żadną się nie zwiąże. Wiele kobiet rywalizuje tak z inną kobietą np jego ukochaną, ex itp. gdyby nie traktowąły ex jak rywalkinie pisałybydo niej na gg- jestem w ciązy. takie jedno zdanko, które jest komunikatem - on jest mój. Tobie nic do niego. Ja mam z nim dziecko, ja mam doniego prawo Gdyby kobieta nie czuła się zagrożona ( że ta ex będzie z Nim) nie traktowała jej jak rywalki, nic by do niej nie pisała. A tak wygryzła ją ciążą ale i tym komunikatem.

Gość coffe time
ważne jest cyz facet mając dziecko ze znajomą, z ktorą łaczył go sex i problemy(jej) płaci na dziecko i odwiedza je. A nie, czy jest z tą kobietą. Ona jest dorosła rączki ma, zarobic na siebie umie. dziecko małe, wiec na dziecko daje ojciec ale i matka. Wazne czy nie porzucil dziecka w sensie- czy go odwiedza, z nim rozmawia( a nie z makta o nim), bierze go do zoo, na rower. to wazne. :)

Gość a co jeżeli
"A jesli już kobieta zajdzie w ciąze z jakimś mężczyzną,to powinien z nią pozostać,toć ona w łonie będzie nosić ich wspólnego potomka...wspólne życie......" a co jeżeli on już ma i stałą partnerkę i dzieci z nią a zajdzie z nim w ciażę panienka z która ma przygode na boku? tu i tam kobieta, tu i tam wspólne dzieci. Każdy wybór zły.

Gość sklonować się musi

Gość jesli nie ma zony i dzieci
a wpadl z kolezanką???? to co?Powinien przy niej zostac.