Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

only you

Chyba zapomniał o moich urodzinach... smutno mi....

Polecane posty

wątpie... pojechał tam na 2 miesiace do pracy na budowie... o wolnym nie ma mowy..... poprostu zapomnial...:(

a na dodatek to moje pierwsze urodziny odkąd jestesmy razem... i pierwszy raz i od razu zapomnial:(

Eh i co nada lcisza?????Tam jest godzina do tyłu,wiec mają 17 dopiero,nadal twierdze ze dzien się jeszcze nie skonczył.Hm,ale jak dalej tak będzie to mu moze napsiz,czy o czyms przypadkiem nie zapomniał??

18 jest...godzina do tylu to 18...:( co z tego ze mu napisze...co z tego ze wtedy zlozy te cholerne zyczenia jak i tak wiem ze zapomnial...:( to juz nie bedzie to samo...:(

Gość stokri
a skoro to twoje pierwsze urodzinki w tym zwiazku to moze on nie wie kiedy tty masz urodziny:P

Gość czarnuleczka__81
dzien sie jeszcze mimo wszytsko nie skonczył.... a jesli nie to nie przejmuj sie tym zbytnio faceci juz tak maja... moj tez nie ma pamieci do dat... na poczatki tez sie tak przejmowalam, a teraz mu poprostu o tym przypoimnam kilke dni przed;)

przeszlo mi przez mysl ze moze zapomniec, ale nie sądziłam ze na prawde zapomni:( nie wierzylam w to ze moze zapomniec rzeczywiscie:( a jednak...

Gość stokri
hmm no wiesz zapracowany jest to zapomnial kiedy to dokladnie, ja mojemu tez ost kilka razy przypominalam bo nie umial spamietac:P

wiem ze zapracowany ale naprzepraszac sie bedzie troche musial...:( nie dosc ze urodzinki bez niego on tak daleko to jeszcze zapomnial, strasznie mnie to zdolowalo... tak bardzo za nim tesknie i jeszcze to 😭 smutno mi:(

a nie pomyślałaś, że mogło mu się coś stać i nie daj Boże lezy właśnie na pogotowiu z roztrzaskaną głową a Ty lamentujesz bo Ci życzeń nie złożył, pomyśl trochę o nim a nie o sobie..

dzieki kurwa za poceiszeni teraz sie bede jeszcze martwic... zreszta z ojcem tam jest na pewno jego tata by mi dal znac jakby niedaj boze ...w ogóle widze ze mi dobrze zyczysz...:( odpukac:-o

puknij ty sie w łeb ;/ napisałam gdzieś że Ci tego życzę??? po prostu zachowujesz sie jak rozwydrzone dziecko któremu rodzice cukierków nie kupili.. dorośnij... nawet jeśli zapomniał to nie koniec świata, on jest ponad tysiąc km stąd, tyra pewnie po 12 godzin dziennie...wrzuć na luz...on tam myśli jak przetrwać i jak wykombinować żeby do Polski trochę kasy przywieźć a Ty fochy strzelasz

-> pistacja ma racje zachowujesz sie jak rozwydrzona panienka, niektorzy w ogole urodzin nie obchodza i jakos zyja....pracuje tam pewnie calymi dniami..na pewno jest wykonczony a ty co?? pewnie masz wakacje siedziesz w domu jak glupia trusia i tylko o zyczeniach marzysz.....wez sie do jakies roboty to moze zmadrzejesz i zrozumiesz, ze zyczenia nie sa najwazniejsze :O:O:O normalnie zal mi twego faceta....

Gość lola222222
Co wy wygadujecie?? Odczepcie sie od niej! Jak można nie pamiętać o urodzinach swojej dziewczyny? Nawet jakby pracował 24 godziny na dobę, to chyba minutę na życzenia mógłby znaleźć?

wyobraź sobie ze wiem ile pracuje i jak...wcale tam tak nieharuje... pracuje po 6-8 h to góra wiec nie przesadzajcie, a ja tez nie siedze kolkie w domu tylko pracuje... zreszt nie wazne pisalam mu smsa zapomnial ale dalej o tym nie wiem bo tel wyłączyl.... zreszta nie wazne juz lepiej sie nie bede zalic na tym forum bo tylko wiekszego dola mozna zalapac....

A może chce Ci zrobić jakąś niespodzianke? Mój kiedys udawał ze zapomniał, byłam zła,smutno mi było ze nawet wszystkiego najlepszego nie uslyszałam... Dopiero nastepnego dnia gdy mielismy dla siebie wolne mieszkanie na cala noc przygotowal mi suuuper niespodzianke i powiedzial ze to z okazji moich urodzin i ze caly czas o nich pamietal i ze slodko udawalam ze wszystko jest ok a ze widzial ze jestem zla :) Glowka do gory kto wie może twoj tez cos kombinuje :)

Gość faceci....
moj byly chlopak tez do mnie sie w urodziny nie odezwal, szczyt chamstwa po prostu :o

faceci,moj eks tez mi nie wysłał zyczen urodzinowych,a on sam ma niedlugo i mu nie wysle zadnych zyczen. :) only you,no to nieladnie z jego strony,ze zapomnial o twoich urodzinach. :/

Gość chelka
Nie jestes rozwydrzona panienka,kazdemu byloby przykro. Ale sa tacy ludzie co po prostu o takich rzeczach zapominaja,np moj tata ktory mnie bardzo kocha a jednak.Nie ma pamieci do tych spraw. Liczy sie to jaki jest dla Ciebie,jaki jest zawsze.

Gość ulaaaaaaaaaaaa
moja przyjaciolka tez zapomniala o moich urodzinach.. przypomniala sobie po tygodniu ;)

Gość no i co z tymi
zyczeniami? 🌻 wiem co czujesz... ja przechodzilam przez to samo :(