Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość willenkA

Kolezanka w akademiku usunela ciaze, byłam na Policji

Polecane posty

Policjantka powiedziala, ze jezeli zloze zeznania to zatrzymaja kolezanke, a ja bede wezwana na swiadka. Wtedy przytocze nasza rozmowe w ktorej sie przyznaje do usuniecia ciazy oraz zeznam, ze rzeczywiscie sypiala z facetem nawet w akademiku, ze potem nie miala okresu tzn spoznial sie , ze widzialam test ciazowy (pokazala nam, byla w szoku i my tez) itd itd

Demaskuje Cię określenie \"PANI POLICJANTKA\". W kontekście całej wypowiedzi jest dość infantylne i zupełnie nie na miejscu! Taki tam kwiatek do kożucha... :-P No to pa! Miłej dyskusji po świt...

Gość ONAONA ONA
uważam ,że trzeba to zgłościć. Niech sąd rozsądzi czy miała powody by zabić człowieka.

Gość timka głupoty gadasz
zadaj sobie pytanie:PO CO?przeczytaj to parę razy

Każdy ma własne zdanie, ja tylko wypowiadam swoje. Gdyby wszyscy ludzie byli tacy sami, to nasze życie nie miałoby chyba sensu. Ktoś zgłosi to policji, ktoś nie. Ktoś zabija, ktoś nie itd. Nie oburzam się, że ktoś jest innego zdania.

mam jeszcze jedno pytanie,widze,ze jestes zdecydowana aby wtracic sie w jej zycie i narobic jej smrod ( *uj Go wie po co)....po co Nam o tym piszesz?:O

to sprawa Twojej koleżanki a nie Twoja więc się nie wpier**alaj!!!!!!!!!! a jakbym była na jej miejscu to jeszcze bym Ci w pysk strzeliła konfidentko

powaliło mnie to, że poszłaś na policję :-o to Twoja sprawa Twoje życie Twoje sumienie ? NIE! osz ku* :-o

a gdybyś to Ty zaszła w ciążę i usuneła ? napewno chciałabyś żeby ktoś poszedł na policję :-o

nadal mi nie odpisalas,dlaczego z przyjaciolka o tym nie porozmawiasz? Bo to chyba przyjaciolka,tak? Chyba dobrze zrozumialam...a jak to jest Twoja kolezanka to tym bardziej odposc ale i tak widze,ze juz zdecydowalas sie :O Napisalas "Przyznala sie nam " komu NAM????

Wiadomo, ze to prowokacja, a nawet jesli nie...to policja nic twojej kolezance nie zrobi(i dobrze..). Co najwyzej moga zajac sie lekarzem, ale tez raczej tym nie beda zawracac sobie glowy(skoro w prasie sa tysiace ogloszen). Wyjdziesz na idiotke i chyba jestes idiotka, skoro bierzesz zgloszenie tego na policje pod uwage...przyjaciolka zwierzyla sie przyjaciolce, a ta idie na policje...boze, chron przed takimi przyjaciolmi.

Gość ONAONA ONA
skoro to twoja przyjaciułka to muwisz tutaj same głupty

czyste sumienie po tym jak zgłosisz to na policję i to się rozejdzie ? czyste sumienie po tym jak Ci zaufano ... ? nie mam słów.

No, nam sie zwierzyla, mnie i drugiej kolezance, mieszkamy we 3 w pokoju. FF mylisz sie bardzo,to jest karane prawnie jezeli ktos usuwa ciaze....

willenkA JA - w Polsce co roku 100 - 150 tys. aborcji rocznie nielegalnie...ktos laduje za kratkami? Cos o tym wiesz ;)? Wsrod spoleczenstwa i sluzb mundurowych jest ciche przyzwolenie na aborcje. Tylko czekac na liberalizacje tych przepisow...ja tez jestem za tym, za prawem do aborcji, mimo ze sam jestem przeciwnikiem aborcji.

Popieram _ff_ i nauzykaa :) No i co na to Twoja kolezanka? Tez tak zareagowala jak Ty i chce isc tez na policje??? No i rozmawialas z przyjaciolka? Powinnas jej pomoc a nie szkodzic!!!!!! Poza tym los sie na niej zemsci, bo zrobic takie cos to pozniej ma sie wyrzuty i serce boli jak odezwie sie w Niej \"matka\":O Nie wiem po co \"dolewasz oliwe do ognia\":O No i napisz jutro Nam co postanowilas:O

Gość dobry adwokat i płacisz
za podawanie falszywego świadectwa, albo czegoś w tym stylu poza tym taki sam temat już kiedyś był na kafe bez sensu 🖐️

Gość uga buga
>(

Gość Jak zgłosi na Policję to ...
... owszem, koleżanka będzie miała problemy - ale nie dlatego, że jej będzie groziła kara (osoba, która dokonała aborcji nie jest karana), ale dlatego, że jej lekarz (ten, który wykonał zabieg) będzie karany - a ponieważ środowisko lekarskie jest bardzo zgrane, nie życzę koleżance, by kiedykolwiek miała jakąkolwiekm operację... Na pewno w jej trakcie "coś pójdzie nie tak", a koleżanka umrze na stole operacyjnym... Lekarze oczywiście nie zostaną ukarani. Koledzy po fachu (tzw. "biegli") ich wybronią. ... I właśnie dlatego należy używać RU-486 i likwidować ciążę we własnym zakresie, nie przyznając się nikomu - a nie biegać po lekarzach i chwalić się koleżankom :-O

Gość psita niemyta
>(

Gość prawie absolwent prawa
Autorka pierdoli. Nie nie moją kobietę tylko od rzeczy. Prowokacja to jest dlatego że. Aborcja jest karalna jedynie w przypadku lekarza który dokonał jej niezgodnie z prawem a matka która zgodziła się na zabieg nie ponosi żadnej odpowiedzialnosci.

Gość starotka
No i poza tym dziewczyna mozę powiedzieć że to koleżanka -donosicielka zmyśla by ją oczernić. Owszem była u lekarza -na normalnej wizycie prywatnej. A żeby sprawdzić czy usunęłą ciążę to niestety musi być nakaż prokuratorski na rozłożenie nóg:-P Tak czy nie???

\" Wiem ze bedzie miala proces o zabojstwo ale po prsotu w glowie mi sie nie miescie jak mozna zabic swoje dziecko... \" są różne powody a jesli np. dziecko mialoby byc uposledzone, albo ...? to co? wtedy mozna? oczywiscie domyslam sie ze to prowokacje, ale jesli nie to daj sobie na luz kobieto zadna z ciebie kolezanka, to indywidualna sprawa kazdej kobiety (pary) nie twoja sprawa podejrzewam ze mnie zaraz będą gnębić i życzyć jak najgorzej tylko zastanawiam się dlaczego? dlatego, że uważam ze kazda kobieta ma prawo decydowac o sobie i o swoim ciele? jezeli ktos doprowadza do poronienia jest ok, a kobieta która usuwa ciąże jest zła, pytam dlaczego? powiem wam tyle, jesli mojemu dziecku coś by grozilo (mam nadzieje ze nie i nigdy), ale jesli bym o tym wiedziala, naprawde bym sie zastanowila nad wszystkim i byc moze usunela- czy jestem zla?