Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość willenkA

Kolezanka w akademiku usunela ciaze, byłam na Policji

Polecane posty

Gość willenkA
Z PLODU WYRASTA DZIECKO kretynki, plod to maly czlowiek!!! jak mozna byc tak glupim albo tak bezwzglednym, zeby tego nie widziec???

Gość e tam cisnienie zaraz
od rzu wiadaomo ze prowokacja

Gość wiem ze prowokacja
taaak. to może jeszcze powinni wsadzać do więzienia za "walenie gruchy"?co?bo to też "zalążek życia"

..mimo ze jestem ateistka i byłam molestowana przez ojca seksualnie dobro nienarodzonych dzieci leży mi na sercu

Gość fuj
Szkoda czasu na takie pojebane stworzenie jak ty!IOby ktoś Ci mordę obił jak doniesiesz!

dzięki Carinio ale juz ktos zalozyl okazalo sie takiego nicka. Wiec teraz to jest moj - \"willenkA JA\" Ktos napisal ze zyczy mi zebym zostala zgwalcona :( juz w ogole nie mowiac o chamstwie tej osoby i jej bezwzglednosci i zlu (naprawde mi tego zyczysz??:() to chyba WIDZICIE ROZNIECE??? kolezanka spala ze swoim facetem bez zadnego przymusu, uprawiala z nim sex choc nieopwinna. Mysle ze w zyciu jest tak ze za swoje czyny nalezy PONOSIC KONSEKWENCJE

Gość no zycze ci tego ...

Gość wiem ze prowokacja
wiesz co... jesteś chora.idź się lecz kobieto!

willenka ja nie przejmuj sie debilami, takie \"zyczenia\" obracaja sie przeciwko nim

Gość timka
Trudny wybór... Z jednej strony, gdyby powiedziała, że zabiła jakiegoś dorosłego człowieka to z mojego punktu widzenia było by to samo, a w takim przypadku chyba łatwiej zgłosić to na policję. Może to zapobiegnie temu, że zabije kolejnego człowieka Z drugiej strony...nie wiem, mam mieszane uczucia "Tyle wiemy o sobie na ile nas sprawdzono". Ktoś postawił Cię przed tym wyborem abyś mogła się sprawdzić...

to ja tez dodam swoje 5 gr.:) Moze to provokacja moze nie ale temat zyciowy :) Ech ja popieram aborcje.Po ciul rodzic dziecko jak pozniej bedzie wychowywalo sie np.w domu dziecka badz bedzie chodzilo glodne itp. Wiem,ze to brutalnie brzmi:/....widocznie ta laska musiala usunac ciaze,w sumie to dopiero 3 tyg. ( a moze AZ?). Nie powinnas donosic na Nia na policje!!!Poza tym jak doniesiesz to wspolczuje Tobie:/ I watpie aby jej cos za to zrobili..... Wtracasz sie w nie swoje sprawy.Postaw sie w jej sytuacji. Poza tym napisalas \"mogla nie sypiac ze swoim facetem przeciez.\" latwo sie mowi,trudniej robi :O Rozmawialas ze swoja przyjaciolka na ten temat? Wiesz,tak doglebniej.....ech :O W sumie nie wiem czy ja bym sie zdecydowala na taki krok,pewnie nie ale Niech kazdy robi to co chce,w koncu to Nasze zycie a nie czyjes :P Inie oceniajmy innych....Sad NAJWYZSZY ZROBI TO ZA NAS :p

Gość x-menna
Ty chciałabyś żeby ktoś wtryniał się w Twoje życie? Napewno nie. To jest jej decyzja i nic ci do tego! Naprawdę nie widzisz, że Twoje zachowanie jest idiotyczne?

Gość wiem ze prowokacja
zaczynasz gadac willenkA JA z sensem ,podobasz mi sie

Gość fuj
Ty chyba jesteś jakaś nienormana,faceta pewnie w życiu na Ciebie nie spojrzał nie mówiać o sexie."nie powinna sie kochać"przecież to każdego sprawa kiedy to robi z kim i jak,ty zazdrosna jesteś czy co?

\"spala ze swoim facetem bez zadnego przymusu, uprawiala z nim sex choc nieopwinna\" :O:O Bez komenatrza :P co oznacza to slowo \"nie powinna\" !! Moze Ty nie powinnas o tym rozmawiac i rozglaszac ludziom na prawo i lewo, ma na mysli ta aborce. He he he nie powinna spac ze swoim facetem,dobre:P

Gość ONAONA ONA
a ja nie mogę pojąć "wpadki" w tych czasach!!!Trzeba być debilem by sobie tak zrobić dzidzie. Są przecież zabezpieczenia albo zwykły kalendarz. Aborcja tak , ale w bardzo konkretnych (rzadkich )przypadkach. Na pewno nie dla debili którzy nie potrafią się zabezpieczyć.

ANGEL: ten wybor to taki: czy lepiej, zeby sie wychowalo w domu dziecka (skad pewnosc, ze tam trafi??) czy lepiej ZEBY NIE ZYLO?? zapytaj dzieci z domow dziecka, czy wolalyby byc martwe!!!!!!!!!!!! Jak czytam te wasze wypowiedzi to juz jestem na 90% pewna ze jutro zapukam do drzwi komendy Policji i zloze te zeznania! Jakby ona ukradla wam pieniadze, to polecialybyscie w podskokach z donosem na policje, a jak zabila czlowieka, to udajecie swiete !!! idiotki!!!

Gość timka
mysle jednak ze zyje sie raz na tym pieknym swiecie i nie warto poswiecac sie niechcianemu dziecku z tad jestem za aborcja nawet oseskow

willenka ja pisała: kolezanka spala ze swoim facetem bez zadnego przymusu, uprawiala z nim sex choc nieopwinna. Mysle ze w zyciu jest tak ze za swoje czyny nalezy PONOSIC KONSEKWENCJE I tu się z tobą absolutnie zgadzam. :)

ONAONA ONA a ja nie mogę pojąć \"wpadki\" w tych czasach!!!Trzeba być debilem by sobie tak zrobić dzidzie. Są przecież zabezpieczenia albo zwykły kalendarz. Aborcja tak , ale w bardzo konkretnych (rzadkich )przypadkach. Na pewno nie dla debili którzy nie potrafią się zabezpieczyć. DOKLADNIE. :D

Gość nie twoja sprawa
swieta pierd..:O

Gość ONAONA ONA
ja uprawiam sex tylko oralny jestem odpowiedzialna dziewczyna i nie kusze niepotrzebnie losu

Gość x-menna
To idź na policję, wsyp ją, jeśli Ci to poprawi humor. Znalazła się katoliczka od siedmiu boleści! Kobieto, lecz się!!!

Gość nie wiem naprawdę
skąd się tacy ludzie biorą,jak Ty Willenko:o

Proszę o niepodszywanie się pode mnie, pierwsza wypowiedz autorstwa timka jest moja, druga już nie. Czy zgłaszacie na policję, gdy widzicie kradzież, wypadek i kierowcę, który zbiega z miejsca wypadku itd? Ktoś zabił człowieka...co zrobisz? Nic?

Gość powiem tak
głupie babsztyle tu siedzą

noo dobre pyt. \"Skad sie tacy ludzie biora\" Ok ok skoro nie popierasz aborcji to ok, spoczko,kazdy robi i mowi to co chce ale.....sa granice.Z ta policja przesadzasz:/ W ogole dlaczego nie powiedzialas policjantce o co chodzi od razu? \"powiedzialam ze byc moze wiem o popelnieniu przestepstwa.\" Bez sensu . 3eba bylo \"walic z grubej rury\" Oczywiscie teoretycznie.... :P:) No i powinnas ze swoja psiapsiola porozmawiac!! Nie wiem dlaczego tego nie zrobilas,wydaje mi sie,ze nie zrobilas bo nic nie piszesz o tym,pisalas,ze Ona Ci o tym oznajmila i tyle gadki............

Gość ONAONA ONA
nie lubie głupich podszywaczy!! czy jesteś na tyle głupi,że nie potrafisz sobie wybrać nazwy?

Jest jeszcze inny aspekt tej sprawy. Może zostać również ujawniony lekarz, który to zrobił. Jeśli uratuje to choćby jedno dziecko, które może zostać zabite...