Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gererd

lubicie dyskoteki??

Polecane posty

Gość Vroniś
Dyskoteki, i chłopaki, i ogólnie takie takie... Ale w miarę to nauka mnie najbardziej kręci, i ogólnie mam nadzieję na przyszłość!

Na dyskoteki, na które ja chodzę, wpuszczają ludzi w wieku od 21 lat i nie widziałam tam trzynastolatek.

nienawidzę ! Sama techniawa, rozebrane panienki, dilerzy , bandziory i cwaniaczki.Po prostu nie trawię :O

Zalezy jakie. Jakis czas temu odkrylam fajny klub w Sopocie, bez techna, dilerow, rozebranych nastek i dresow. No i jestem stala bywalczynia :)

nie moje klimaty,chociaż pare razy byłam. Małolaty całujące się po katach,pijące alkohol i palące paperosy. :o Andrzej ten zajazd gdzie chodzisz nie wygląda najlepiej.Las,woda i trochę odludzie to nie jest sprzyjające miejsce na dobre imprezy

nie. i na takowej byłam tylko raz. i wsytarczy (mi tego smrodu papierosów na całe życie) a także tej \"muzyki\"

Gość lubie rockoteki
moje klimaty muzyczne, żadnych porozbieranych małolat, ludzie w moim wieku, ta sama stałą ekipa od kilku lat = wchodzę do klubu a tam z 40 znajomych .... to uwielbiam :]

w moim mieście na dyskoteki chodzi pewnie typ ludzi \"co to ja nie jestem\" \"fura, skóra i komóra\" puste łby. tak to u mnie wygląda

Gość lubie rockoteki
nie ma za dużo gotek :) w moim mieście są trzy miejsca w których są organizowane rockoteki, i jedna impeza w klimatach gotycko-metalowych (jakkolwiek by to brzmiało ;) ) więc jak chodza to raczej tam :) na rockoteki chodzą ludzie słuchający każdej muzyki - rocka, metalu, popu, gotyku... z wyjątkiem techno każdy znajdzie coś dla siebie :)

Lubię.Kiedyś, w czasach studenckich nie przepadałam za takimi imprezami. Chodzę tam , gdzie małolatów nie wpuszczaja a i tak jest zawsze sporo ludzi. Nie cierpie tylko, gdy lecą kawałki z lat 80 , 90:o. Dobrze bawię się i przy disco i przy techno.O clubbingu nie wspomnę:)