Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margaritka

Moze dla odmiany,najpiekniejsza rzecz jaka zrobil dla was facet

Polecane posty

w dowrotnosci do tematu najwieksze swinstwo jakie zrobil wam facet,pochwalmy sie tymi milymi chwilami bo choc faceci to swinie:P maja tez swoje dobre strony...:)

Gość oddał mi się

Gość dał mi się pobawić swoim
pytongiem :p

Gość wykreslal mi spokojnie dyplom
ostatniej nocy przed oddaniem , podczas gdy ja mialam histerię. Nie zapomne mu tego do końca zycia , naprawde sie sprawdził.

Gość wesds
Dzieciak:D Tylko to potrafił:(

Gość a mój faciooo
pocałował mnie w stopy i powiedział, że kocha:-) a laurki zazdroszczę

hehe... bardzo ładna...(jak na jego skromny talent) wyciął serduszko tak ze sie odchyla serduszko i pod nim jest napis:kocham cie:! hehe dorosly facet ale uwazam ze to bylo slodkie:)

Gość gdzie wy takich znalazlyscie

Gość a mnie...ulozyl..
serduszko i napis kocham cie ze swieczek-podgrzewaczy..jak wrocilam z pracy, a to bylo zima i juz byl zmrok..otworzylam drzwi do sypialni a tu zapalone swiece i ten napis:))

caly napis \"kocham Cie\" ze swieczek podgrzewaczy??? a gasnice mieliscie pod reka? bo to chyba jakies 100 swieczek :)

Mój zawsze tolerował moje dziwactwa. Zrobił mi szalik na szydełku:) Rysował mi ciągle komiksy o nas, zeby mnie rozśmieszyć, jak się źle czułam albo byłam chora. Kiedyś po wielkiej popijawie, kiedy wszyscy dogorywali u niego w domu po masakrycznej imprezie, on położył się spać, bo w nocy już nie było dla niego miejsca:O I powiedziałam, ze zjadłabym jogurt. I za jakieś 3 minuty już go miałam, prosto ze sklepu. Na kolejnej imprezie, żeby mnie nie budzić, spał na moich nogach:) Zawsze jak u niego byłam i położyłam się spać, to przynosił mi jedzenie, herbatę, wszystko co chciałam, zebym już nie musiała wychodzić z łóżka:) Kiedyś jak już nie był moim facetem, jechał do mnie 2 godziny tylko po to, żeby mi oddać parasol, który zostawiłam u niego, położył go pod drzwiami i wrócił do domu... Tak, żebym nie zmokła.

Gość monisia84
niom wlasnie a mnie prawie ze zostawil i sie zastanawiam czy to nie bylobu cos najpiekniejszego...sama nie wiem

monika skoro zostawil to jest dupkiem, zobacz jak inni faceci dbaja o swoje kobiety;/ aTwoj cie pobil to faktycznie najpiekniejsze

Gość
Najpiekniejsza rzecz jaka dla mnie zrobil POZWOLIL ODEJSC Kocham Go z calej sily, calym sercem, kocham go cala soba, ale dopiero bez niego moge byc soba

moj kiedys jak plakalam i mialam wielkiego doła usiadł i płakał razem ze mna...a kiedy juz sie tak razem sobie wyplakalismy wreszcie sie uśmiechnęłam dzieki temu wiem ze zawsze moge mu sie wyplakkac:)

I jeszcze zanim się znaliśmy tak dobrze, ale mu się podobałam, to jadł moje ciasteczka, które upiekłam na święta z połamanymi zębami:O To już było straszne. Wyobrażam sobie, jak okrutnie musiało go to boleć:( Ale nie chciał, żeby mi było przykro, chociaż ja i tak częstowałam nimi wszystkich, było mi wszystko jedno, czy ktoś chciał je jeść czy nie.

mój😘 mi zrobił mały słodki szok w niedzielę- pomimo upływu lat kocham go tak samo jak na początku, chyba za to, że potrafi mnie zaskoczyć:) desko---> jestem pod wrażeniem:D zlotkoo----> laurka- fajna sprawa, zapomniałam, że coś takiego w ogóle jest:D

Gość śliwucha
każdego dnia gdy wracam późno do domu czeka tam na mnie ciepła kolacja...

Gość monisia84
ariadne mowilam ze cyba najpiekniejsza rzecza jak moglby dla mnie zrobic to spakowac sie i odejsc, bez pytania mnie o zdanie

Albo np. jak wychodziłam kiedyś od niego z domu, pobiegł przed siebie szybko, zniknął gdzieś na wielkiej łące pod lasem i wrócił cały wytargany z bukietem jakichś małych, fioletowych kwiatków:) Inny facet odwoził mnie 4 godziny do domu, bo nie mogłam tam trafić, chociaż dopiero co się poznaliśmy. Też np. robił mi pół godziny jedzenie, bo marudziłam, że coś bym zjadła, a jak skończył to mi się odechciało;) Jeszcze inny zawsze ochrzaniał kolegów, którzy rozmawiali w moim towarzystwie na okropne tematy i chociaż był moim kolegą tylko, to ciągle mnie pilnował, jak byłam pijana i się mną zajmował, chociaż nie było takiej potrzeby.

Gość monisia84
latwo powiedziec gorzej zrobic, jestem za slaba chyba na to wszystko, a niech idzie w ppp

moj kochany kiedys na spacerku powiedzial zebym dala mu buziaka, a ja smiechem żartem powiedziałam ze po ślubie, na to on urwal bukiecik kwiatkow kleknal na chodniku i spytal sie czy za niego wyjde:D hehe to moze bylo bardziej smieszne niz piekne ale utkwilo mi w pamieci