Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Di17

Szybszy porost włosów....!!

Polecane posty

Gość Di17

CHcialabym zapytac... o to czy któras z was ma jakies sposoby na porost włosów... ;D ale takie dokładne receptury... mogłby mi tez ktos napisac jak stosowac olejek rycynowy...?

Gość Plina
wyszukiwarka nie gryzie. jest juz podobny temat.

Gość olejek rycynowy
działa na włosy regenerująco i przyciemniająco, nie poprawia porostu wlosów. A nakłada sie normalnie na włosy przed myciem i chodzi z tym ile kto chce. Mozna zrobić maseczkę z olejku, żółtka, soku z cytryny i nafty kosmetycznej. Można też nałozyć na włosy naftę, a dokładniej wetrzeć w skóre głowy i na to olejek na same włosy. Płukanka z pokrzywy przyśpiesza porost włosów i tak samo picie pokrzywy, dodatkowo ma ona wiele żelaza więc do picia przy anemii idealna. Ale na spektakularne efekty bym nie liczyła tutaj z niczym

Gość keroina
olejek rycynowy

Gość ale to wszystko
wetrzec w skóre głowy czy we włosy? bo jesli to na porost włosów to mi sie wydaje ze trzeba wetrzec w skóre głowy aby ozywic cebulki, bo co to daje jesli nalozymy to na włosy a nie w skóre głowy

Gość greenwitch
ja wam coś powiem... Dziewczyny, nie dramatyzujcie!! I chociaz dawno ktokolwiek odpowiadal na ten temat to moze przyszlym pokoleniom,ktore wejda na to forum z podobnymi problemami jak my - odnosnie wlosow - cos to pomoze! a wiec sluchajcie.. na glowie mialam/JESZCZE MAM-ALE TO SIE ZMIENIA- siansko - sama nie wiem kiedy to sie stalo,moje zdjecia z gimnazjum naprawde dalece odbiegaja od tego co mam teraz na glowie! na swieta ktoregos tam roku,no jakies 3 lata temu mialam robione zdjecie w fryzurze "dobierany". zdjecie? piekny polysk wlosow, lsniace WLOSY,bez zadnych kosmetykow,masek,maseczek,naft i innych bo tego jeszcze nie uzywalam - jedynie szampon - piekne zdrowe wlosy! a teraz? 3 lata pozniej,jest tragedia,na glowie siansko,choc farbuje raz do roku!! przy tym uzywalam miliona roznych specyfikow - skrzypy,tabletki,nalewki,pokrzywy - slowem,wszystko co zdawalo sie pomoc. efekt? ŻADEN !!! NIE SCINALAM WLOSOW Z MYSLA,ZE PRZEZ TO NIGDY NIE ZAPUSZCZE DO PASA - EFEKT BYL TAKI,ZE KONCOWKI ROZDWOJONE,WLOSY OD NASADY SIANOWATE - BEZ WZGLEDU NA TO CO Z NIMI ROBILAM - DODAM,ZE NIE UZYWAM PROSTOWNICY A SUSZARKE MOZE Z KILKA RAZY ZIMĄ - STOSUJAC PRZY TYM WSZYSTKIE WYMIENIONE PRZEZE MNIE SPOSOBY - POCZAWSZY OD ZOLTEK I POKRZYW,A KONCZAC NA SKLEPOWYCH SPECYFIKACH. ŚCIELAM W ZESZLYM TYGODNIU WLOSY - JAKIES 10 CM. BO NIE MOGLAM PATRZEC NA PRZESWITUJACE SIANSKO U DOLU WLOSOW - MIALAM KONCOWKI JUZ W ZUPELNYM KOLORZE NIZ RESZTA WLOSOW I CHOC POWINNAM BYLA SCIAC JAKIES 20 TO ZDECYDOWALAM SIE NA 10. BYLAM ZLA NA SIEBIE,BO MOWIE SOBIE "TYLE ZAPUSZCZANIA A I TAK CH* WSZYSTKO STRZELIL" - ALE DZIEWCZYNY NIE ZALUJE!!!! UWIERZCIE MI!! WYPROBOWALAM WSZYSTKO,ALE TERAZ WIEM,ZE BEZ REGULARNEGO PODCINANIA NIE WSKORAM NIC!!! NIE ZAPUSCICIE JAK NIE BEDZIECIE PODCINAC - MOJ BLAD JEDYNIE TAKI,ZE NIE ZROBILAM TEGO O WIELE WCZESNIEJ BO JUZ WIDZE ROZNICE W STANIE WLOSOW. I CHOC WIELU MOWI,ZE WLOS JEST PRZECIEZ MARTWY TO UWIERZCIE ZE PODCINANIE ZMUSZA WLOSY DO WZROSTU!! DZIEJE SIE TAK BYC MOZE DLATEGO,ZE WLOSY NA KONCACH KIEDY SA PODCIETE PROBUJA "DOBUDOWAC" AMINOKWAS,KTORY ZOSTAL "ODCIĘTY" - TAK SLYSZALAM. W KAZDYM RAZIE - POMAGA!!!!!!!

Gość gosiasamosia2
Olejek rycynowy... w moim przypadku to się nie sprawdziło. http://naporostwlosow.pl Metoda opisana na tej stronie okazała się skuteczna. Cena jest dość znaczna, ale za taki efekt warto płacić!!!! Nie wiem czy są tańsze urządzenia o podobnych własciwościach, ale ten mog polecic w 100%.

Gość gość
Włosy rosną jak są zdrowe i odżywione. A żeby takie były to polecam je olejkować - np. tym olejkiem http://olejek-makadamia.pl/ Na mnie ten olejek makadamia super działa, mam włosy pełne połysku i super rosną ;)

Gość gość
WJ8H5ywsHdpPlydHXows8KAq