Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co chodzi

Moj facet kupił 8 krat piwa i 14 butelek wódki po 1l

Polecane posty

Gość o co chodzi

spojrzałam na niego i spytałam po co to? a on: zobaczysz Kochanie wiczorkiem... Nie wiem o co chodzi....co on w ogóle kombinuje....

Gość oooooo biba sie szykuje
:D

Gość ja ja ja
bedzie wesele :P:P:P

Gość jestescie zaręczeni
???;>

Gość o co chodzi
nie jesteśmy zaręczeni.

Gość co za kiepski podszyw
:D

Gość hmmm to szykuj sie na
oświadczyny:D impreza ...musial juz wczesniej to zaplanowac:D lepiej bierz sie za jakies porządki hihih :D

Gość szykuj kiecke na wieczor
facet pewnie zaprosi kumpli na meczyk a ciebie wygoni z domu, wiec zawczasu naszykuj se kiecke zeby szybko sie ubrac jak czlowiek i usunac sie z pola bitwy

ludzie co wam daje to podszywanie sie???? Kobieta pisze a wy tu oczywiscie swoje... co za matoły Boże rzuć klatwe na tych ludzi! ;) zapewne szykuje sie jakas niespodzianka;)

Gość wiewiora we wiorach
a obiad ugotowany :>

Gość o co chodzi
nie podszywajcie sie pode mnie...czy to wam sprawia przyjemnosc?? Jesli chodzi o mecze,to mój facet nie przepada za ich oglądaniem. Obiad tak ugotowany oczywiście. jejku stresuje mnie ta cała sytuacja.

Gość wiewiora we wiorach
a nalesniki jaki maja dzis farsz ;)

ja teraz razem z toba sie zastanawiam co to moze byc hehe :))zastanawia mnie po co mu tyle tego alko.. piwa jeszcze tam ujda ale 14l wodki? ojaaa i po co te penisy? hmmm ciekawe :) ale sie nie martw napewno to bd niespodzianka jak jest twoim partnerem nic zlego ci sie nie stanie :) pewnie.. :D

heheh te penisy to napisał kto inny:):) no gdzieś wyszedł...ja nie wiem teraz co mam robić,jakies jedzenie bym przygotowała,ale kurcze no przeciez ja nic nie wiem;/

aha bo juz zupełnie nie wiem kto co pisze :) to kupił tylko ten alko tak? i masz nie zakładac bielizny i ie umyc? to ty napisałas? nie lapie juz

Gość blondina
może to prezent dla kumpla..... a tam, od razu myślisz, ze niespodzianka dla Ciebie......naiwna

ahaa.. bo juz sie zastanawiałam.. :) to pewnie jakis melanz sie szykuje i tyle :)) ogarnij troche dom i zrób male zakupy zeby jak cos to bylo cos do zjedzenia na szybkiego zeby potem nie było i styka :)

14 litrów vódy ! o kurka siwa, współczuję tego kaca ;) chyba że ktoś nie miewa ;)

Gość blondina
gdyby miała byc impra to by przecież powiedział że ma szykowac żarcie.....a poza tym kto we wtorki robi melanże ? chyba dzieci bo mają wakacje..... a jak melanż się szykuje na weekend to po co ma szykowac żarcie juz dziś ? myślcie logicznie

Gość blondina
zresztą ta ilośc to kurde nie wiem na 14 osób ?

ty blondina tez pomysl logicznie bo co ty gadasz ze niespodzianka dla kolegi jak sam jej powiedział ze wieczorkiem cos bd :) a melanzy nie robi się tylko na weekend :P moze jakas okazja jest ;) bo chyba bd jakas bibka bo po co ten alko? przeciez nie bd sie w nim kapac :P

i czytaj uważniej bo co piszesz ze niby melange na weekend jak powiedział jej wieczorek ;P ha a jedzenie niech przygotuje jakies szybkie a nie jakies dania zeby potem jak ktos przyjdzie nie bylo ze tu pusta lodowa i nie ma co podac do przekaski :P

heh sama jestem ciekawa co twój kombinuje - daj jutro znać... pozdro