Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tarakiras

faceci za mna sie ogladaja i szaleja , ale nie wiem czemu

Polecane posty

Gość tarakiras

dąc ulicą,ile złapiesz w swą dłoń uśmiechów mężczyzn ? ja dużo. Siedząc na ławce,iluż to facetów przejdzie obok Ciebie oglądając się za siebie i patrząc się na Ciebie? na mnie wielu... Biegając na bieżni ,ile facetów gwizdnie,krzyknie na Ciebie? wkurzające to ,ale wielu. Tańcząc na parkiecie,ilu mężczyzn poprosi Cię do tańca? powiem wieeeelu. Siedząc wycieńczona na pobliskich schodkach Clubu,ilu facetów podejdzie i zagada? Odpowiem ,że zawsze ktoś się przypałęta. Po sobotniej imprezie ,ile to nieznanych numerów pojawia Ci się na wyświetlaczu komórki? Jeju, niezliczona ilość. Jadąc samochodem,będąc za kierownicą, ilu facetów obejrzy sie za Tobą ? ilu drąbnie zalotnie? ilu wyprzedzi i puści buziaka w powietrze? wielu... Stojąc na parkingu w celach dokarmiania raka ,ile to samochodów zaparkuje obok i kierowca zawsze z kolegą zagada? wielu i to tacy,którzy mają stoo razy lepsze samochody... Nie rozumiem tego w ogóle. Ja wcale nie jestem śliczna, piękna czy zaje*iście zbudowana jak to mówią. Nie jestem chodzącym ideałem ,damą, królową czy księżniczką. Nie mam idealnych włosów ,a na parkiecie ruszam się jak olama losu ,a nie jak rasowa kocica. Nie mam pięknych oczu ,a mój wzrok skierowany na faceta wcale nie mówi 'bierz mnie jestem Twoja', a uśmiech nie jest ,aż tak kokieteryjny. Min też nie robię flirtujących... aj... Ja po prostu jestem pięknie brzydka...

Gość wedwqd
nie jestes zbyt pewna siebie?i czemu az tak zwracasz na to uwage

pewnie zachwyciłaś ich swoją skromnością:P

Czekasz aż Ci powiemy że masz w sobie \"to coś\" i że na pewno jesteś prześliczna? Dowartościowujesz się? :O

Gość 49-latek
A może masz w oczach chcicę i samce to widzą i reagują:). A tak na poważnie to ciesz się że wzbudzasz zainteresowanie to milsze od obojętności .

Gość tarakiras
przeciez, napisałam, ze jestem pieknie brzydka!! a nie ze pieknosc

Gość randkiowicz
chwalisz, sie czy żalisz? przezywasz jak mrowka okres!

Gość 49-latek
ale to coś w oczach może mieć każda kobieta.A że są kobiety ładne i brzydkie to tylko kobiety wiedzą:).Pamiętaj już młodość sprawia że jesteś atrakcyjna -a tak wogóle to chyba masz kompleksy albo trzeba Cię "stuknąć " to zmienisz światopogląd:)

Gość właśnie widać
brzydactwo z ciebie ,pewnie masz schize:D

Gość tarakiras
jaka schize?jestem łądna nie przesadzacjcie

Gość wiewiora we wiorach
czego sie czepiacie..przeciez nie pisze ze jest pieknoscia widocznie ma w sobie cos co przyciaga wzrok mezczyzn :) zazdraszczacie :P

Gość rahsjdirr
ale czego?mamy jej zazdroscic mała , wytrzeszcz oczu, małe usta...niezrobione brwi..chujowa fryzura..i krotkie nogi..brak talii

Gość wiewiora we wiorach
zazdraszczacie, zazdraszczacie :P oni na nia patrza a na was nie chca mimo zescie chude i wypacykowane :P

Gość 49-latek
Tarakiras -spoko -Widziałem brzydsze :) :) :) A teraz poważnie -wszystko wporzo -możesz spać spokojnie .Kurna coby człowiek nie napisał to źle-To że piszę że możesz spać spokojnie to oznacza że tematem wyglądu masz się nie przejmować jest o.k. a nie to że możesz spać spokojnie bo nikt się nie skusi :)

Gość pupu
jak ci to przeszkadza, to chodz z workiem na glowie.

Gość wiewiora we wiorach
na mnie wczoraj tez wszyscy patrzyli ale to pewnie dlatego ze szlam w zwiewnej, krotkiej sukieneczce i w glanach :D:P

Gość tarakiras
patrzyli bo mi sie spodnica pod stringi podwinela i tak szlam glowana ulica Krakowa :P

Gość skskks
Bo masz kurwiki w oczach.

Gość podszywacz wakacyjny
tarakiras - mam nadzieję,że się ładnie odwdzięczysz :-p

Gość 49-latek
Wiewiura to musiałaś wyglądać zajebiście podniecająco i prowokacyjnie -szkoda że Cię nie widziałem -jestem koneserem piękna :)

Gość rozumiem Ciee
bo mam to samo

Gość dziwne co piszesz
bo naprawde mi sie nie podobasz...bez zlasliwosci;)