Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszka17*

Kobieta mojego taty chodzi przy mnie w bieliznie!!!

Polecane posty

Bardzo mnie to wkurza, że kobieta mojego taty chodzi przy mnie w samych stringach!! no i w bluzce (żeby nie było). to jest dla mnie bardzo krempujace i wogole co mnie to obchodzi jaki ona ma tylek??!! Wlasnie gówno mnie to obchodzi!! Ona jest dość młoda w sumie ma 30 lat, ale wygląda dużo młodziej. Taka chodząca sex bomba, że tak powiem. Tona tapety na sobie, wszystko modne obcisłe, szpileczki itp... ogólnie jest spoko. Ale dzisiaj przegiela chodziła sobie po domu w samych stringach i bluzce, przez ktora wszystko widac ale to szczegół. Naprawde mnie to krepuje. POwiedziałam to dzisiaj tacie, to mnie wyśmiał i powiedział ze ona się mnie nie nie wstydzi i ze jak chce to niech sobie chodzi w samych stringach.. Hmm... czy ja do choley chodze w samych majtkach przed nia??? Ona by się dopiero krempowała!! Bo jak to stwierdziła nie może się do mnie przyzwyczaić że raz na jakiś czas przyjeżdżam do taty...:/ Co ja mam jeszcze zrobić żeby przestała tak chodzić. To naprawde niesmaczny widok widzieć jakas obca babę niemalże bez majtek!! Przecież jej nie zwroce uwagi, a jednyna osoba której mogłam to powiedziec wyśmiała mnie.....:-/ Super:-/

wysyła Ci subtelny sygnał: \"Patrz ale mam ładny tyłek! Fajny?\". nie, ja też nie wiem o co jej może chodzić.

Gość kubek pełen kawki
twoja matka tez pewnie chodzi z głym tyłkiem u swojego faceta:) jestes mała zazdosnica. pewne matka cie tak ustawia:)

Hmm... no nie wiem?? Z poczatku wydawała mi się spox, teraz mnie zszokowała... poprostu nie zycze sobie tego....:P Nie lubie oglądać tyłków kobiet mojego taty..

Gość gapcia_aa
ja bym Jej zwróciła uwagę... to, że czuje się jak u siebie (i przypuszczam, że chyba jest- tak wywnioskowałam) to nie znaczy, że może dupą świecić. Powiedz jeszcze raz Tacie i Jej. Powiedz mu poważnie w oczy, że źle się czxujesz i nie daj się zbyć. Złap GO za rękę na przykład i powtórz, żę Ci to nie odpowiada.

No sorry, ale moja matka mnie nie ustawia...Może i chodzi z gołym tyłkiem przy swoim facecie, ale jej facet nie chodzi z gołym tyłkiem przy mnie :P A że moj ojciec ma jeden pokoj, to fajnie to wyglada jak sobie wszyscy siedzimy w jednym pokoju, a tu ona przychodzi i siada w samych stringach. naprawde nie rajcuja mnie jak sobie tak chodzi po domu. Ona nie ma wstydu. Przy samym ojcu to rozumiem, ale przy mnie ??????!!!!! Ja przy niej tak nie laże...!!! I nie mam zamiaru!!

Starałam się mu już to powiedzieć dzisiaj, ale on mnie wyśmiał:/ Nie ma to jak wsparcie ze strony ojca:/ Jak mu powiedziałam że czuje sie skrempowana i że mi głupio, jak ona paraduje z dupa na wiezchu, to on mi na to ze co mi to przeszkadza i ze jak ona tak chce to niech sobie chodzi, i ze co innego jakbym byla chłopakiem...;/

Gość gapcia_aa
NO to zapytaj czy On chce żebyś Ty do Niego przychodziła??? Tylko uważaj, żeby za daleko nie zabrnąć, bo żeby na Twoją niekorzyść to nie wyszło. Ty jesteś gościem i niech On to weźmie pod uwagę , żę TY JEj nie znasz. A możęsz też powiedzieć, że ciekawe czy bardzo jak się wsród innych zachowuje skoro przy Tobie prawo nago lata

Gość ulaaaaaaaaaaaa
metody sa 2 1. zaje.b jej stringi 2. (bardziej skuteczna) zaje.b jej w mordę :classic_cool:

Gość gapcia_aa
hahahah

Gość zdecydddowanie
myszka w czym widzisz problem?? chcesz zeby tego nie robila?? wyskocz przy niej w samej koszulce. bez stringow nawet. bedziesz lepsza!!;) no chyba, ze ona podejmie rywalizacje i wyjdzie bez koszulki..... wtedy zawsze mozesz byc lepsza i wyskoczyc zupelnie nago;) zartuje oczywiscie..... tak naprawde, to ona widzi w Tobie rywalke. a Twojemu tacie to nie przeszkadza, bo to jego kobieta i widzial ja na pewno wiele razy bez tych stringow. nie przejmuj sie i nie bierz tego do siebie.... po prostu ignoruj. albo wrzucaj jej bezposrednio uwagi...

Gość to kwestja kultury
ja też chodze sobie tak po domu ale nie kiedy w tymże domu sa goście!to jest lekceważenie drugiej osoby. A ojcu powiedz, że nawet jeśli dla nich to nie jest problem to dla ciebie jest.

Gość *** *** *** ***
zaciśnij zęby i powiedz jej...wybierz jak...możesz albo powiedzieć "czuję się skrępowana/nieswojo gdy muszę oglądać Twoje pośladki" albo bardziej chamsko "czy wszystkim gościom prezentujesz swoje wdzięki?"...wymyśl sobie jakieś zdanie, przetrenuj i po prostu powiedz. ta kobieta jest pewnie wychowana inaczej niż ty i przez głowę jej nie przejdzie myśl że się źle czujesz. a tata jak to facet...oni nie pojmują takich spraw.

Gość zdaniem.faceta
Ale w czym problem ? Jest pelnia lata i bardzo gorąco , więc naprawdę nie widzę nic złego aby kobieta przy mnie chodziła nago , nic wstydliwego :) Na plażach w krajach cywilizowanych kobiety opalają się zupełnie nago i nikomu to nie przeszkadza :)

Gość do zdaniem faceta
jak nie pojmujesz o co chodzi to nie otwieraj mordy:O

Gość to kwestja kultury
co innego na plaży, co innego przy swoim mężczyźnie w domu a co innego przy gościach, ale ok. mogła nie dostrzec że coś jest nie tak...ale skoro dziewczyna czuje się skrępowana i mówi to swojemu ojcu a ten ją wyśmiewa i zbywa ...przy swoim mężczyźnie chodzę nawet nago ale nie ma wtedy w domu gości...

Gość zdaniem.faceta
Bardzo śmieszne , hahahahahaha :)

Gość ta laska chce
pokazac ze jest od ciebie lepsza i pewnie mysli ze potem wszystko opowiesz matce jaka laske sobie znalazl tatulek

A może z nią pogadaj? Nie chamsko, tylko normalnie, grzecznie. Powiedz że nie chcesz jej urazić, ale czujesz się skrępowana kiedy występuje przy Tobie w samej bieliźnie i zapytaj czy nie mogłaby zaniechać tego zwyczaju na czas Twoich wizyt. Jak pogadasz z nią szczerze i z uśmiechem, to masz dużą szansę, że laska się dostosuje.

Gość ta laska chce
przeciez pisala ze paniusia nie moze sie przyzwyczaic do jej wizyt wiec to jasne ze miala na mysli ze nie toleruje wizyt u taulka

Gość 21latka.
jest totalna idiotka, ktorej zalezy na tym, abys podziwiala jej tylek. Najbardziej smuci mnie reakcja Twojego ojca. Na Twoim miejscu powiedzialabym jej, ze nie chcesz oglada jej tylko i ze ma to uszanowac. Teraz to tylko stringi, a niedlugo wsiadzie ci kobieta na glowe

Dzieki za te wszystkie słowa..:-) Miło że mi radzicie:-) tylko z tym zaje.baniem jej tych stringow bedzie problem, ona ma ich za dużo;-) w lazience na sznurkach nie da sie nic powiesic, bo wszedzie stringi, albo jakies body..;-P Macie racje, powiem jej to ze mi to przeszkadza:) Fajnie sie czyta Wasze komentarze;-) Są super;-)

Gość nastepnym razem powiedz
jej, ze jej pryszcz na dupsku wyskoczyl

Aha i do tego ze ona chce byc lepsza to sie zgadzam, juz nie raz dala to udczuc, idziemy do sklepu to wszystkie sklepy z ciuchami musi zwiedzic, i do taty \"oh kupisz mi to kupisz mi tamto\"

Gość zdaniem.faceta
Ty MysZka17* , nie bądź taka moralna moralistka , przyznaj się ile razy opalałaś się nago w miejscach publicznych , ile razy leżałaś kołkiem na plaży bez wiaderek ?

nie wiem w czym ona widzi rywalizacje ze mna, jest mi przykro ze moj tata tego nie dostrzega... chcialabym zeby on jej cos powiedzial, a jemu to jak najbardziej odpowiada... i pewnei by jeszcze chcial,zebym mowila mamie jak to jego nowa kobieta ma sexowny tylek, i wogole ze jest piekniejsza od niej...;-/ naprawde mam tego dosc jak widze jej tylek to mi nie dobrze

ale to co innego facecie, bo na plazy, to se mozna, ale ja przyjezdzam do ojca nie oopalac sie i nie ogladac du.py jego kobiety, tylko przyjezdzam do niego \"pobyć\" z nim...:-/ ale teraz widze ze on mnie nie potrzebuje, i ze jego obchodzi tylko jego laska...

Gość 21latka.
Twoj ojciec przezywa pewnie kryzys wieku sredniego i jest tak podjarany(inaczej sie okresliv tego nie da) faktem, ze mloda dupa na niego poleciala, ze nie mysli racjonalnie. Tylko ze to go nie usprawiedliwa, corka powinna byc najwazniejsza...

Gość nissan micra almera
powiedz jej, że jakbyć miała taki cellulitis na tyłku to starałabyś się go nie prezentować wszem i wobec... Możesz jeszcze dodać, że w pewnym wieku to juz nie uchodzi :P

Ha! Przyszedł mi do głowy jeszcze jeden pomysł - taki z serii \"za*b jej stringi\" ;) Jak będziesz tam następnym razem, to zaproś np. na kawę czy coś, swojego chłopaka lub dobrego kolegę. Po czym przyjmij go w bieliźnie (dobrze byłoby go uprzedzić)! Stawiam duże piwo, że jak tatuś zobaczy że pokazujesz tyłek jakiemuś facetowi, to zareaguje, a wtedy możesz śmiało powiedzieć, że skoro jego kobieta się tak nosi po domu, to przecież Ty też możesz.