Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszka17*

Kobieta mojego taty chodzi przy mnie w bieliznie!!!

Polecane posty

Gość ta a pozniej taki
a moze zaproponuj tacie ze chcesz go odwiedzac gdy jej nie ma w domu? Moze to mu da cos do myslenia

Gość to kwestja kultury
ja bym jej powiedzial, a raczej zapytała: nie przeszkadza ci to że wszyscy widza twój celulit?no bo wiesz młodym laskom się nie dziwię bo nie maja nic do ukrycia ale ty z tą pomaranczowa skórką...

Gość ta a pozniej taki
poza tym ja bym prosto z mostu walnela jakis wredny ale zabawny tekst, ten o celulitisie jest dobry:P

Gość a dlaczego to niby córka
miałaby byc najwazniejsza? też mi

No a mi sie wydaje ze najwazniejsza jest jego ta kobieta, nie dosc ze juz 11 biora slub, czego normalnie \"NIE MOGE SIE DOCZEKAC\":-/ to mna sie juz zupelnie nie interesuje, caly czas tylkko pretensje ze ta jego kobieta sie skarzy na mnie... i wogole mam dosc, spedzam z nimi miesiac...:-/

A pomysl w stylu \"zaj.eb jej stringi\" jest swietny:-D Ha... ale on by mnie chyba zabil jakbym tak zrobila...;/a jak jej zwroce uwage ze mi to nie odpowiada to sie poskarzy tatusiowi, obrazi sie, i tata mnie zj..ebie

Gość może ma powody żeby się
na ciebie skarzyć?

Gość zdaniem.faceta
Wy jesteście jakieś mocherowe berety :) Doda nie wstydzi się i tyłek prawie goły wszystkim pokazuje i nikogo to nie razi :)

Gość od razu widać
że jej nie akceptujesz, bo "zabrała ci tatusia", 17-letnia biedulko postaraj sie przyzwyczaić do tego, że nie jesteś pępkiem swiata i nie ty jesteś najwazniejsza

Gość tez zacznij przy niej chodzic
prawie na nago!!! ciekawe jak zareaguje

Gość nissan micra almera
to pójdziesz zrobisz sobie obdukcję na pogotowiu i wniesiesz tatusiowi do sądu sprawę o znęcanie się... mamusia sie ucieszy :D

cZemu córka ma być najwazniejszaa??? Ha.. kiedyś mi tatuś powiedział ze jestem dla niego najważniejsza .. pare dni temu.. wiesz co to wogole za uczucie miec rozwidzionych rodzicow ktorych gowno obchodzisz?? a wogole dla kogo mam byc najważniejsza jak nie dla rodzicow.. ale komantarz..

Gość ta a pozniej taki
etam zjebie ale satysfakcja z ponizenia pokazodupca=bezcenne:D

Gość możesz byc po prostu
równie ważna i kochana, ale w inny sposób, niż obecna narzeczona twojego ojca, a nie "najważniejsza", ot co taka rywalizacja między wami do niczego dobrego nie doprowadzi

Gość od razu widać
to nie moja wina ze takie daje, mam rozszczep osobowosci poza tym daje dupy na dworcu za kubelek kurczakow z kfc:O

wiesz co, wiem ze nie jestem pepkiem swiata, ale milo byc ci napewno bylo jakbys twojego ojca gowno obchodzil/a... zaje.biscie by bylo, no nie//???

Gość to kwestja kultury
ludziska, przecież tu nie chodzi o ich wzajemne relacje czy ich brak. Tu chodzi o to że nie chodzi się z gołym tyłkiem jak goście sa w domu i basta. pewnie że też wolę na luzie ale gdybym tak przy gościach latała to poprostu byłby z mojej strony nietakt, brak szacunku i przede wszystkim kultury. Ktoś poprostu może niezręcznie się poczuć, niewiedzieć jak ma zareagować i w tym momencie wizyta przestaje być przyjemna.

Gość po prosru powiedz
mu o tym ze czujesz ze dupa z Toba rywalizuje a Ty tego nie chcesz, tylko chcesz z nia zyc w zgodzie ale ona najwyrazniej jest innego zdania. Postaw ja w zlym swietle, jaka ta ktora nie moze sie dostosowac do obecnej sytuacji

ja wcale z nia nie rywalizuje, teraz nie wiem o co chodzi, ja nie mialabym nic do niej, jakby nie chciala za wszelka cene udowodnic,,ze jest wazniejsza....:-/ Wcale nie potzebnuje być najwązniejsza...:-/ che byc tylko kochana...:-/

Gość nie przeginaj z tym brakiem
zainteresowania ze strony twojego ojca, po prostu on tez chce być szczęśliwy - nie wyszło mu z twoją matką, więc teraz układa sobie zycie na nowo i nic w tym gorszącego czy dziwnego a z tego co piszesz widać, że kompletnie brak ci szacunku dla narzeczonej twojego ojca i gdybyś mogła, rozwaliłabyć ten związek w pył, prawda?

Co do rywalizacji - a nie uważacie że to ta kobieta ma dziecinną jazdę, skoro taką rywalizację uskutecznia? Nie znam całej sytuacji i nie wiem kto komu bardziej \"podpada\", ale pomysł rywalizacji z córką swojego nowego faceta jest naprawdę żenujący i niedojrzały. A tatuś jest zaślepiony jej tyłkiem i nie myśli głową, tylko fj**em, więc nic dziwnego że nie zauważa problemu. Może tamta kobieta się boi, że jak przestanie tyłkiem świecić, to facet zacznie myśleć głową?

co ja mam tez chodzic z gola dupa po domu, zeby mnie laskawie tatus zauwazyl???????? o nie, wole juz nie byc zauwazana..

Gość a co - ojciec powiedział ci
że cię nie kocha? chyba nie? nie wmawiaj sobie takich bzdur, bo to spowoduje, że jeszcze gorzej bedzie ci pogodzić się z faktem, że twój ojciec niedługo będzie miał druga zonę i pewnie kolejne dzieci

Gość ciekawe czy przy twojej
matce tez by chodzila w samych stringach:O

Gość ciekawe czy przy twojej
Ta baba to pewnie jakas nieodjrzala blond lafirynda, ktora nie ma nic w glowie i musi nadrabiac dupa.

Ale zrozumcie ludzie, ze gdyby mi poswiecal tyle uwagi co kiedys, to by było fajnie.. Nie chce rywalizwac z ta kobieta, bo po co, chce tylko zeby ona przestała się starac o miejsce w sercu taty, bo ona i tak juz go zaslepila, ja chce tylko zeby nie zapominal ze ma corke, i jak chce pogadać ta corka na temat tego ze jego kobieta chodzi z dupa, na wierzchu to zeby jej nie wysmiewal, tylko cos z tym zrobil. skoro czuje sie nie swojo, to jednak cos sie dzieje, a jak on nie zauwaza ze ja cierpie z powodu tego ze on nie rozumie co ja czuje to chyba wiadomo ze mi przykro

Gość porozmawiaj z nim jeszcze raz
i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!

własnie mi ojciec powiedział ze zawsze najwazniejsza bede dla niego. ale skoro on tak kocha swoja nowa kobiete, to dlaczego caly czas ma zal do mamy ze sie z nim rozwiodła??? niech najpierw pomysli dlaczego sie rozwiodla?? moze to przez to ze chlal przez cale zycie/?!! a teraz znalazl jakas panne ktora poleci na jego samochod , kase i wogoel???;-/ zaje..

Gość po co do nich jeździsz
piszesz że mają jeden pokój a ty spędzasz z nimi miesiąc - razem w tym jednym pokoju śpicie? słyszysz jak się bzykają (nie wierzę ze tego nie robią) itp hałasy a przeszkadzają ci striny - to po co tam jeździsz? ja bym ojcu powiedziała, że wracam teraz do domu a za ten "wakacyjny" u niego pobyt który aktualnie się nie udał z powodu twego poczucia u nich wyobcowania niech daje kasę - zwiększone wakacyjne alimenty - ze znajomymi gdzieś pojedziesz czy coś sorry, raz na rok spędzają razem czas i jego dupa musi się wpier*** i pokazywać swoją "wyższość" którą odpracowuje nocami?:O powodzenia.. ja bym w ogóle przestała do niego jeździć na twoim miejscu, gdy ona jest (dobrze ci ktoś poradził o tym) za kaskę - ma tatuś obowiązki wobec córki? ma - to niech spełnia