Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet.rocznik1978

Ostatni rok młodości - ratunek wśród młodszych dziewczyn

Polecane posty

Ach, temat nasówające reflekscje. Np żeby PODRYWAĆ MŁODSZE od siebie o , np 7-10 lat. Zanim się coś lepszego zawodowo zrobi w zyciu. Materialistyczne wartościowanie moich rówieśniczek mnie przeraża. Mają prawo. Szanuje ich system wartości. Więc niech do nich sobie startuję ci dobrze ułóżeni zawodowo i finansowo. Zyczę im powodzenia. Ich wybów, ich sprawa. Ich życie. Ich świat. Samemu od niego lepiej na odległość. Pa, pa. A samemu najlepiej je sobie odpuścić. I np szukać wsród zdecydowanie młodszych. Jeszcze bardziej są romantyczne. Hmm. A jak im się zmieni to może człowiek już bedzie miał inaczej. A jak nie to i tak miłóśc pokonuje rózne bariery. Ech, trudno na dziś oceniać przyszłośc. Raczej optymizm w sprawach zawodowych. Ale w zyciu róznie bywa.

Gość facet cos masz ze skladnią
i ortografia na bakier, albos pijany jest.....

Gość a teraz to samo tylko
w dwóch zdaniach - bo tego bełkotu z pierwszego postu nie da się odczytać..

Co do wielu kobiet w przedziale 26-35. Gdyby mogły to prawo wyborcze mężczyzną przyznałyby tylko w oparciu o cenzus majątkowy. Taki jest ich system wartoci. Większości z nich Choć w Polsce jeszcze jest łagoniej . Kraj postkomunistyczny (więc egalitarna menatlność). I katolicki (więc więcej szacunku ponad materializmem). Ale i tak amerykanizacja kultury masowej będzie robić swoje) Wiem, wiem. \"instynkt gniazda\", normalka. Życie ma twarde zasady./ Pewnie tak. Nie ma się co burzyć. Trzeba to olac. Czyli startować to tych zdecydowanie młodszych :-)

PRZEPRASZAM ZA BŁĘDY. Nawet u siebie w urzędzie mam Worda. Ech, fajny wynalazek. Ale niestety, w pewnej kwestii rozleniwia. Przyznaje się do winy :-( :-D ;-)

Gość facet cos masz ze skladnią
ok wybaczone, teraz przejdz do sedna

Gość lu_netkaaaa
jesli masz na imie Milosz, rzucam sie do stop :D

Ależ tu jest sedno sprawy. Gdy u faceta czas leci to ratunkiem są dziwczyny zdecydowanie młodsze. - - - - - - - - - - - - - ps: ale mam też świadomośc subiektywnego patrzenia. jest we mnie dużo pogardy dla wartościowania materialistycznego. Pewnie dlatego z wieloma rówieśniczkami nie znajdywałem wspólnego języka. Pewnie mają rację. Tyle że człowiek jest zbyt romantyczny by to akceptować. A skoro romantyzm okazał się naiwnością to pozostaje tylko czysty pragmatyzm

justin1982 Chyba zadajesz podchwytliwe pytania. :-D Przecież jest wiadomo że ludzie szukają kogoś z płci przeciwnej. Na chłopaka lub dziewczynę. Później się rostrzyga co z tego wynika :-)

Gość 19 - 22 latki
jeśłi już lecą na kolesia pod 30. to wyłącznie gdy ma on kasę. wyjątki są ale bardzo nieliczne.. marne masz szanse kolesiu

Gość klauducha
Ludzie uważam ze 30 letni mężczyzna jest pełen sexu . To najlepszy wiek do tych spraw. To nie prawda że na takich facetów leci się ze względu na kase.... Totalna bzdura

Wreszcie jest na rynku pigułka dla mężczyzn do zażycia po stosunku. Jak działa? Zmienia grupę krwi... :)

Hmmmmmmm..... Lepiej mieć coś na oku niż w oku:) Na śląsku dużo ładnych kobiet więc masz w czym wybierać, zresztą facetów też widziałam niezłych:) nawet bardzo niezłych.:)