Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet.rocznik1978

Ostatni rok młodości - ratunek wśród młodszych dziewczyn

Polecane posty

Gość vaniliowaaaaaaaa
kojażysz:o????

Gość kakaall
O yes, stara śpiewka nieudaczników życiowych, co to mają pogardę dla "wartościowania materialistycznego". Jestem przeciw modelowi: kobieta wieszająca się na mężczyźnie. No, ale w drugą stronę to też jest niefajne. No więcej możesz szukaj wśród swoich, a nie kobiet, które odniosły sukces (albo mają wyższe ambicje od twoich). No ale rozumiem, że ty jesteś w stanie wywrzeć wrażenie tylko na nieopierzonych srokach sikających w majtki z zachwytu, jak im postawisz drinka. Jak dla mnie gościu jesteś żałosny i to nie tylko w związku z w/w topikiem, ale biorąc all together twoje inne występy na tym forum.

Gość hhgfgfdg
facet rocznik78 pogardza materializmem bo ma niewielkie wymagania finansowe. Zawsze moze sobie znaleść jakis złom na smietniku, wypic browar z kolegami pod budka z piwem i narzekac ze kobiety ich olewaja bo sa materialistkami

Gość andrzej jest
ciekawa sprawa. olany facet prawie zawsze twierdzi ze to dlatego ze dziewczyna byla materialistka.

Gość REXX
Popieram wypowiedź kakaall, pomimo tego że jestem mężczyzną.Uważam że prawdziwy facet nie boi się stworzyć związku partnerskiego z kobietą w podobnym jemu wieku, z kobietą która jest silna, wartościowa, wie czego oczekuje od życia...prawdziwa partnerka - na dobre i na złe :)

Gość Do faceta autora topicku
Tylko pamiętaj ,że te młodsze tez dojrzeją i wtedy zostaniesz z ręką w nocniku .

kakaall Ależ ja nie neguje wartościowania kobiet sukcesu zawodowego. Uważam jedynie że niech na nie sobie lecą faceci, którzy odnieśli sukces zawodowy. Ich życie. A samemu nie wtrącać się w nie. Startować do tych zdecydowanie młodszych. Jak one będą przed 30-ką to i samemu będzie się miało inaczej :-)

ps: mam wrażenie ze niektóre tu rozumują że skoro te ładne kobiety z sukcesem zawodowym mają bardzo wysokie wymagania, to inni faceci powinni starować to tych mało urodziwych z sukcesem zawodowym. Podsumowując: mowy nie ma ! ! :-) faceci mają inny system wartości. I dla nas uroda kobiety jest znacznie ważniejsza od jej sytuacji zawodowej (ja osobiście to drugie uważam za błachą sprawę). Ja już pisałem : milion razy bardziej wolałbym ładną kwiaciarkę od \"puszystej\" pani mecenas. :P

Jednego nie rozumię czemu jak jestes niby taki fajny nie chcą Cie kobiety ?? Wiesz zyje sobie trochę długo i wiem jedno ,że na fajnego faceta BABY SAME WCHODZA!! i to dołownie podstawiaja się . Trzymaja te swoje szczescie kurczowo wola być nawet kochankami Przegapiles coś bejbe na studiach nikt nie chciał to i malolata nie zechce . Nie każdy musi mieć żone

jesteś żałosna. Dziewczyne miałem, nawet po 3 latach ślub planowaliśmy . . A na studiach nie było źle. Tyle że jak sobie niedawno upatrzyłem to osobiście zasmakowałem pewnego wartościowania. Ale cuż. Zle upatrzyłem \"nie każdy musi mieć zonę\" - masz rację. Dlatego od podrywu \"puszystych i starszych ode mnie, wolałbym dziwkarstwo\" Ale pesymistą nie jestem. I mam pełne podstawy by nie być :P

Racje? Ja jestem żałosna a Ty kim jesteś ? Wystawiasz sie jak dziwka na kafe w stopce podajesz wszystko zapominając o numerze buta Po co to robisz liczysz na e-maile Ale pamiętaj bejbe głupich ludzi już nie ma nikt nie chce damskiej cioty Ps. Czemu NARZECZONA PO 3 latach zdupila? Powtarzam na fajnego faceta BABY SAME WŁAZA Nie jesteś fajny od co

kakaall Ja się przyznałem do błędów. I wyciągnąłem lekcję. Z gustu nie wolno rezygnować. A skoro ładne-lepiej sytuowane są mniej dostępne toi tzreba startować do ładnych-słabiej sytuowanych. I np wyraźnie młodszych. Ktoś napisał że te młodsze \"dojrzeją\". Wiem. I bezczynnie nie zamierzam na to czekać. Mam swoje plany i ambicje

Ja pisałam zrozum ,że dojrzeja i spierdola a wtedy będziesz rozwodnikiem . Kobiete bardzo łatwo zdobyć ,ale bardzo trudno utrzymać . Jak się już wszytkiego od Ciebie nauczy to zwieje

ale kogoś rozwścieczyłem Odpowiedz mi na jedno / Kobieta jest bardzo ładna, przed 30-ką i ma świetną kasę. Jednocześnie szuka tych lepiej sytuowanych. A faceci którzy jeszcze dobrze nie zarabiają - co mają zrobić ? ? Czemu - twoim zdaniem - nie wolno im startować do tych młodszych ? ?

Mężczyzna ,ktory napisał tyke postó ilość postów: 3308 Nie może być fajny też to kiedyś zrozumiesz bejbe to się nazywa grafomania RODZAJ ZBOCZENIA . Ps. TY też lubisz publicznie podac swoje namiary ten nr. gg fuj

Ale posłuchaj gdzie Ty byłes jak ona miała 20 -25 lat kończyła studia Zaczynałą pierwsza prace ,awanse ? Przegapiles swój czas Teraz sam jesteś pod 30 -stke i wiesz ,że niczego w życiu nie osiądnełeś to uciekasz to malolat ? Kobieta ,która ma świetna prace nie wezmnie sobie nieudacznika Nie będzie potrafiła z nim żyć tak to funkcjonuje i nic tegonie zmieni .

pomarańczo dwa miesiące byłem w zawieszeniu. Miedzy jedną pracą a drugą. Wieć często w necie biesiadowałem. A teraz gościnnie :-D I nie odpowiedziałaś mi na moje pytanie

Gość REXX
wątpię czy taka puszysta czy brzydsza kobieta sukcesu chcialaby sie zadawac z takim nieudacznikiem, który nie szanuje wartosci pieniądza, mysli że samą miłością da się wyżyć, w dodatku ma dziecinne podejście do życia..... wątpię. Na pewno jesteś rocznik 1978 a nie 1988??? Trochę obrażasz inteligencję młodych dziewczyn, myślisz ze naprawdę są takie naiwne, romantyczne i nie wiedzą o co tak naprawdę w zyciu chodzi???

Ale przeciez to nie chodzi o same zarobki dzisija można zabiabiać 5 tyś a jutro 300 zł Na to skłąda się wiele cech jak zaradność ,zdrowie ,wygląd

ODPOWIEDZ Ale posłuchaj gdzie Ty byłes jak ona miała 20 -25 lat kończyła studia Zaczynałą pierwsza prace ,awanse ? Przegapiles swój czas Teraz sam jesteś pod 30 -stke i wiesz ,że niczego w życiu nie osiądnełeś to uciekasz to malolat ? Kobieta ,która ma świetna prace nie wezmnie sobie nieudacznika Nie będzie potrafiła z nim żyć tak to funkcjonuje i nic tegonie zmieni . Ps. a co ja niby mialam przeżyc?? nalot na moje gg na kafe;)

\"przegapiłeś swój czas\" - zgadzam się. Ale tylko częsciowo i w małym stopniu. Dlatego teraz trzeba (dla przykładu) startować do ładnej kwiaciarki a nie do \"puszystej\" prawniczki. Lub do ładnej studentki. Jest mnóstwo związków z taką różnicą wieku (statystycznie to 4-5 lat. Ale to średnie arytm. więc i z 10 latami róznicy nie brakuje).

Prosż ejak mądra wypowiedz Pani Rexx Obrażasz grube i stare a jak siebie określisz POWIEDZ ?? TYlko szczerze

Gość REXX
jestem PAN :)

Ale ,masz do tego prawo nikt Ci nie każe startowac do grubej Pani mecenas chociaz jak znam życie kwiaciarka sie spasie szybciej

Wybacz Pan Panie REXX :) Proszę masz wypowiedz faceta pomyśl o tym Powtarzam nie jestes fajny ,gdybyć był i kwiaciarka i prawniczna by na Tobie bujały