Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdvdfvdsvdfv

mąż mi powiedział,że jestem jakaś zboczoba i pojebana..bo

Polecane posty

Gość najlepiej to
i przestań jemu nadskakiwać stan sie celowo trochę obojętna . Nie praw mu komplementów, a on zacznie wtedy je prawić Tobie

Gość fdvdfvdsvdfv
wiesz, co , moze, nie tyle co wykonałam zły wybor.., ale on jest facetem z odzywsku, ale ja ko naprawde kocham, on mnie tez..taka miłosc wberw swiatu..roznimy sie sie bardzo..ale tez bardzo..zawsze sie ..w łozku spełnialismy.ja mam z nim orgazm za kazdym razem..to nie ejst tak, ze on nie daje mi satysfakcji ale teraz uraził, moja kobieca, dume..to tak gdymy wasz maz,tak na serio.nie w zartach..nazwal was zboczona baba i dziwka..bo chceciue by was d po cipce pocałował. a wiecie..wiem, ze niejeden kolega dla mnie by to zrobił:)hehe:)

Gość najlepiej to
i z pewnością nabierze ochoty na spełnienie Twoich seksualnych marzeń

niestety przykro przyznać, że jak dotychczas rady są trafne........... wyjatkowo i działaja........... mężczyzna nie powinien czuc się za pewnie ;)

Gość malina0912
fdvdfvdsvdfv może po prostu porozmawiaj ze swoim mężem o swoich potrzebach.. przecież to twój mąż wiec jak mógłby się ciebie brzydzić na pewno nie o to chodzi.. może nie spodziewał się ze bedziesz miała takie pragnienia.. może był zaskoczony.. ! albo zły ze mówisz czego ci brakuje do zaspokojenia ..a on na to nie wpadł.. przecież to facet ! może powinnaś pomyśleć o tym.. nie płakać.. porozmawiać z nim o swoich potrzebach.. on na pewno sam będzie cie przepraszał za to ze tak zareagował.. mowiąc że jesteś pojebana .. nie przejmuj się i nie płacz.. to twoj mąż na pewno zrozumie że ty również masz potrzeby :)

Gość fdvdfvdsvdfv
dziekuje dziewczyny, tyle mowi, sie o kobiecej zawisci i nieprzyjazni.. ale w sumie...mile z was babki. naprawde,jakies obce kobitki, ale jednak..madrze radzicie, wezna was do serca..posłucham..bi naprawde zrobił mi wielka przyskrosc..wiec nie wiem, kiedy nabiore ochoty..na seks..:(

Gość a jak było przed slubem
nie zauwazylas czegos dziwnego w jego zachowaniu? jakiegos egoizmu? A dlaczego rozstal sie z pierwsza zona? Moze ten sam powód?

Gość idź przeproś męża
jako kobieta musisz zrozumieć, że istnejesz na tym świecie tylko po to, by usługiwać swemu Panu, czyli partnerowi płci przeciwnej. mam nadzieję, że szybko zrozumiesz swój błąd, bo jak nie, to twój Pan się obrazi i będzie źle...

Gość fdvdfvdsvdfv
wiecie, zawsze ja spełniałam jego potrzeby a ona moje..za mało go to interesowało, a ja nie miałam ochoty ma sex, to mowił,ze mnie zdradzi.niby zartował..ale wiecie.mnie to drazniło

Gość fdvdfvdsvdfv
do idź przeproś męża wypierdaj smieciu

Gość fdvdfvdsvdfv
Dobra, idę pociągnąć mężowi, bo jestem na jego utrzymaniu, a właśnie wyjął z portfela banknot 20 zł i mnie woła... Wiecie, jak to jest ;-):classic_cool:

Gość fdvdfvdsvdfv
sama sobie po czesci, jestem winna przyznacie była za dobra.. az mam ochote umowic, sie z moim znajomym na randkie. ale nie na seks.. tylko po prostu na piwo, ale zeby maz poczuł, sie zazdrosny zreza kolega z ktorym sie umawiam..kiedys błagała mnie bym mu sie oddała.jest troche młodszy i chciał starszej kochanki..takiej jak, jak..powiedział, ze zrobił by dla mnie w łozku wszystko!! Wyobraziacie sobie,do tego młody, przystojny, jurny chłopak.. a moj maz,dla ktorego sie poswieciam..nazywa mnie zoboczna pojebana baba bo chce by pOLIZAł MNIE PO POCHWIE!!

Gość fdvdfvdsvdfv prawdziwa
P.S. Zapomniałam dodać, że wobec męża zawsze zachowuję się po rycersku: bezzwłocznie klękam do miecza na każde jego wezwanie, a i sztyletem w pukiel nie gardzę.

spadajacie pdoszywacze!!jeden i drugi..to naprawde nie jest smieszne..ciekawe jak wy byscie sie czuli w moje sytuacji łatwo sie nasmiewac!! podszywacz nr1 \"Dobra, idę pociągnąć mężowi, bo jestem na jego utrzymaniu, a właśnie wyjął z portfela banknot 20 zł i mnie woła... Wiecie, jak to jest \" podszywacz nr2 P.S. \"Zapomniałam dodać, że wobec męża zawsze zachowuję się po rycersku: bezzwłocznie klękam do miecza na każde jego wezwanie, a i sztyletem w pukiel nie gardzę.\" JA KOCHAM SWOJEGO, MEZA WIEC, ZAWSZESPELANIAłAM JEGO PRAGNIENIA SEXUALNE, A ON MOJE NIE!!

Gość dokonałaś kiepskiego
dokonałaś kiepskiego wyboru-prostak

Gość do fdv itd....
Zapomniałeś napsać o jednym drobiazgu. Jesteś mężczyzną, a topik to prowokacja. Parę osób się nabrało, ja nie. Po kiego grzyba udajesz kobietę - to do cholery tez trzeba umieć, a ty kiepski jesteś w te klocki. FACET FACET FACET!

Gość do fdv itd....
Robisz specyficzne błędy. Kto ma oczy i parę klepek będzie wiedział o co chodzi. Osoby 9W sensie gramatycznym) ci się pierdzielą. Pomijam psychologiczną stronę wypowiedzi. Za grosz ci nie wierzę.

Gość borowik ale szlachetny.
może się tu zjawi jakiś owczarek i ci pomoże:p

Olewaj go dalej. W końcu skuma że przydałyby się przeprosiny. Może nawet przeprosi w ten Twój wymarzony sposób, kto wie :P

Gość Gargamel XX
Do fdv...- ja bym Cię polizał, ale po łechtaczce.

Gość eeeep
fdvdfvdsvdfv - jesli jestes w miare zgrabna to chetnie zastapie meza w tym wzgledzie :) Na takich niereformowalnych typow jest tylko jeden dobry sposob - uzupelnienie na boku.