Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malina0912

chcę sie z nim kochać.. a on?

Polecane posty

Gość malina0912
sory... nie dzisas a dzizaz :D twardszy akcent :D

Gość malina0912
nie wydaje mi sie zeby to w ogóle miało jakieś przesłanie :) chciałbyś coś jeszcze dodać na temat mojej otrografi.. skoro cos ci nie odpwiada to nie musisz tego czytać ..poza tym twoje kometarze nie sa zbyt pouczajace tym bardziej jesli w twoim nicku widze słowo " pierdole" . muszę cie zmartwic ale nic madrego mi to nie powiedziałes

te malina... wali mnie szczerze czy twój misiek cie będzie pukał czy nie bedzie, ja kwintesencją czystosci nie jestem i nie byłam, ale fakt nie chciałabym miec za meza kogos kogo znam od dziecka prawie:D jak napisałas, hahaha:D a co do twojego faceta - na studiach na pewno pozna miłą inteligentą dziewczynę ...... ;) hehe resztę sama sobie dopisz

Gość taki facet sobie
odkryl krosty na dupie i wstretna cipe to odechcialo mu sie hehe

Gość malenka1234
Malinka, jeżeli przeżyliście swój pierwszy raz dopiero niedawno, to powinniście zaczekać ze zbliżeniem jakiś czas, żeby u Ciebie wszystko się zagoiło...Może on o tym wie i dlatego nie chce się kochać..U mnie czasem też tak jest ,że chłopak nie chce się kochać, a jak go namawiam to jest jeszcze gorzej, bo mówi,że moja gadanie jeszcze bardziej potęguje to,ze mu się nie chce...ale potem jest super. Nie umawiajcie się na sex , to ma wyjść spontaniczne a nie bo była taka umowa. Nie przejmuj się, bedzie dobrze.Pozdrawiam

Gość malina0912
jest juz wsyztko w poarzadku..mysle ze to przez te chwilowe kłotnie coś sobie wmawiałam..ale dzięki malenka1234 za dobre rady :):) a co do "japonki" to twoim męzem zostanie ktos kto cie przerucha i zrobi dzieciaka tak? ja jednak wolałabym kogos dobrze poznać i kochać:) jesli chodzi o moja odpowiedzialnosc to ja nie mam zadnych watpliwosci. tabletki brałam codzinnie o tej samej porze. jesli chodzi o twoje słowa "wali mnie szczerze czy twój misiek cie będzie pukał czy nie bedzie" to po co to czytasz?:> haha nie dosc ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem to jeszcze przeczysz sama sobie :) jeszcze jedno jesli zle komuś zyczysz"a co do twojego faceta - na studiach na pewno pozna miłą inteligentą dziewczynę ...... " to naprawde twoje wypowidzi sa zbędne poznieważ sama pokazujesz jaka egoistka jestes.. wiec nie obrazaj mnie.. pozdrawiam "idealna" japonke.