Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

darkos

zmiana zasad ?

Polecane posty

...bo większość z nas idzie do łóżka spontanicznie albo kierując sie innymi względami: urodą, \"fajnością\", czy strachem przed zaangażowaniem... - tego ostatniego powodu to nie potrafie zrozzumiec. Wyjasni ktoras moze ?

to ja napisałam, więc Ci wyjaśnie: potrzebuję bliskości, ciepła, sexu... normalne, ale przez te swoje doświadczenie starałam się, żeby mężczyźni z którymi idę do łóżka nie byli moją miłością. Wiem, że chore i musiałabym Ci streścić swoje życie- czego raczej na forum nie zrobie, żebyś choć troche zrozumiał. I to wcale nie znaczy, ze traktowałam ich przedmiotowo: nigdy tak nie było, ale zakochana na pewno nie byłam... poza tym podświadomie wybierałam takich, którzy też raczej nie wkręcali się.

Gość daj sobie spokój
darkos napisz wprost co Cie boli, a nie sie tak czaisz. Jeśli spotkales dziewczynę, ktora mogla by pojsc z facetem do lozka bez milosci, a tobie to nie odpowiada, no to daj sobie z nia spokoj i szukaj dalej. zapewniam cie, ze nie wszystkie kobiety sa łatwe :)

Gość NieZnani
darkos, Probojesz nature kobiety rozebrac i analizowac. Nie uda Ci sie. Kobiety same wiedza ze sa bardzo zmienne. Czasamy maja zasady, czasamy mysla ze maja zasady az zycie im pokaze cos innego. Jest trudno, musisz zakceptowac ze w zwiazku kazdy rezikuje, i ufa, bez tego nie ma zwiazku. Zgodze sie boli jak spoktasz dziewczyne ktora na pierwsze wrazenie wydaje ci sie ze jest fajna, a pozniej dowiadujesz sie ze miala kilka partnerow i to ci sie nie podoba itd . . Ale badz ostrozny, nie wpadaj w zwiazek tak na szlepo. Nie mowie ze znam kobiety calkiem, ale troche, kobiety same przyznaja sie do tego ze logicznie nie mysla any nie decyduja zawsze na zwiazek z dobrego powodu. Nam (facetom) wydaje sie ze kobieta decyduje inteligentnie ale tak zawsze nie jest. Dlatego mimo tego ze kobieta naprawde wybiera kiedy oddac sie dla faceta, to sam decyduj czy ty wybralesz odpowiedna kobiete. To sie da wyczuc.

Gość autentyk...
Nie tylko kobiety tak się zachowują. Poznałam kolesia, po paru spotkaniach miałam ochotę pójść z nim do łóżka- poszłam. Minęło trochę czasu, spotkałam go znowu, potem II raz no i niespodzianka: koleś sie nagle rozczulił, że nie można tak szybko iść do łóżka, że szuka miłości itp, to po co do cholery zaciągał mnie- bo to z jego inicjatywy wyszło- do wyra!!! sam nie wie czego chce.

Gość autentyk...
jestem kurwą :o

Gość NieZnani
Zgodzie sie ze nie tylko kobiety sa niezdecydowane ale moje zdanie jest takie ze kobieta ma wiekszy obowiazek niz facet trzymac porzadek w takich sprawach. Przepraszam ze tak moze brzydko napisze ale jak kobieta nie otworzy nogi to nie ma gry. To od was - kobiet - zalezy.

Gość autentyk...
nie jestem k...- ech podszywacze:P czy ja napisałam, że zawsze tak robię? więcej inteligencji podszywki...

Gość NieZnani
Po co to podszywanie, jak ktos ma czegos do powiedzenia to niech powie tylko !

Gość autentyk...
Sypiam z kims nowym raz na kilka miesięcy... Co to jest? Przecież każdy tak teraz robi :o

NieZnani... i znów podział na role: ona ma się martwić i hamować faceta... Wybacz, ale to niedorzeczne. Wiem, że jest takie powiedzenie, że jak suka nie da to pies nie weźmie, ale ile jest sytuacji, że dziewczyna nie prowokowała tylko szła do łóżka, bo facet oczarował ją słowami, gestami, bo kłamał, żeby zaliczyć, a ona zakochana była i myślała, że to miłość. Na szczęście mnie to nie spotkało, ale znam z opowiadań.

Gość autentyk...
No ja wlasnie tak mam. Tak bardzo sie zakochuję, że wrecz musze mojemu kochankowi szpary popuscic :o a potem płacz i zgrzytanie zębow :(

Darkos... i tak jak ktoś już napisał, na nic nie ma reguły to raz, a po drugie w identycznej sytuacji ludzie zachowają się różnie... sam o tym pewnie wiesz. Nie zadręczaj się więc, nie analizuj, bo wpadniesz w pułapkę analiz, interpretacji i poza totalnym mętlikiem w głowie i tysiącem wniosków to nic Ci to nie da.

Gość NieZnani
Zina Zen, Wiem ze przewaznie to facet klamie i oszukuje, zgodze sie. Ale jest duzo dziewczyn (znalem kilka takich) ktore puszczaja sie za latwo i pozniej maja pretensje jak ktos ich powaznie nie traktuje. Ja mysle ze jest roznica tu miedzy kobietami i facetami, facet musi nad tym pracowac zeby zdobyc kobiete a kobieta mogla by miec kilka facetow na noc codziennie bez problemu jak tak sobie wymisli ze chce. Podsumowanie, dla kobiety jest innaczej bo jest latwiej znalejsc partnera na seks, dlatego ma wieksze odpowiedzialnosc. Dlatego kobieta ktora sie puszcza za latwo to jest mniej pociagajaca dla faceta ktory szuka prawdziwego zwiazku. Mysle ze dla "darkos" chodzi o to ze nie wie czy ufac jakies kobiecie czy nie. A jak zwykle, znowu przepraszam za ogolnianie, pytanie dla kobiet to tysiace inne odpowiedzi i zadna odpowiedz nie jest prosta. Darkos poddaj sie i ucz sie z doswiadczenia ale badz grzeczny.

nie chodzi o to ze nie wiem czy komus ufac czy nie po prostu nie chce trafic na kogos, kto ze mna bedzie czekal na sex i wynosil go rangi czegos wielkiego a w przeszlosci robil cos zupelnie innego. bo jak slysze ze jakas laska chodzi do lozka tylko z milosci a miala 15 facetow w ciagu roku,k to szlag mnie trafias. wiem ze nie ma reguly ile czasu trwza zakochanie ale w to ze ktos sie zakochuje kilkanascie razy w roku nie wierze tak samo jak w to, ze mozna sie w facecie zakochac bo powtarza kobiecie : jestes piekna, mila, nigdy nie spotkalem takiej jak ty. to zwykla scienma a prawie wszystkie sie na to lapiecie. wystarczy ze on jest troche ladniejszy od duiabla no i ma kase i juz zasady znikaja tu lezy sedno sprawy dla mnie.

NieZnani... nieee!!!!! ja naprawdę nie uważam, że facet to świnia, kłamie itd. nie to miałam na myśli, pisząc to, co wcześniej napisałam. Ludzi dzielę wg zachowań a nie, płci. Znałam takich i takich: dobrych i złych, wykorzystujących i wykorzystanych i byli to zarówno mężczyźni jak i kobiety. A z tym, co komu łatwiej: ja np. mam zdanie, że to wam jest łatwiej zdobyć kobietę, czy to na raz, czy na dłużej...;)

darkos nie uogólniaj, bo te naiwne, które zakochują sie dla słów to często gówniary (acz nie zawsze) i pochodzące z domów, gdzie nie było ciepła, miłości, a one tego łakną i też ich nikt nie nauczył, że miłość to nie słowa. No i wybacz, ale z tą kas to pojechałeś... nie wszystkie idą na kasę... ja ma wkręt na żywiołowych i mądrych facetów: dla mnie sexy jest mózg u faceta i jak zawsze to \"coś\" czego sie nie da opisać, a panowie też łapią sie na to u kobiet... prawda?:)

Gość NieZnani
Zina Zen, Okay, moze jest tak pol na pol z zachowywaniem :) masz racje. Roznica jest ze ogolna opinia jest ze facet zle sie zachowuje, i kazdy tego sie spodziewa az pokaze ze jest inny a ogolnie faceci mysla ze kobieta to dobrze sie zachowuje ale w wielu wypadkach to okazuje sie ze wcale nie jest tak. Ale mysle ze kobietom jest latwiej naprawde i maja wiekszego wyboru partnera.

Gość do darkosa
Ty chyba masz pecha do dziewczyn albo sie z samymi dziwkami zadajesz. nie mozesz poszukac sobie jakiejs normalnej dziewczyny a nie dziwki? no chyba ze lubisz takie. pozdrawiam

noooo... ale w tezę o tym, że nam łatwiej to ciężko mi uwierzyć, acz... może, co srodowisko to inaczej. Na każdym kroku wychodzi, że nie ma reguł na nic, że wszystko jest uzależnione od wielu czynników... może trzeba więcej zdać sie na wyczucie i na intuicję, a nie na karawany analiz?

Ja sie zgodze z teoria, ze to kobieta decyduje na co moze pozwolic mezczyznie. Ode mnie zalezy jak daleko facet moze sie posunac. Mysle, ze z wiekiem latwiej sie jest porozumiec, czlowiek bogatszy we wczesniejsze doswiadczenia, moze latwiej zrozumiec drugiego. Dotyczy to przede wszystkim stosunkow damsko-meskich. Moze to jednak jes tak, ze na swojej drodze spotykam mezczyzn, ktorzy daja mi mozliwosc wyboru.

Gość NieZnani
darkos, Gubis sie w tym troche, mysle ze mialesz dobre odpowiedzi tu od (z tego co widze, okay kobiety), nie kazda kobieta jest taka jak moze Ty myslisz (nie mowie tego zloscliwie), sa lepszy ale przyznaje jest trudno ich znalejsc. Jeszcze trudniej ich znalejsc w barze czy na imprezie.