Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monisiia

NAklejaniE co i jak ?

Polecane posty

Gość monisiia

Witam ! jestem tutaj pierwszy raz . Odrazu spodobało mi sie to wasze forum.Zaczne od poczatku ,a więc zaczełam sobie robić paznokcie żelowe . tylko czytałam na róznych stronach że mozna je kleić na całej płytce a gdzie niegdzie pisze że od połowy ... Prosze pomózcie mi jak mam to robić ? jeżeli od połowy to co muszę zrobić żeby nie było widac że od połowy jest tips ? prosze o pomoc ;] jaK maciE gdzieś instrukcje z obrazkami mile widziana .. a teraz kończe . proszę dziewczyny o pomoc ;] ps. przeczytałam waszą instrukcje ,ale wolę sie upewnić zostawie nr gg 4865118

Gość fefita
idz na szkolenie !!!! widze ze zieolna kompeltnie jestes w tych sprawach.... tips ma specjalna kieszonke ktora pomaga go przykleic prawidlowo do paznokcia!!! nalezy roznice spilowac pilnikiem... ale znajaz zycie to nie zpilujesz tylko przypilujesz sobie plytke... bleee fujjj.... bedzie bolalo! tak wiec radze dziewczyno nie rob sobie krzywdy!! i najpierw udaj sie na kursik :) wszystko ci wyjasnia i bedziesz sama smigac pazurki

Gość monisiia
dzieki wielkie ;) juz była u mnie specjalistka przed chwilą i wyjasniła mi co i jak :P dam sobie rade ;]

Gość monisiia
aha i jeszcz ejedno co robisz zeby klej nie robił zmazów pod paznokciem ? frezarka , bloczek ??

Gość fefita
co z tego ze specjalistka byla?? chodzi o to ze po ukonczeniu kursu masz dyplom i fachowa wiedze... ktoej ta twoja specjalista napewno nie przekazala ci w 10 minut

Gość ale jaja...
chyba nie do konca ci wyjasnila jak zadajesz nadal durne pytania!Zycze powodzenia z frezarka.

Gość fefita
ha ha ;d