Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AniaS79

Logest - krwawienie międzymiesiączkowe - HELP

Polecane posty

Gość AniaS79

Właśnie skończyłam drugie opakowanie Logestu. Chciałabym się Was poradzić odnośnie jednej sprawy. W styczniu urodziłam dziecko i zaczęłam brać tabletki anty, najpierw były to Cerazette, jednoskładnikowe i wszystko było ok, od 2 miesięcy przerzuciłam się na Logest bo już nie karmię i zaczęły się cyrki. Nadmienię że kilka lat temu brałam Logest i było ok, a teraz w połowie drugiego opakowania dostałam plamień i lekkich krwawień międzymiesiączkowych. Przy pierwszym opak. było ok, a teraz już prawie 2 tygodnie cały czas plamię. Czy to normalne, naczytałam się już o tym sporo, że niby tak może być, ale nadal nie jestem do końca przekonana. Dodam, że przeziębiona nie jestem, bo o tego też ktoś to uzależniał, jestem za to na dietce, żeby zrzucić pare kilo po ciąży i intensywnie ćwiczę. Nie wiem czy to ma związek czy nie. Nie wiem też czy lecieć już do lekarza czy się jeszcze wstrzymać? Przedwczoraj wzięłam ostatnią tabl. z 2 opak. i powinnam dostać normalny okres w ciągu 3 dni, a nie wiem jak z tym będzie, bo plamienie utrzymuje się cały czas. (na szczęście nie duże). Napiszcie jak coś wiecie

Gość AniaS79
Napisze coś ktoś? Plizzzzzz