Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy. kosmetyczka.wosk.biki.

pomocy.wczoraj. kosmetyczka.wosk.biki.masakra.

Polecane posty

wczoraj kosmetyczka zrobila mi wosk na bikini dosc gleboko,pierwsze raz. A dzis mam cała cipke czerwona i mimo ze dala jakas ampukle na to...cala w malych krostkach!! w czwartek wyjezdzam a narazie choze okrakiem.POmozcie co mam zrobic z tym?? wygladam jak chora i boli.... smaruje jak mi kazala mascia borową z mentolem i panthenolem.

Gość ale jaja..
nie masz wyjscia, musisz przeczekac, samo zejdzie podraznienie

ok czyli sudocrem,albo tribiotic bo to z antybiotykiem cos...bardzo wam dziekuje!! powiedzcie tylko jescze czy za 2 dn mi to zejdzie,tam wiecej troche? bo sie chlopak pzerazi jak mnie zobaczy:(

a moze tormentiol?? prosze poradzcie...

Gość tribiotic będzie ok
mnie za pierwszym razem kosmetyczka ostrzegła, że przez jakies 2 dni może się utrzymywać podrażnienie i mogę być obolała. Podrażnienia znikną po tribiotiku ;) 🌻

oprocz podraznienia i obalałosci mam male ropne krostki czyli musze je czyms wysuszyc takie dzialanie ma tormentiol...wiec moze na zmiane bde smarowac,raz tym raz tym.

tribiotikiem smarowalam tatuaz i nie mialam zadnego podraznienia a to tez rana jak by nie bylo....wiec na wraziwej skorze hyba mozna tribiotic stosowac przeciez jest do uzytku zewnetrznego i gojenia sie ran.takze mysle iz nie masz racji.lekarze tribiotic nawet na zajady zalecaja jest wszecgstronny.ale ja oprocz rany jak juz wspomnilam mam ropne krostki a juz dzialania wysuszajacego nie ma....dlatego zapytalam np o tormentiol