Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość java update

dziewczyny mnie nie lubia bo jestem ladna -to nie prowokacja

Polecane posty

Gość java update

ehh nie uwazam sie za pieknosc,nie mam za wysokiej samooceny.mam 19 lat ,dzisiaj bylam w sklepie widzialam dwie dziewczyny ktore sie na mnie patrzyly i cos szeptały,pozniej patrzyly sie na mnie tak złowieszczo jakbym cos im zrobila,duzo jest takich sytuacji,na dyskotece laski mnie popychaja i głupio gadaja jak widza ze ich faceci sie na mnie gapia,nie umieram sie wyzywajaca,jestem normalna dziewczyna,nigdy nie narzekałam na brak powodzenia,mam duzo przyjacioł,przyjaciołek wiele z nich mi mowiło ze jak sie jeszcze nie znałysmy to mnie nie lubiły ,nie wiem czemu jestem spokojna dziewczyna zawsze usmiechnieta dziewczyny czemu jestescie takie zawistne

nie zmienisz tego, zakompleksione dziewczyny tak sie zachowuja i tak zapewne bedzie, mozesz to jedynie potraktowac jako komplement z ich strony i dowod uznania;)

Gość BeznadziejnaOsobaNielubiana
nie wierze ze się nie ubierasz prookacyjnie inaczej by się nie czepialy

Gość ariane i beznadziejna
walczą o palmę pierwszeństwa, o prawo pierwszego wpisu na każdym topicu, a jedna głupsza od drugiej buahahhahhaha

Gość bo to prawdaaaa
kobiety sa zawistne i tez nawet moj facet zauwazyl ze mnie mierza:P a nie ubieram sie prowokacyjnie tylko z gustem i potrafie zaskoczyc fryzura i stylem bo mam cos takiego jak gust:)

Gość java update
moze dla ciebie to jest prowokacyjny ubior - spodnica do kolan i koszulka na ramiaczka plus japonki,moze troche kolorystycznie bo spodnica biala czerona bluzeczka i torebka i biale japonki hm...

ja poprostu wpisuje się w nowe topiki bo tych z kilkoma stronami nie chce mi sie czytać i prrzeważnie tam ludzie mająjuż swój klimat i swoje grono

Gość bo to prawdaaaa
i z tym nielubieniem na dzien dobry tez prawda ale w koncu sie przekonuja (tak bylo z moja obecnie super kumpela) a dzis eh super sie rozumiemy:)

Gość java update
mam długie czarne włosy i ciemne duze oczy moze dlatego sie rzucam w oczy

java update --> ale sama przyznaj wolalabys być brzydka i przejąc wsyzstkie komplikacje z tym zwiazane ? :O

ariane i beznadziejna- ty za to walczysz o miano najzlosliwszego pomaranczowego tchorza na tym forum, pluc jadem co chwila zmieniajac nicki to zadna sztuka;]

Gość java update
i przepraszam za literówke ubieram nie umieram :P

idiotko puknij się w ten zakuty łeb, a może ja nie mam czarnego nicka?

najebać 1200 idiotycznych postów to też żadna sztuka :o

Gość java update
beznadziejna - czasami sama nie wiem, przez urode mam duzo prosciej cos załatwic,o cos poprosic,ale jak słysze czasami te komenatrze,te wzroki i zachowania to zaciskam zeby zeby nie rozpłakac sie;/

A skąd wiesz że jesteś ładna,czy nigdy się nie zastanawiałaś się nad tym że ktoś jest ładniejszy od Ciebie.??? Jest nas miliony kobiet,nie jesteś jedna.

widocznie sieją kretynico, a gdyby ci dali bana to jaki miałabyć kolor? hahahahhah

Gość java update
ariane i beznadzieja jak twoja mekiowa nie ma nic do powiedzenia na temat mojego topicu to nie zawracaj mi ariane i beznadziejnej głowy bo kapke jest załosne to co piszesz

java update--> a bedac brzydka nie dosc ze noie mogłabyś nic załatwić to i tak by Cię wyzywały te ladniejsze wiec lepiej być ładna i nie wciskaj mi kitu :O

ariane i beznadziejna, tyle w tobie jadu moja droga ze odechciewa mi sie juz z toba gadac;] co do tych 1200 postow to ja zalozylam zaledwie kilka tematow sa tacy ktorzy zalozyli duzo wiecej, a ze odpowiadam na rozne co w tym dziwnego

niestety nie pojęłam twojej gwary java

tobie się wydaje że odpowiadasz, w rzeczywistości, jak ktoś słusznie zauwazył, nie masz NIC DO POWIEDZENIa :)

Gość java update
matylda widzisz... czy ja gdzies napisałam ze jestem najpiekniejsza? dla siebie samej jestem przecietna ale zadbana dziewczyna,powodzenie mam naprawde duze nie mowie to zeby sie pochwalic czy powyzszyc samoocene, ja mam przez to problemy bo to nie jest miłe ze nie znasz dziewczyny a ona zaczyna na ciebie nadawac,bo jej chłopak sie do mnie usmiechnał

Gość java update
ariane i beznadzieja bo jestes zagłupia

na szczescie nie wszyscy maja takie zdanie:) sa osoby ktore byly mi wdzieczne za rady i na tym mi tylko zalezy a nie na bezpodstawnej nienawisci jaka prezentujesz, milego wieczoru:)

to się zgadza, za głupia, zeby pojąć głupotę gimgówien :)

rady, hahahahha Matka Teresa hahhahaha

Gość java update
beznadziejna hehe jak mialam 17 lat jakis facet za mna latał mowił ze jest sam ze nie ma laski,poszlismy kilka razy na piwko,raz na dicho okazało sie ze mial laske i laska sie dowiedziala o tych naszych wypadach,taka byla zła,nie na niego tylko na mnie,a ja nie wiedzialam ze ma laske bo mnie okłamał tak mi zaczela dopiekac,glupie esy straszyla mnie kolezankami,okropny okres dla mnie,płakałam wtedy i marzylam zeby zbrzydnac,teraz sprawia mi przyjemnosc jak ide ulica a faceci sie usmiechaja poprawia mi to humor,pracuje w barze na okres latni czesto dostaje propzycji kawy po pracy,to mile