Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość java update

dziewczyny mnie nie lubia bo jestem ladna -to nie prowokacja

Polecane posty

Gość java update
ariane i beznadziejna idz stad bo nie gadasz na temat.przyczep sie kogos innego na twoim niskim poziomie

java update to dosyc czesto spotykane, laska zamiast zjechac swojego faceta ktory sciemnia ze jest sam, to chce pobic lub zastraszyc ta laske do ktorej on swirowal, to jest dopiero glupota;/

Gość slomkowy kapelusz
Nie obraz sie droga autorko topiku ale uwazam ze zwyczajnie zadzierasz nocha i tym zwracasz uwage. Zapewniam Cie ze jest wiele ladniejszych dziewczyn od Ciebie ktore na pewno zwracaja na siebie uwage innych ludzi i niekoniecznie sa odbierane w negatywny sposob. Nie znam Cie ale juz czytajac Twoj topic niekoniecznie chcialabym Cie poznac . pozdro

Gość wwwwwdd
ale czego oczekujesz od nas??

Gość ariane i beznadziejna
ariane to było wybitne, powaliło mnie z nóg, takie odkrywcze, jak na to wpadłas?

Gość java update
słomkowy kapelusz a to niby dlaczego? nie znasz mnie czyzbys juz była jedna z zawistych?

Gość BeznadziejnaOsobaNielubiana
no to nie wiem dowiedzialas się czzego chciałas masz i moje potwierdzenie ze dziewczyny są zawistne i zazdrosne p.s głupia , zbyt pewna siebie ani chamska się nie wydajesz więc musisz być naprawde ładna p.s a ile masz wzrostu ?

slomkowy kapelusz -> Nie chodzi o to, czy któraś jest ładniejsza. Prawie każda, nawet ładna dziewczyna, jak widzi inną ładną, odczuwa swego rodzaju zawiść...bo każda chciałaby być Tą naj, naj...

Gość java update
mam 163 i wazne 50kg troszke chudzina ze mnie:p

Gość pierddd
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Gość slomkowy kapelusz
A gdyby moj chlopak popatrzyl sie na ladna dziewczyne, no to co? To juz spojrzec sobie nie mozna? A jezeli sie wgapia - polecam zmiane takiego faceta *na lepszy model* A Ty nie patrzysz na przystojnych kolesi?

Gość pierddd
oj tak tak tak chudzinka biduleczka

Gość java update
beznadziejna masz racje tylko ty i ariane mnie nie wyzywalyscie a byłam pewna ze bedziecie po mnie jechac;) ariane jezeli liczby przy twoim niku to rok urodzenia to moj chlopak jest w twoim wieku:p

Java,ja cie rozumiem,bo sama mialam ostatnio z 2 takie sytuacje gdzie pannice mnie mierzylyly wzrokiem. :/ A nie uważam się za pięknosc,tylko za normalną kobiete.A czy ładna,czy nie nie mnie to oceniac. ;) Byłam ostatnio na zakupach,na takiej giełdzie gdzie mozna kupić prawie wszystko i szly sobie z 3 pannice,pewnie nastolaty i jedna z nich zmierzylam mnie od pasa w dol,Chyba ma za duzo zębów niewiasta. :D Smiać mi się chciało.A bylam ubrana wbiałe rybaczki,białe klapeczki z niebieskimi kamieniami noi rozowa bluzke. :) A 2 to w Tesco,staly sobie dwie pary,przechodzilam to 1 z nich chloptas się popatrzyl na mnie,a blondi stojaca obok niego,pewnie jego pannica nachalnie się gapila. hehe

Gość pierddd
no właśnie, co wtedy?? co by było???

Gość pierddd
ja cię pierdyle, to ci dopiero historia, carinio napisz coś jeszcze, to takie przejmujące i ciekawe, napisz

Gość java update
jasne ze sie patrze to raczej normalne co nie,moj chlopak tez patrzy na ładne dziewczyny,wtedy nie nadaje od dziwek tej dziewczynie albo mowie głosno tak zeby słyszała ze jest brzydka i ma cos nie tak np z nosem czy z nogami.czasami sama sie obracam za jakas piekna kobieta:p nie jestem jakas less ale umiem ocenic piekno

java update dobry rocznik;) nie mam powodu zeby Cie wyzywac, to oczywiste ze znajdzie sie zawsze jakas ladniejsza od nas, poza tym sa rozne gusta:) a taka zazdrosc jest bezcelowa i troszke osmieszajaca

W moim przypadku to się cieszę że jesteś ładna,miło popatrzeć na ładna osobę .Mam nadzieje że jesteś skromna.

Carinio takie historie sa naprawde rozbrajające :) i tylko pokazuja jak niektore laski sa żałosne:)

Gość Tanja
java, sory ale nie znosze dziewczyn ktore gadaja tak jak ty..."nie mam wysokiej samooceny ale jestem taka ladna i dlatego mi zazdroszcza"... g*wno prawda!(moze w bardzo malym procencie tak jest) a nie pomyslas ze moze nie lubia cie za to jaka jestes? moze jestes taka wyniosla i zarozumial i uwazasz sie za lepsza od innych? dziewczyny wyczuwaja takie jak ty... ja nie wierze ze nie ubierasz sie wyzywajaco, jestes mila itp. a one czepiaja sie bez powodu! jestem w podobnym wieku i tez nieraz "obrywam" od innych dziewczyn ale sie tym nie przejmuje! czesem mi to nawet schlebia ze sa zazdrosne;) ale ja wiem dlaczego nie wzbudzam ich zaufania a ty mydlisz oczy.

Gość java update
jak mnostwo dziewczyn ladniejszych ode mnie,nie lubie sie wyrozniac,chodzi mi poprostu dlaczego dziewczyny sa takie zawistne!!!

Gość pierddd
oczywiście, tak ośmieszająca i bezcelowa zupełnie

pewnie ze miło, ja tez patrze na ładne dziewczyny to sama przyjemnosc:) i tez nie jestem less;) gorzej gdy ladna dziewczyna jest zarozumiala i ma sie za nie wiadomo kogo, no ale javy to nie dotyczy:)

Gość slomkowy kapelusz
Zapewniam Was dziewczyny ze nie jestem osoba zawistna. Nie jestem modelka ale wygladam ok. I mam kilka przyjaciolek, ktore sa naprawde pieknymi mlodymi kobietami. Ladniejszymi ode mnie, dodam :-) Przepraszam Cie autorko jeslli Cie urazilam mowiac ze niekoniecznie chcialabym Cie poznac ale tak jest. Uwazam ze jestes zadufana w sobie dziewczyna. Wydaje mi sie ze gapisz sie za dlugo na laski a one odbijaja Twoje spojrzenia i Cie pozniej komentuja. Moze sie myle. Mam nadzieje. Jesli tak jest - wspolczuje Ci ze masz tyle zolz kolo siebie.

Gość java update
tanja hehe dziewczyno mylisz sie,nigdy nie ubirałam sie wyzywajaco,nie mam zadartego nosa,mam duzo znajomych ktorzy mnie znaja, ja ładnej dziewczyny nie wyzywam od dziwek ot tak jak niektore sie zwracaja do mnie,mierzenie od stop do głow to norma,ale serio czasami jak na dyskotece słysze teksty lasek a nie robie nic złego nie podrywam nie flirtuje bo zawzsze chodze z moim chlopakiem to tylko zaciskam zeby i nic nie mowie bo tez nie mam ani zlosliwego charakteru,ani nie jestem nerwowa a ty niestety jestes chyba ta jedna z wielu

Człowiek chciałby być choć troszkę ładny.Niestety nie wszystkim jest to dane.

Pierd-chcesz no to masz hehe Kedys szlam na impreze z moim facetem,stalismy sobie a obok staly tez dwie mlode pannice i jedna z nich mnie zmierzyla. Ariane84,mnie to bardz smieszą takie zachowania. :)

Gość slomkowy kapelusz
Ariane84 - hihihi, super odpowiedz :-D