Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość java update

dziewczyny mnie nie lubia bo jestem ladna -to nie prowokacja

Polecane posty

Gość java update
ariane buziaczki dla ciebie :*:*:*:*:*:* słomkowy kapeluszu, hehe twoja sprawa jak tak myslisz, nie znasz mnie i nie poznasz raczej, nie patrze sie na laski,chyba ze były by ładne no ale niestey to były te typu barbie tapety miniowa jak u dody nie moj typ:P nie wiem czy wiesz ale niektorzy wyczuwaja na sobi wzrok innych ludzi ja tak wlasnie mam, a wtedy były dla mnie wazniejsze buty a nie te laski;p

Gość izabelkaaaaaaaa
Hej:) aja mam podobnie,dziewczyny dopóki mnie nie poznają blizej niecierpią mnie.Mam 26 lat,zawsze podobałam sie facetom,chociaż ja sama siebie odbierałąm jako brzydką gruba osóbkę,szybko dostałam okres wiec czasowo inaczej wygladałam od moich rówiesniczek.teraz wygladam znaczniej młodziej od nich,bo niewiele sie maluje,mam łągodne rysy twarzy,a powodzenie wieksze niz kiedyś,ale koleżanek mam niewiele.Dziewczyny które mnie dobrze znają wiedzą że nigdy nie poderwałabym faceta związaego z kimś,ani też nie pozwoliłabym aby któryś z zajetych facetów mnie podrywał.Bywam w takich sytuacjach niemiła dla takich facetów.Kiedyś miałąm bardzo duzo kompleksów,ale teraz to ja leczę z kompleksów moje koleżanki.Mipomógł psycholog,a ja im pomagam bo bardzo je lubie i szanuje i nie wyobrazam sobie żadnej z nich odbić faceta,ani innym kobietom.

Kiedyś moje koleżanki widziały mnie w telewizji,brałam udział w miss,komentarze były bardzo krzywdzące.

Gość slomkowy kapelusz
java - spoko, skoro tak mowisz to ok . A wyslesz swoja fote?

Gość porque
Mnie tez kobieta nie lubia, ale ja sie tym nie przejmuje. Wiem, ze to przez kompleksy i brak pewnosci siebie. Wbrew pozorom ja tez mam kompleksy i jestem ciekawa co ci takiego izabelkoo psycholog powiedzial, ze sie ich pozbylas?:)

Nie chciałam zrobić przykrości,poszłam cichutko do studia telewizji,nikt nie wiedział,a i tak mnie zobaczyli.:)

Gość izabelkaaaaaaaa
nie wiem ale ja lubie jak ktoras z moich kolezanek łądnie wygląda,nigdy nie była zazdrosna,zreszta staram sie pomagać jak umiem aby dobrze wygladały.tez dziwie sie jak mogą byc niektóre takie wredne dziewczyny.Kiedys idąc ulicą szło kilka osób,jakis facet jak przechodziłam [powiedział o mnie jakiejś dziweczynie ze jestem łądna,na to ona ze przemalowana lala:/ a ja sie wtedy wogóle nie malowałam:/mam bardzo ciemna naturalną oprawę oczu ,ciemniejsza karnację naturalną i naturalne jasno brązowe długie włosy:/

Gość megg2
A mi sie wydaje, ze po prostu zadzierasz nosa lub sprawiasz wrazenie zarozumialej, majacej wszystkich w dupie. Zauwazylam, ze jesli ktos wydaje sie niesympatyczny, to szukamy u niego wad i krytykujemy jego wyglad. Gdybys byla sympatyczna nikt nie bylby niemily w stosunku do ciebie.

Gość izabelkaaaaaaaa
ja chorowałam na depresję,psycholog kazał mi codziennie stawać przed lustrem i mówić sobie ze jestem piękna,zadziałało uwierzyłam w siebie po czasie.Poza tym uzmysłowił mi ze kazdy ma jakies kompleksy ,nikt nie jest idealny i że mam nie słuchać kobiet tylko męzczyzn:)

Lubię mówić że ktoś czy coś ładnie wygląda.Nie mam oporów.Czasami powiem że np. ta pani ma śliczną sukienkę i że ładnie jej w tym kolorze.

Gość java update
staram sie byz zawsze usmiechnieta ja nie umiem byc nie miła

Gość izabelkaaaaaaaa
Do megg2 :) Nie wiem czy to było do mnie,ale wierz mi że ludzie bywaja niemili,własciwie bez powodu.U dziewczyny dobrze wyglądającej zawsze doszukuje sie wad.Poza tym ja osobiście właściwie nie wiem czemu ale zawsze wyróżniałam sie w tlumie,nawet jesli wyszłam bez makijażu,w dresie.Kobiety poznając mnie bliżej zmieniają o mnie zdanie,ja nigdy nikogo nie skrzywdziam,zawsze byłam miła dla ludzi,wielokrotnie dostawałam przez to w dupe.

Gość java update
kapleusz dawaj maila

Gość java update
izabelka rozumiem cie doskonale a widzisz jak laski tu jada

Gość java update
ariane czy ty sobie ze mnie zartujesz?

dziewczyny po prostu nie kazdy jest na tyle dojrzaly i swiadom wlasnej wartosci aby moc docenic takze piekno innych, niestety.

Wiecie to nie tylko te brzydsze mierzą ladniejsze.Wystarczy też że jestes fajnie.lepiej ubrana od kogos i zaraz się gapią takie na ciebie. Kupilam sobie fajne klapki biale z takim dwoma serduszkami srebnymi,noi widze jak się gapią na klapeczki hehe Aż chcialoby się powiedzieć,wiem wiem ,że są ładne.:P

Gość izabelkaaaaaaaa
Ja osobiscie widzac człowieka raczej szukam pozytywnych jego cech,przez to wiele razy sie spażylam.Nigdy nie oceniam po wyglądzie,a wiem ze wiele kobiet wyszukuje w innych cech negatywnych,wad.Moja mama powiedziałą mi kiedys ze nie ważne ile bym sie starała ,kolezanek będe miała niewiele.

Gość java update
dlaczego teraz słomiany kapelusz sie nie odzywa ?????????? czy izabelke tez bys nie chciala poznac?? bo jest tak samo zarozumiala jak ja??? hehe

Gość izabelkaaaaaaaa
Carinio :) Można "gapić"sie pozytywnie i negatywnie.Ja też potrafie patrzec sie na inne kobiety(nie jestem lesbą) i podziwiać jak coś mi sie podoba,to nic złego,ale mnie osobiscie mrozi wzrok jak ktoś sie komus przygląda od góry do dołu szukajac wad,to się czuje i odbiera negatywnie.

Gość tak sobie mysle....
ze autorka topiku ma racje....i to nie jest kwestia tego , czy jest zadufana, pewna siebie, zadziera nosa...wiec nie komentujcie głupio, tylko otówrzcie oczy..bo tak jest faktycznie.Takie sa własnie kobitki.Nie daj boze zeby ktos lepiej wygladał, to juz komentarz, głupi tekst, i oczywscie zaraz usłyszec mozna-"wymalowana lala,; zrobiona; wcale nie jest taka ładna; to i tamto ma brzydkie"...i zaczyna sie doszukiwanie ewentualnych wad w wygladzie!jak ktos ma ładne nogi, to zaraz dospiewaja -ale biust mały; ładne oczy- to znau brzydkie zeby...jak czasami przebywam w towarzystwie moich znjaomych,, to uszy więdna! kurde-jedyna rozrywka, to komentowanie wygladu innych! Mam znajomą-sliczna dziewczyna, nie za chuda nie gruba, ladne włosy, niezła figura, mądra, dobrze ułozona...ale oczywisicei juz inne laski sie doszukały- ze zęby krzywe, ze cellulit, ze niska i zmarszczk.Naprawde to jakis koszmar, ale to juz chyba taka mentalnosc.pozostaje tylko nie przejmowac sie zazdrosnymi laskami!

Gość java update
wczesniej pisałam parszywy podszywaczu ze mam czarne wlosy i ciemne oczy;//// i nie bawie sie w cos takiego jak fotka.pl

izabelkaaaaaaaaaaa-ależ oczywiscie ze jestgapienie się negatywne i pozytywne.Z tym,ze jak ktos ci pozazdrosci fajnego ciuszka,badz tego ze jeses fanie ubrana to raczej to są negatywy.Moze sa i takie,ktore mowia ale fajnie wyglądasz. :)

Nie wiem, czemu tak jest, ale niewątpliwie, coś jednak w tym jest, że kobiety nie lubią innych ładnych przedstawicielek swojej płci. Zauważyłam to już nie raz i nie dwa - sama staram się nie zachowywać w taki sposób i nie być zawistna. Zauważyłam, że szczególnie ciężki żywot mają te ładne i głupie - mój kolega zakochał się w ślicznej dziewczynie, świata poza nią nie widzi i nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że laska zachowuje się jakby pustakiem w dzieciństwie oberwała. Wszystkie znajome mają z niej nieziemski ubaw. Myślę, że nie bawiłyby się tak dobrze kosztem jej głupoty, gdyby była przeciętnej urody. Po prostu taki dysonans działa na kobiety jak płachta na byka ...

Gość java update
To były zdjęcia sprzed farbowania!