Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość escapikowa

pomozcie przejsc escape!!!1

Polecane posty

Gość japońska znowu
Kurcze, nie zagram w submachin, bo musze iść do pracy :( Napisze instrukcję do tej japońskiej, tak jak pamiętam. Kto chce kombinowac, niech nie czyta :P 1. w pierwszym pokoju zabieracie ręcznik, mydło, mydło w płynie i wąż. Mydłem polewacie kurek i kurek zabieracie ze sobą 2 potem musicie skombinować nożyczki. One są w szafce za sejfem. Kod to suma cen rzeczy, które wzięliście z pierwszego pokoju (ręcznik, mydło i mydło w płynie) 3. Z nożeczkami, weżek i kurkiem idziecie do balii. Wchodzicie do środka, tak jest zaznaczone miejsce, które atakujecie nożyczkami. Robi się dziura. Wychodzicie na zewnątrz i do dziury przykladacie węża. Znowu wchodzicie do środka i do węża przyczepiacie kurek. Potem na zewnątrz i ciagniecie za weża, balia sięprzesuwa. Wcześniej trzeba polać mydłem w płynie 4. Za balią znajdujecie kombinerki, ktore zabieracie 5. Gdzies na korytarzu leży klucz do kibla. Wchodzicie tam i zabieracie misia i taką część ze spłuczki 6. Potem musicie połączyć jakieś dwa przedmioty, nie pamiętam ktore i zaatakowac żarówkę cdn...

Gość gra japonska-
witam :) w co teraz ?? :D

Gość japońska znowu
Jak zgaśnie światło to w kiblu znajdujecie miecz samurajski. Przecinacie nim tą rurę w kiblu i wszystko zalewa się woda. Potem trzeba użyć misia (też w kiblu) w to chyba wszystko. Jakbym coś pominęła to piszcie :D

Gość japońska znowu
oj przepraszam, mały error. Pomyliło mi się. Klucz znajdziecie, jak potraktujecie kran tym kluczem znalezionym za balią

Gość gra japonska-
a swiatło w kibelku czym zgasic ??

Gość gra japonska-
a coz tymswiatłem w kiblu ?? gdzie to sie gasi ??

a w jakiej ty jestres grze? W szafie?? Jelsi tak to jest pod plaszczem, musisz wejsc na plansze z plaszczem/faruchem i kliknac nizej --> na podlodze jest skrzynia, w niej szczypce, a pod nimi ten niby srobokret

ja jestem w tej grze z płaszczem , wieszakiem i zegarkiem:D śrubokręt znalazłam ale teraz nie wiem co mam wpisac w kalulator:o

jak znajdziesz srobokreet to isz nad drzwi, otworz nad nimi to wejsci (sorboktrtem i kluczem), wejdz do srodka, przesun raczke w prawo i wyjdz. W pokoju zrobi ie niebiesk, na plce jest list z data. Te tade wpisz w kalkulator. CHyba 111187 i otrzymasz klucz

Gość nie moge znaleźć
zapałki w tej pierwszej grze, niech mi ktoś podpowie!!! Prosze:)

Gość japońska znowu
Dobra, jestem już w pracy i moge dalej grać :D W co teraz?

Gość japońska znowu
Oj, w domu mam lepszy internet :P

Gość dziekuje
ooo super:) nie umiem już tylko znaleźć jakiegoś listu pod łóżkiem.

Gość japońska znowu
a w co grasz?

Gość japońska znowu
a, już skojarzyłam, list jest nad łózkiem chyba. Klikasz na środku prostokąta nad łóżkiem. To ta gra?