Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość escapikowa

pomozcie przejsc escape!!!1

Polecane posty

kurcze, nie wiem jak grac. Mam 6 kluczy i 1 roztargana kartke. Anie nie moge niczego wziac z inwentarza. Hmmm

buu a dlaczego mi ten link nie wchodzi?:O No widzisz, jaka mila niespodzianka:) ja nie lubie grac na kompie w zadne gry ale te sa fajne:):) Jeszcze tym batrdziej jak sa wskazowki hehehehe

jestem i zaczynam :D mam 4ry klucze i jakis kawalek papieru,nie wiem jak ta glupia zaslone w lazience przytrzymac aby cos z tamtad wziasc :O

ooo mam, kliknik kolo okraglego dywan w plytke po prawej (zolta) i wezmiesz 2 cz. kodu

Carlanika my juz w co innego gramy wiec nie pomozemy pewnie za bardzo. Ale pamietam ze po prawej masz wlacznik siatla. czasme trzeba rozjasnic montor na max, bo jest dosc ciemno. (moj znajomy u siebie nic nie widizla:P )

nie nie, 3eba pociagnac tam za sznurek i robi sie jasno, i kolejkny klucz pojawia sie:)

hm.... jestem juz na tym pietrez na gotrze i nie wiem co 3eba tam wpisac,ktopre daty ;/ tam na koncu korytarza,co leza karteczki na dole:O

na jakim pietrze??? :D Ja mamnoz, i widizlam kod: 3218 sprobuj, i powiedz jak weszlas na pietro

a wiec jak masz noz to wjedz do tego pomieszczenia a ktorego wyszlas,bialego i przetnij sciany, tam jest nawet zaznaczone i tam bedzie karta,wez ta karte i daj do tego urzadzenia co jest jak wyjdziesz z tego bialego pomieszczenia, przycisnij przycisk i Ci sie otworza drzwi :)

Asasello jestes okropna,ja tyle sie naprodukowalam aby wytlumaczyc a Ty sama do tego doszlas hehehe ;)

hihi a wychodzisz z tamtej? Uruchomilas projektor? Ja sie jeszczepomecze. Tylko wkurzajamnie te obrazy i zdjecia:P Beznadziejne:P

yes uruchomilam :)ten slajd masz na samej 3ecim pietrze, idz na sam koniec i tam masz takie male schowki i tam w jednym z nich jest slajd,wez go i idz do projkterowa,wloz ten slajd i uruchom, i kliknij na zdjecie,ktore sie pojawila i pojawisz zie w innym pomieszczeniu:) aha i jeszcze jedno,na ostatanim pietrze, 1wszym wjedz w drzwi i kliknij na sciane ,tam sa znaki chinskie,przepisz je sobie na kartke bo sie przydadza:)