Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość escapikowa

pomozcie przejsc escape!!!1

Polecane posty

Gość japońska znowu
Poduszki też mi sie nie podnoszą. No a mysz trzeba zwabić na gumę i przykryć kapeluszem. Moneta wypadnie z płaszcza, jak jeszcze raz nim poruszasz

Trzeba mu poprzestawiać rogi.Te długie mają stać w pionie a małe w bok, jak dobrze ułozycie to z pyszczka wyskoczy dyskietka:)Ale Wy to już pewnie wiecie;)

Gość japońska znowu
To tak, jak ja :O Tylko czasami musze popracować :P

Wiem, tylko niewiem jak to zamalowane ułożyć w tych kropeczkach :O Bo jakoś nieproporcjonalne to :P

No na biurku będzie się przyglądała ekranowi. Włóż dyskietke to poleci na lampke i rzuć nią :D

jak wejdzie na biurko, podłącz komputer do kontaktu to zainteresuje się monitorem, wtedy włóż dyskietke.

Wiem wiem, będzie remont :P Jak dobrze pamiętam to do tej dziury trzeba coś włożyć, chyba gume :P

No ja z szuflady jeszcze szpulke mam, a młotkiem rozwaliłam statek nad pianinem i mam zapis nutowy, teraz kombinuje jak go zagrac na pianinie.

helo kolezabnki:) w co gracie? Ja mam jeden fajny link, ale poki co dolacze do was :)

http://www.gotmail.jp/whiteday/ Juz w nia gralam wczesniej, zmieniilam kawe, i zrobilam ja w filizance, dodalam łyzeczke, cukier, jakas wisky. Na pietrze znalazlam walek/drazek i rozwalilam jakos nim pudelko z ciastkami, dalo szyfr do drzwi. Na tym stanelam. Zaczne jeszcze raz :) Moze razem nam sie uda :)