Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulka londynek /

kto przegada ze mna cała noc?

Polecane posty

Gość anulka londynek /

hej witam, czy ma ktos ochote na nocne pogaduchy? o wszystkim i o niczym? a moze jakas mila osoba z Londynu sie znajdzie, ale oczywiscie nie koniecznie:) a wiec kto sie pisze?

Gość ola___
Hejka, bywam czasem w Londynie (co nie znaczy że uważam się za miłą ;D). Np w październiku zabawię aż 3 tygodnie. Ale teraz piszę z domu, co mnie cieszy, a jednocześnie oglądam w telewizji na kompie filma na AXN. Jednak rozmowna nie będę, jestem śpiąca. A ty, Anulko, co robisz?

Gość ola___
Tzn teraz co robisz... jak ci dzień minął...?

Gość anulka londynek /
nudno, mialam wole i w sumie nie wiem kiedy ten dzien przelecial, dlugo spalam, potem na male zakupki, i do teraz tv ogladam na film4 , do kogo do londynku przyjerzdzasz?

Gość ola___
masz ochote na cyberek?;)

nooo... ten podszyw o "cyberku" mnie wkurzył, a to niełatwe, gratuluję podszywaczowi to już lepiej będę pisać pod czarnym nickiem, nie \"ola___\" wracając do tematu... fajnie masz, mi się podoba w Londynie i chętnie tam pojadę ale jeszcze chętniej znów wrócę; jak przyjeżdżam, to z pracodawcami sprzedawać książki i to tyle, nocujemy u jakichś znajomych, w Ealing

ja mieszkam niedaleko londynu, od kilku miesiecy a Londyn odwiedzilam tylko raz.... jakos mi tam szaro;p

gdy mi się trafia dzień wolny, też jestem tak wykończona że odsypiam :) dobra, idę podjeść trochę zimnej zupy zanim ją wstawię do lodówki, potem wykąpać się i spać, no i pewnie przykleję się do mojego faceta który śpi zlany potem bo chory a propos, na AXN (właśnie skończyłam oglądać film) lecą praktycznie te same seriale co na którymś z BBC, gdy więc oglądam BBC (ileś tam), mam wrażenie że to AXN a w ogóle gdy jestem w Anglii, to z kolei tęsknię za krajem do tego stopnia, że wieczorami wychodzę pospacerować tam gdzie zbierają się Polacy, tylko po to żeby posłuchać naszego języka, wtedy nawet \"k...\" czy \"sp...\" mi nie przeszkadza ;D choć z kolei do miejsca szybko się przyzwyczajam... i do pieczonych kurczaków z Tesco

ja nie odbieram Lodynu jako szarego, ale to zależy też od dzielnicy, a jednocześnie nie mam porównania (z miast UK znam jeszcze tylko Manchester) :)

cholera, jestem chyba uzależniona od kafeterii... trudno mi się oderwać... to narka, dziewczyny! :) idę spróbować czy mi posmakuje zimna zupa a potem wykąpać się

Gość anulka londynek /
dziewczynki internet mi uciekł chorera :/ a wy juz spicie pewnie :(

Gość durexiks
czesc