Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalklala

modyfikacje ciała piercing/tatuaz interesuje was to?

Polecane posty

Gość lalalklala

jak w temacie, sami sie ozdabiacie? czytacie na ten temat?

Gość ja też bym chciala

ja mam piercing w pępku.. to był całkowity spontan, teraz po 3latach już prawie nie zwracam na niego uwagi.. tylko mój menio ma zabawę podczas pieszczot

Ja zawsze chcialam miec kolczyk w brwi i tatuaz. Na kolczyk w brwi nie pozwala mi praca niestety, a na tatulaz wydaje mi sie, ze jestem troche za stara...szkoda, ze strasznie mi sie podoba.

tzn. chcialam tatu od zawsze, ale nigdy nie moglam sie zdecydowac co...no a teraz juz chyba na to troche za pozno...a szkoda :(

Gość JaMika
Mag79 - mam 40 lat,tatuaz zrobilam sobie na 35 urodziny.Mam na prawym ramieniu naprawde spory tatuaz,przyciaga wzrok,bo i duzy i wyjatkowy.Projektowala mi go i wykonywala artystka malarka.Jestem z niego dumna i mysle,ze wiek nie ma tu nic do rzeczy.Chyba,ze duza wage przykladasz to tego,"co ludzie powiedza"...

Gość Kafeterianka1000
ja tez lubie, sama mam tatuaz na łopatce i kolczyk w pepku i sutku

Gość troche nie na temat?
kilka dni temu widzialam facia cos jakby kulki" pod skora na czole, kolczyki w uszach takie jakby mial wielkie dziurki, duzo tatularzy na rekach i karku,i jeszcze kolczyki w brwiach,ogolona glowa- w myslach jakbym go " rozebrala" z tych ozdobnikow i ubrala " normalnie" bylby lysiejacym, nie wysokim grubaskiem...