Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalennnka

Pomozcie mi...

Polecane posty

Gość magdalennnka

hej dziewczyny! Mam taki problem, mieszkam jeszcze z rodzicami i z babcia... no własnie, problem jest z babcią... Jest osobą która ma nieograniczone słownictwo - ktora moze mówić i robic wszystko co zechce, nie zwarzając na konsekwencje. Wczoraj chciałam się pomalować, kupiłam sobie niedawno czarny tusz z Max Factor, wczoraj patrzę szczoteczka jest zgięta na niej pełno waty czy czegos co sie do szczoteczki przylepiło. Później patrze ona chodzi sobie z pomalowanymi brwiami... tusz jest do wyrzucenia :( Nic jej oczywiscie powiedziec nie mogę bo bylaby to wielka obraza a rodzice powiedzieliby ze nie mam do niej szacunku... Mam dość, sytuacja z zeszłego tygodnia - powiedziała mi ile mam pieniędzy w portwelu!!!! Ludzie i co ja mam zrobic!?!? ona mnie terroryzuje!

powiedz rodzicom o tym tuszu, tylko nie krzycz, nie wyzywaj babci, spokojnie powiedz o co chodzi, powiedz zeby rodzice zwrocili Ci pieniadze za ten tusz. a babci powiedz ze nie zyczysz sobie zeby grzebala w Twoich osobistych rzeczach, ale na spokojnie wszystko. ile Twoja babcia ma lat? szczoteczka tuszu jest zgięta wiec nie do uzytku? czy mozesz uzywac ten tusz, ale po babci nie chcesz?

Masz naprawde problem!!!!!!!!!! to jest dziedziczne, na starosc bedziesz jeszcze gorsza od niej!

Gość Katya2007
trudno powiedzieć co zrobić :o ja nigdy nie dałam się terroryzować swoim babciom jakoś.

Gość kto to jest kobitka
Trzeba było reagować po pierwszym numerze jaki ci wykręciła... A gadki o szacunku do mnie nie przemawiają, bo ja tak samo na niego zasługuję jak ludzie starsi :O A grzebanie w rzeczach osobistych jest dla mnie niedopuszczalne :O

Gość Katya2007
zgadzam się z radami Błękitna Laguna, chyba tak będzie najlepiej. Nie daj się babci :)

Moja babcia robila o wiele gorsze rzeczy; A teraz kiedy jej juz nie ma, bardzo nam jej brakuje; Ludzie tak szybko odchodza... zycie tak szybko mija... :(

Gość grenik
wiem coś o tym, ja sama walcze z babcią bo grzebie mi w rzeczach ale mam w mamie sprzymiezenca bo ona nie pozwala na to i sama babci powiedziala ze w moim pokoju nie ma nic do szukania. zamykam pokoj na klucz (przekonalam rodzicow zeby mi zalozyli lucznik i mam spokoj w miare). niestety takie sa babcie... ech

Gość Motyl w Kropki
WPIERNICZ JEJ I TYLE. POGADAJ Z BABSZTYLEM. NARUSZA TWOJA PRYWATNOSC. Wiesz co? Zapiernicz jej jakis jej kosmetyk, np. krem, pomadke, tusz itp. Niech MA !

Gość magdalennnka
Rozmawiałam własnie z tatą i obiecał, że pomysli o oddaniu babci do domu starców