Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy nic

czy kiedyś coś wygraliście?

Polecane posty

Gość nigdy nic

w konkursach radiowych, telewizyjnych, zdrapkach, krzyżówkach z gazet, czy w jakichkolwiek innych organizowanych na szeroką skalę?

Gość Katya2007
4 w totka, 80 zł :)

Gość trottel
ta, na fujarze

Gość kto to jest kobitka
4 w totka, dwa razy w zdrapce, perfumy w gazecie, torbę podróżną w konkusrie literackim w liceum :P

jakieś sto lat temu :p książkę :p w konkursie o literaturze. to było 1 miejsce.

Gość dupa blada..............
w zdrapke, 100 zł.

Gość tak sobie pytam
lalkę w przedszkolu za najładniejszy rysunek o zimie. było to 1 miejsce :) a lalka była sliczna, ale skonczyła marnie, bo jej oberwałam konczyny :)

Modliszka...ja wysyłam smsy do radia, ale jakoś do mnie nie dzwonią, a w totolotka nawet 1 nigdy nie trafiłam:o

ja mialam okres mani krzyzówkowej,wygralam sporo rzeczy,jednak przewaznie to byly drobiazgi,nigdy nic tak naprawde cennego:) teraz juz niestety nie rozwiazuje krzyzowek...jakos mi minęło?!?!

Gość frk-09
kiedyś wygrałem śmora

Gość jhllkku
aparat fotograficzny SKINA za rozwiazanie krzyzowki w bravo girl :P jakies 10 lat temu :D big milkow nie zlicze, a zanim wygram harnasia to alkoholiczka zostane chyba :P

Gość qqqqqqqqqqqqqq
6 zł w zdrapke,ale tak mnie wygrana zachęcila,że potem 12 wydalam na kolejne zdrapki, więc chyba się nie liczy:/

Gość o w piczke
zestaw kosmetyków w "filipince" naklejki z bohaterami "Dynastii" w jakichś gumach do żucia:-O piwo harnaś:D

Gość aborygen
wygrałam żelazko i sokowirówkę za rozwiązanie krzyżówki z Super Expresie:)

co ja wygralam..zaluje ze nogdy tego nie zapisywalam,polowe rzeczy gdzies juz mi umkneło:) w totka kiedys 68 czy 86 zł? kilka razy jakies kwaoty typu 100,200 zł kosmtyki wszelkiego kalibru (do kapieli,do opalania,kremy,farby do wlasow)na tony, ksiazki,gry planszowe,filmy na vhs i dvd,gry komputerowe,joypad,muzyka na kasetach i płytach... torby podrozne,kiedys rajsopy!:D hustawke dla dzieci,namiot igloo,kawiarke,robota kuchennego,waga kuchenna,waga lazienkowa elektroniczna.. o rany wiecej nie pamietam :)

Mi udalo sie wygrac sporo rzeczy, moze nie za jakies wielkie kwoty ale zawsze jakas uciehca :) A wiec: aparat fotograficzny, 2 pobytu przez weekend w hotelach o dosc wysokim poziomie :), mawszynka do gotowania jajek, zaproszenia na koncerty, do kina, do teatru, opery lesnej i na roznego rodzaju koncerty, spora ilosc kubkow (ok 10) , koszulek( ok 10) , parawan na plaze, latawiec, piłka, czapka, kosmetyki (nawet dosc sporo :) ) , płyty, ksiązki, hmmmmmmmmm wiecej nie pamietam ale napewno cos by sie ejszce zanalazlo :)

Gość gość
Jak coś, to tylko zdarza mi się grać w konkursach internetowych, gdyż z nimi jest najmniej zachodu i chyba łatwiej jest coś wygrać. Ważne jest też to, aby konkurs nie polegał na zwykłym kliknięciu biorę udział, tylko czymś kreatywnym, wtedy w konkursie mniej osób bierze udział. Coś w tym stylu http://seniorzy24.pl/recenzja-miesiaca/ wystarczy zrecenzować książkę, a można wygrać stylowe słuchawki.

Gram tylko w takich konkursach, gdzie nie trzeba nic robić dla wygranej, ponieważ w razie przegranej praktycznie nic nie tracę. A moja największa wygrana to whisky z jeszcze trwającego konkursu http://konkurs.whiskydice.com/

Gość gość
dziś wygrałam 25 ziko w kaskadzie o 14 :00 Sprawdzam stronę http://itotolotek.pl/ a tu taka miła niespodzianka!