Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Foots

do tych którzy zostali w Polsce...

Polecane posty

Gość ewwka
tak! sama płace podatki i zusy co w tym dziwnego? nie powinnam Płacic twoim zdaniem? powinnam oszukiwac jak wiekszosc Polaków i migac sie od tego?

Gość ewwka
acha sadzisz ze mi zal dupe sciska?na jakiej podstawie ? a niby czemu ma mi sciskac/ z tego powodu ze za mało zarabiasz i musisz tam jechac ?

acha kiedy tu nie wejde jestes na każdym topiku, co z twoim dzieckiem?/Tam będziesz go uczyć angielskiego a tu siedzisz 24h na dobe przed kompem...za dużo cie tu żebyś mogła poświęcić wystarczająco czasu dla dziecka.I nie wymiguj sie bo takie są fakty

Nie , nie musze przedstawiac swoich racji. Poprostu mam porownanie z tym co w Polsce i dlatego nie mam zamiaru wracac. Tylko szlag mnie trafia jak zalosnie udowadniacie jak wam tu dobrze! skoro tak dobrze to czemu tylu ludzi wyemigrowalo??? a moze gazet nie czytacie, tv nie ogladacie.....:(

ewwka jesteś tak napastliwa i sfrustrowana , że jakoś nie czuję od ciebie tej beztroski o której tak piszesz :) naskoczyłaś na mnie jakbym przynajmnie ciebie ciągneła za granicę.

Karmazina Moje dziecko teraz spi. Nie twój biznes jak dysponuje czasem. a zresztą nie odbiegaj od tematu. bo zauwazyłam ze przesiadujesz tu \"dla mnie \":P

Tak tak acha twoje dziecko śpi 24 h na dobe a każdy tu dla ciebie siedzi...dalej bądź w tym przekonaniu...

Gość jak maja czytac jak calymi
dniami na forum ......................pustaki

Gość ewwka
Mr.Covalsky a dlaczego mam narzekac skoro zyje tu jak paczek w masle? sa tacy co wyjezdzaja bo innego wyjscia nie maja ale sa tacy ktorym zyje sie tu dobrze wiec po co maja szukac szczescia po swiecie skoro juz je maja?

w sumie dyskusja o nauczaniu dziecka achy języka angielskiego jest bez sensu skoro małżonek jest w Islandii dziecko zatem powinno uczyć się języka Islandzkiego :)

Gość ewwka
chcesz? twoj maz tez chciał zostawic was i pojechac ? czytałam gdzies ze bardzo to rozstanie przezywałas i nie piltol ze tego chciałas

Karmazina ja nie bede sie Tobie tłumaczyć z mojego macierzynstwa zadbaj o to aby byc lepsza matka zona i kobieta ode mnie dla ciebie moge byc nikim.

faktycznie za duzo pisze o sobie . czas to zmienic bo stałam się pozywką dla niektórych. 🖐️

jesteś...w tym masz rację. i widać jak kochają wnusie babcie, bo kazdą wolną chwile z nią spędzaja. Jak dobrze mieszkać z rodzinką.

Gość cha cha cha cha
Jak zwykle nie potraficie dyskutować, tylko skaczecie sobie do oczu. To żałosne...

Gość kup mu klatke
tylko nie zapomnij umiescic na blogu zdjec z wizyty mezusia :)🖐️

Gość pielęgniarka
ja planuje za parę miesięcy wyjechać z rodziną do USA. nie zamierzam siedziec tutaj gdzie nie jestem szanowana. mam wyższe wykształcenie i pracuję na bloku operacyjnym i salach pooperacyjnych a na rękę dostawałam 900 zl + ok 200 za nocki. to jest śmieszne bo odpowiadam za życie ludzkie a stróż w siedzibie NFZ zarabia więcej! jeśli to się radykalnie nie zmieni to nawet nie będę myślała o powrocie:( natomiast mój mąż dostaje na rękę 1300 zl a w fili tej samej firmy w Stanach dostanie kilkanaście razy więcej. a przyjmą go tam z otwartymi rękoma bo jest naprawde dobry w tym co robi. tutaj wynajmujemy kawalerkę bo nawet nie mamy zdolności kredytowej żeby wziąć kredyt na własne M.

kup mu klatke nawet blooga się czepicie ..... jak jechac po całosci to całosci nie ? echhhh 🖐️

Gość kup mu klatke
ja sie nie czepiam

moja sprawa ile frustratko nie czepiasz się .no cóż zabrzmiało jak kpina

zbytni ekshibicjonizm niestety nie jest popularny i uwielbiany lepiej zachowaj miłe chwile i fotki dla ludzi którzy sa warci tego aby im je pokazywać a nie dla kafe - chołoty

Gość kup mu klatke
chyba Hołoty:O

Haris masz rację ....chociaz to nie eksibicjonizm a dzielnie się swoją radościa:) ale fakt ....link ze stopki \"wyskoczył\" :)

Gość kup mu klatke
jak dla mnie moze:classic_cool:

Gość kup mu klatke czemu
sie czepilas jej bloga ja go lubie czytac a aska jest fajna dziewczyna a wieczny atak na nia bezsensu