Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Foots

do tych którzy zostali w Polsce...

Polecane posty

Gość ale sciemniasz
nie nie ja z tym pomyleniem to pisalam do jadowitej plujacej na tych co wyjechali

spójrzmy prawdzie w oczy: ten mur niechęci czy wręcz nienawiści - chociaż wolę nie uzywać tak mocnego słowa- nieprędko runie........ niestety :-(

Gość no weeez
dla mnie wazne jest to to ze za taka sama prace tam moge zyc na duzo lepszym poziomie (sprawdzone) a do Polski przez moje dotychczasowe doswiadczenia nie mam ani sentymentu ani zadnych głębszych uczuc jedyne czego bedzie mi brak to rodzina i kilka miejsc to by bylo na tyle

Gość siostrze dopomoze
no ja chocbym nie wiem jak sie postarała nie jestem w stanie zarobic w anglii tyle co tu wiec mi tu jest dobrze

Gość ale sciemniasz
no wlasnie tylko skad ta nienawisc...

Gość no weeez
a czym sie zajmujesz?

Gość ale sciemniasz
dobrze ci tam to tam siedz, ja mam lepiej tu gdzie jestem i kij ci do tego.

Gość no weeez
ale sciemniasz dobrze ci tam to tam siedz, ja mam lepiej tu gdzie jestem i kij ci do tego. do kogo to? moje pytanie było do -siostrze dopomoze -

Gość wstyd się przyznacZejestsiePol
A ja zamierzam wyjechać za granice,a dokładnie do Wlk Brytanii :) Nie będe zapierniczac w Polsce za marne 800 zeta bueheh Pracowałam,ale odeszłam z roboty,niec sobie znajdą kogos naiwnego kto im bedzie tyral za marn egorsze buehehe Tak tak P{olaczki pracujeciezaamrne gorsze i chocicie po zasilki hehee Moj kumpel juz tam jest i stac go na kupno nowego samochodu,baa juz sobie kupil. :)

Gość ale sciemniasz
obecnie wychowuje dziecko. Wyksztalcenie mam biologiczne i przed ciaza pracowalam w lab.

Gość wstyd się przyznacZejestsiePol
A ja zamierzam wyjechać za granice,a dokładnie do Wlk Brytanii :) Nie będe zapierniczac w Polsce za marne 800 zeta bueheh Pracowałam,ale odeszłam z roboty,niec sobie znajdą kogos naiwnego kto im bedzie tyral za marn egorsze buehehe Tak tak P{olaczki pracujeciezaamrne gorsze i chocicie po zasilki hehee Moj kumpel juz tam jest i stac go na kupno nowego samochodu,baa juz sobie kupil. :)

glupoty piszecie bo nie wiecie. Siedzicie cale ycie w Polsce i po cichu zazdroscicie tym co wyjechali. My przynajmniej mamy porownanie, jak jest w Polsce a jak na zachodzie. My tutaj nawet z aminimalna pensje mozemy normalnie zyc, kino, wycieczki zagraniczne, kupienie mieszkania, nowe ciuchy na kazdy sezon. A Wy kupujecie jedne dzinsy na rok, buty zimowe i letnie i kurtke na dwa lata, bo Was po prostu nie stac. I bzdura jest ze wyjechali glupcy, glupcy zostali, bo zeby wyjechac i sobie poradzic to trzeba ruszyc glowka.

Gość Mrs.X
Ja tez wyjechalam.Zostawilam w Polsce firme siostrze,bo nie miala pracy.Ja tu zarabiam znacznie wiecej.(w tej samej branzy) a wy siedzcie sobie dalej w cieplym kurwidolku i narzekajcie jak to my zle mamy za granica..jak zapierdalamy na zmywaku;)

zostałam na 5 stronie a temat mojej osoby dalej się ciągnął ......:D:classic_cool:

Gość co za banda debili ....
... sie tu zeszła. wasze komentarze są ponizej wszelkiego poziomu.

Gość tak i na forum kafe caly dzien
przesiadujesz...widac bardzo intelygntna jestes.

Gość chwalta sie dalej kto ma lepie

Gość eeeeeeeeeeeeeee
czy to wazne kto gdzie mieszka?

Gość eeeeeeeeeeeeeee
wazne zeby czuc sie dobrze tam gdzie sie jest,ja mieszkam w Anglii,sa plusy i minusy,ale jedno co mnie boli to narodowa zazdrosc,tego sie nie spotka w zadnej innej narodowosci........