your life 0 Napisano Sierpień 9, 2007 witam drogie Panie. bardzo chciałabym sie dowiedzieć czy mialyscie jakies zle doswiadczenia jesli chodzi o przejscie z diane 35 na yasminelle. ja diane bralam ponad 3 lata i teraz ginekolog mi przepisala yasminelle. bardzo mnie ciekawi jak to bylo u was, czy bardzo odczulyscie te zmiane. bo jak wiadomo diane to silne tabletki o duzej zawartosci hormonow a yasminelle wrecz przeciwnie. prosze o opisanie swoich doswiadczen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Sierpień 9, 2007 PRECZ Z TABLETKAMI ANTY!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
your life 0 Napisano Sierpień 9, 2007 dlaczego precz? nie mozna pytac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Sierpień 9, 2007 Pytać mozna-pewnie, ale to jest moja odp na pytanie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
your life 0 Napisano Sierpień 9, 2007 czyzby nikt nie zmienial diane na yasminelle? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odswieżam Napisano Sierpień 9, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kukurukuku Napisano Sierpień 9, 2007 Ja zmieniałam z Diane na Yasminelle. Diane brałam 5 miesiecy i to byla tragedia - owszem poprawil sie stan cery itd. ale mdlosci, ciagla zgaga,wychodzace zyly, no makabra. Yasminelle koncze teraz 4 opakowanie i czuje sie super. Uwazam ze pigulki to bardzo dobre rozwiazanie - a z Yasminelle jestem b.zadowolona. Podkreslam,ze nie stosuje zadnej innej metody :) i nie mam Bejbika. Dziwi mnie jednak,ze tak dlugo bralas Diane...nie mozna jej dluzej niz pol roku. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
your life 0 Napisano Sierpień 9, 2007 moja pani ginekolog powiedziala ze producent tabletek Diane sugeruje aby je brac nie dluzej niz 3 lata aby calkowicie wyleczyc cere. mi zas niesamowicie pasowaly diane, czulam sie po nich super ale to kwestia bardzo indywidualna. dziekuje za odp. pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kukurukuku Napisano Sierpień 9, 2007 Ja za to uslyszalam,ze jak w ogole moglam cos takiego brac (od nowego gin.) skoro to nie mam jakiegos tam atestu i np. w USA juz tego sie nie dostanie. a w ulotce pisze nie dluzej niz 6 m-cy. Uwazama,ze lepiej ze je zmienilas...bo to chyba najgorsze co moglam dostac. Buzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z diane35 na yasmin Napisano Sierpień 10, 2007 ja zmieniałam z dine 35 na yasmin,,,, wszystko super :-) cera ok ,samopoczucie też - jestem bardzo zadowolona. żadbych negatywnych skutków diane 35 brałam 1,5 roku yasmin od ponad 3 miesięcy biore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
your life 0 Napisano Sierpień 13, 2007 odświeżam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość my life Napisano Sierpień 13, 2007 Cześć. Zmieniłam z Diane, lecz nie na Yasminelle tylko na Regulon i także jestem usatysfakcjonowana. Diane wybrałam ze względu na nieładną cerę, lecz nie czułam się po nich dobrze. Lekarz polecił zmianę na Regulon, który także poprawiał stan skóry. Miał rację, gdyż stan cery o się poprawił dzięki Regulonowi a nie mam po nich skutków ubocznych. Bardzo martwiłam się o to, że przytyję, lecz nic takiego się nie stało. Wchodzę w dżinsy sprzed kilku lat :) Pozdrawiam i też radzę odejść od tych pigułek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość housemusic Napisano Sierpień 13, 2007 Witajcie, nigdy nie stosowalam diane, ale slyszalam niepochlebne opinie na ich temat. Natomiast regulon i ja bralam i podzielam Twoje zdanie, u mnie nie było zadnych nieporządanych efektów ubocznych. Wręcz przeciwnie: brak PMS, regularne miesiączki, samopoczucie ok. W tej chwili sie nie zabezpiczam, bo z nikim nie wspolczuje, ale zaluje, ze odstawilam regulon., bo cykl mi sie znowu rozregulowal, a jak je bralam to bylo jak w zegarku. Uklony z Bialegostoku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odśiweżam Napisano Sierpień 15, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
your life 0 Napisano Sierpień 29, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xXxPaulaxXx Napisano Listopad 11, 2007 Ja też brałam Diane 35 ponad 3 lata a od 2 m-cy biorę Yasminelle Na diane miałam co chwilę jakieś infekcje... a na y. jest narazie ok... wszystko tak samo tylko w moim przypadku więcej śluzu... w moim przypadku to dobrze:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IT Napisano Październik 14, 2010 ja obecnie mam zmienić diane na Yas obawiam sie czy zawieraja odpowiednia ilosc hornonów,,, czytałam ze to tabletki dla młodych dziewczyn, ja mam około 30,,,,,,, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Diablica;* Napisano Lipiec 24, 2013 cześć wam:) Ja miałam ten sam problem co wy,tez miałam na twarzy tyle trądziku,że szkoda gadać,w tam tym roku w tym samym czasie jakoś byłam u ginekologa,prosiłam go o jakieś tabletki na cere bo miałam dośc trądziku a miałam nie całe 24lata i w tym wieku taka brzydka cera,przepisał mi Diane 35 i dziś własnie mija rok jak je brałam,po Diane 35 miałam czasem nudności,raz dobry humor,a raz zły,nic mi sie czasem nie chciało,ale innych objawów złych nie miałam,brałam je ze względu na to by tradziku nie mieć. Efekt DIANE 35 jest bardzo dobry,mam cere bardzo ładna,ale dziś jak byłam na wizycie i rozmawiałam z moim ginekologiem,powiedział ,że przepisze mi już inne,że własnie różnie mówia jak stosowac Diane,jedni że przez pół roku inni zaś że do roku a jeszcze inni że przez 3-5 lat bo go o to właśnie pytałam i przepisał mi właśnie Yasminelle,brałam je kiedys przez 3-4miesiace i nic mi po nich nie było,mam nadzieje,że teraz jak okres dostane i zaczne je stosowac bedzie tak samo. Ja uważam właśnie że to zalezy od organizmu,jak on dany lek przyjmuje...ja jestem jak narazie dobrej mysli,dzieki wam dziewczyny bo miałam małe watpliwości co do cery przy Yasminell bo nie nie brałam ich długo tylko jakos jak pisałam wcześnie 3-4razy jak urodziłam juz 2 dziecko. Jak dla mnie Diane 35 i Yasminell są w porządku,może nie każdy sie ze mną zgodzi,ale to moje zdanie na temat tych tabletek.Polecam te i te....a jak macie dalej jakieś watpliwości to porozmawiajcie własnie z swoim lekarzem ginekologiem,tak jak ja to dziś przy wizycie zrobiłam:) pozdrawiam was dziewczyny. mam nadzieje,że jakos pomogłam:) buźka:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strive for perfection 0 Napisano Lipiec 24, 2013 Ja brałam Yasminelle, również mi odpowiadały. Nie przytyłam, cera poprawiła mi się, ale odstawiłam je i przypisała mi moja ginekolog Lesinelle, są zamiennikami Yasminelle, mają tyle samo hormonów, a do tego są prawie o 15 zł tańsze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach