Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona22222

błagam doradźcie!przy 1opakowaniu regulonu zapomniałam18tabletki

Polecane posty

Gość zrozpaczona22222

Hej!Biore pierwsze opakowanie regulonu(jestem przy 19 tabletce). Wczoraj niestety zapomniałam (18)nie wiem co mam robić. Biore normalnie o 21, dopiero teraz sie obudziłam-więc minelo ponad 12godzin...największym poblemem jest to, że toretycznie nie powinnam robić przerwy(bo to jest tabletka jedna z siedmiu ostatnich), z drugiej strony przy pierwszym opakowaniu nie wolno nie robić przerwy!!Zgłupiałam-nie wiem co mam zrobić Błagam doradźcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wez teraz ta 18 tabletke, 19 wez o normalnej porze czyli o 21 a pozniej do konca opakowania sie zabezpieczaj dodatkowo. Dzisiaj mialam taka sama sytuacje :) tez zapomnialam i jak rano sie obudzilam, po 14 godzinach wzielam dopiero tabletke ktora powinnam wziasc wczoraj wlasnie o 21!!!

Gość zrozpaczona22222
Czy mógłby mi ktoś odpisać???/

Gość zrozpaczona22222
Nie zauważyłam!Strasznie Ci dziękuje jeszcze jedno... Mam normalnie robić przerwe czy nie? W ulotce jest napisane, że jezeli zapomniana tab była jedna z 7ostatnich to nie nalezy robic przerwy. Niesety powszechnie wiadomo tez, że przy 1opakowaniu trzeba zrobic przerwe

Gość Calabria5
Na twoim miejscu zrobiłabym przerwe! Nie należy robić przerwy żeby mieć gwarancje zabezpiecznia, w twom wypadku przerwa jest konieczna. Przy 2opakowaniu, przez pierwsze 7dni dodatkowo sie zabezpieczaj i tyle.

Gość zrozpaczona22222
Ok dzięki!!! Ale na pewno nic mi sie nie będzie działo z organizmem?

Gość Napewno to kopernik nie żyje
Nigdy nie wiadomo- to twoje pierwsze opakowanie, dopiero zaczynasz więc ciężko przewidzieć. Regulon biore od dawna, ze dwa razy mi sie zdazylo zpomnieć i żyje!Robiłam przerwe ,mimo ze to była jedna z ostatnich. On jest sałaby nie ma zabujczej dawki hormonów więc nie powinnać mieć karuzeli hormnalnej.