Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bazarowa baba

czym rozjasnic .... brwi?????????

Polecane posty

Gość bazarowa baba

farbuje wlosy na bardzo jasny blond. niestey moje brwi sa dosc ciemne, pomimo iz jestem naturalna blondynka. bardzo jasne wlosy i ciemne brwi??? mam tez jasna karnacje z kilkoma piegami i to po prostu wyglada tanio. wygladam jak stara baba z bazaru:(((( czym rozjasnicbrwi, zeby nie kontrastowaly tak z wlosami??? chce wygladac naturalnie

Gość ale o co o co chodziii
brwi nie rozjaśnisz możesz pare ciemniejszych pasemek zrobic na włosach :P

Gość ___________________
spytaj kosmetyczki, ona ci coś doradzi

Gość kakakkaka
Owszem, to wygląda bazarowo. Więc może nie farbować włosów na aż taki jasny? zawsze się zastanawiam, po co kobiety to robią. Efekt wyjątkowo tani.

Gość jezowa paniena
oczywiscie ze da rade. gwiazdy zawsze maja dobrany kolor brwi do wlosow. jennifer lopez jeszcze pare lat temu miala zajebiscie czarne wlosy i brwi, teraz ma jasniejsze i wlosy i brwi. chyba musisz sie kosmetyczki zapytac

Gość bazarowa baba
ale mi taki kolor odpowiada. dobrze sie w nim czuje. jestem naturalna blondynka, z jasna karnacja, piegami i jasny blond mi pasuje. nie jest ani bialy, ani zolty. wyglada bardzo naturalnie. tzn kolor wyglada naturalnie, tylko te brwi... lipa:(

Gość kwikkwik
ja mysle o rozjasnieniu wlosow, ale mam czarne brwi i co mam zrobic??? ten sam problem