Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinkamalinka

OSTATNIO BYLAM U MOJEGO CHLOPAKA

Polecane posty

Gość karolinkamalinka

lezelismy sobie na lozku i on nagle zaczal mnie calowac kazal mi nic nie robic zaczal mnie dotykac po plecach,posladkach,i miedzy nogami podobalo mi sie to czulam jak sie robi twardy przez spodnie wtedy to przerwlam kazalam mu przestac wystraszyma sie jestem dziewica mam 20lat...czy ja jestem jakas dziwna???

Gość karolinkamalinka
A potem chcial, żebym zjadla jego stolca... no więc to zrobilam i teraz glupio sie czuję :o

Gość karolinamalinka
dobrze sie czujesz podszywaczu???jesttes zalosny

Nie.. wcale nie jestes dziwna... poprostu nie czujesz sie gotowa, nie? A ten chłopak dużo starszy od Ciebie??

Gość karolinamalinka
ma 21lat najgorsze jest to,ze przez jakis czas mi sie to podobalo ale w pewnym momencie sie wystarszylam:(

nie masz co sie przejmować,też jestem dziewicą i się z tego cieszę:-) na każdego przyjdzie czas;-) takie jest moje zdanie;-) A mowił coś Twój chłopak,jak mu kazałaś przestac?

Wiem co czujesz... mój chłopak też tak kiedyś wiesz zaczął się do mnie dobierać że tak powiem, mi się też z poczatku podobało, myśle sobie jest ok, nie posunie się dalej, gadalismy o tym że nic więcej... a tu jednak powiedział mi że nikogo nie ma u niego w domu.. ja sie zaczełam głupio śmiać on też... odsunełam się od niego.. i już tak sztywno było do końca...

Gość karolinkamalinka
za to lubię ciagnąć mu druta, tego sie nie boję :)

Gość karolinamalinka
on bardzo ladne zareagowal powiedzial ,ze rozumiem,ze nie ukrywa,ze nie ma ochoty na sex ze mna,ale szanuje to,ale boje sie,ze wkoncu go to wkurzy

Gość karolinamalinka
ale czy mimo takiego obmacywania, moge byc w ciazy? Strasznie sie boje

Gość karolinkamalinka
Ten stolec nie byłby taki zły zawsze z czekoladka lepiej smakuje.

Gość karolinkamalinka
Czy któras z was tez próbowała? (stolca) Nie wiem co mój chłopak widzi w tym zebym jadła takowegoż stolca.

Gość karolinamalinka
to wszystko to podszyw:O

Gość karolinkamalinka
tak macie racje to prowokacja a ja teraz sie równo z was zlewam.

Gość karolinkamalinka
W oczekiwaniu w kolejce na otwarcie sklepu Electro World w łódzkiej Manufakturze, rzucam badawcze spojrzenia na groźnie wyglądających pracowników ochrony, drżąc z przejęcia na myśl o możliwości nabycia po okazyjnej cenie ultradzwiękowego wibratora analnego zaopatrzonego w funkcję podwójnego turbodoładowania, wyprodukowanego na Tajwanie przez będącego zdeklarowanym gejem czarnoskórego półkrwi indianina potomka żydowskich emigrantów z Ukrainy.

Gość karolinkamalinka
Przebrana w kostium wilkołaka, wykonany z konieczności z króliczych skórek, biegam nocą po parku im. J. Piłsudskiego w Łodzi, wierząc że spotkam miłośc swojego życia. Nad ranem przepłoszona przez obławę zorganizowaną przez Straż Miejską, wracam do domu kanałami pełna dobrych przeczuć wierząc, że po ponownym wysłuchaniu od końca piosenki Mieczysława Fogga "To ostatnia niedziela" doznam wielokrotnego orgazmu łechtaczkowego.

Jak kocha to poczeka, z tym nie ma sie co spieszyc...;-) Nie zamartwiaj sie:* bedzie dobrze, a jak go to wkurzy to widać ze z niego dupek i nie jest Ciebie wart:-l

Gość MySZka7*
E tam poczeka radze zesc kilo stolca i przeprosic go bo cie zostawi.

Gość karolinkamalinka
Codzień w znoju wybierając naszą rodzinną wykałaczką gnój z gumofilców odziedziczonych po prababce, niczym wielki filozof oddaję się refleksjom nad naturą doskonałości stolca w jego ontologicznie transendentnym i immanentnym ujęciu, smyrając przy tym owocem mango z puszki swą włochatą muszelkę gdzie z powodzeniem hoduję kolonie rzęsistków pochwowych. Gdy juz szczytuję intelektualnie bezsprzecznie zbliżając się do ostatecznego rozwiązania zagadki wszechświata, gazy jelitowe dyfundujące z układu krwionośnego do jelit przypominają mi słowa zacnego Fryderyka Nietzsche: "Brzuch jest powodem, iż człowiek nie uznaje siebie tak łatwo za boga". Zrezygnowana udaję się do naszego wychodka, gdzie czeka już na mnie mama z misą aromatycznego, parującego stolca.

Gość karolinkamalinka
Mając masochistyczne zapędy wykonuję wlewy doodbytnicze skladające się z plynnego olowiu. Specyficzne budowa mojej odbytnicy sprawia, że następnie wysrywam olowiane żolnierzyki.

Gość MySZka7*
A co to login? Bo u nas na wsi tego ni ma

Gość MySZka7*
Do karolinkamalinka: Chyba ci sie seriale pomylily. To nie Moda na sukces

Gość MySZka7*
zywie sie odchodami reszty mojej rodzinki-bo tak oszczedniej.Dzieki tamu mam skóre niemowlaka a najlepszymi moimi przyjaciolmi jest stado much.Zabawiamy sie w kupie na osiedlowym wysypisku śmieci.

Gość to moze do Lawy w Pulawach
no jebne ze smiechu zaraz hahahhahahahahahha

Gość MySZka7*
Niczym sam Pablo Picasso gryzdolę po ścianach fantazyjne esy - floresy swoim odbytem marząc o tym by przejść do historii jako najbardziej awangardowy artysta mlodego pokolenia.